Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.893.363
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
14 godina
odjavljen
Re: Windows 10 - općenito
djigibao kaže...

Pa sta nije 1000Kbps = 1Mbps?

kB/s mi piše, ne kb/s

17 godina
Sta ti ne pise kao meni?
Stavi malo sliku.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
odjavljen
djigibao kaže...
Sta ti ne pise kao meni?
Stavi malo sliku.

Ne uploadam ništa trenutno. Imam RH verziju Winsa. Znači kad brojka preće 1000 on kB/s prebaci u Mb/s, recimo on 1100 kB/s prikaže kao 1 Mb/s

11 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi

Iako nije riječ o windows 10 ali ga koristim ,

Može li se pržiti na dvd fileovi koji prelaze 4gb ??? meni cdburnerxp neda. Dali postoji koji drugi koji to dopušta ?? Imam dvoslojni medij od 8 i nesto gb. Nisam do sada nikad przio toliku datoteku pa neznam. 

15 godina
Windows 10 - općenito

drustvo sretan svima uskrs i sve najbolje svima....pa ovako mene zanima verzija windows 10n.kakva je to verzija.skidao sam s microsoft stranice.prvo sam morao skinut programcic mediacreation tool.u njemu biras koju ces veruziju windowsa skinut.ali ima samo windows 10 i windows10n.kad to odaberes, pita te dali ces 32 ili 64 bita i jezik kad sve to odaberes pita te dali ces na usb ili cd.odabrao sam na cd. i sad sam ih sprzio na dvd.sad ono sto mene zanima,a to je kavi su windowsi 10n.i dali se na windows 10 mogu iskljuciti update.molim odgovor.lp. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 16:42 (fight).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako imaš DL pržilicu onda možeš.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
mrakky kaže...

kolega Envy si instaliro insider build 14295 kakav je, se krši kaj itd?

Pojma nemam. U CH sam vec tjedan i nema me doma jos 2 mjeseca. Ostavio sam PC upaljen da mogu dizati u oblake serije i spustati ih ovdje u CH, ali nisam mu pristupio. Cim dodjem planiram u Ireland, ova CH je sterilna i sinteticka drzava.

Ako je to Build koji je dosao prije 10-tak dana onda je ok: uklonjene su strelice dole koje pomicu ikone u sistrayu (uzasno ruzna stvar)

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne uploadam ništa trenutno. Imam RH verziju Winsa. Znači kad brojka preće 1000 on kB/s prebaci u Mb/s, recimo on 1100 kB/s prikaže kao 1 Mb/s

Sve ti dobro piše, i kao što je već netko prije rekao, 1000 kilobajta znači 1 megabajt, ako si na to mislio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 19:45 (FTWTitanium).
14 godina
odjavljen
FTWTitanium kaže...
Dex.pwn kaže...

Sve ti dobro piše, i kao što je već netko prije rekao, 1000 kilobajta znači 1 megabajt, ako si na to mislio.

Ne znam jel se mi kužimo, ako on meni prikazuje XXX kB/s(kiloBAJTA po sekundi) i nakon tisuću kiloBAJTova(što je jedan megaBAJT) po sekundi prikaže jedan megaBIT po sekundi.

https://www.google.hr/search?q=1+mbps+to+kbps&ie=&oe=#q=1000+kBps+to+Mbps

Kad budem uploadao video sljedeći put, snimit ću vam Task Manager.

17 godina
Envy kaže...
mrakky kaže...

kolega Envy si instaliro insider build 14295 kakav je, se krši kaj itd?

Pojma nemam. U CH sam vec tjedan i nema me doma jos 2 mjeseca. Ostavio sam PC upaljen da mogu dizati u oblake serije i spustati ih ovdje u CH, ali nisam mu pristupio. Cim dodjem planiram u Ireland, ova CH je sterilna i sinteticka drzava.

Ako je to Build koji je dosao prije 10-tak dana onda je ok: uklonjene su strelice dole koje pomicu ikone u sistrayu (uzasno ruzna stvar)

svako se treba negdije nač, al brate, znaš onu moš ti balkanca sa balkana, al balkan ne iz njega (nemoj me tu krivo shvatit), mi smo tu manje više svi cjepljenji na glupost, imam dosta frendova po vani kaj su otišli, vele da di god dođeš uvjek če ti falit taj balkanski mentalitet, neki su pre uljudni ko Kanađani recimo pa misliš da glume, mi smo tu ajmo reč dosta divlja nacija, pričam o ex Yu zajedno, još nas je taj jebeni rat sve jako sjebo, al smatram da je u onoj jebenoj jugi bilo bolje 80 sam godišete, malo se sječam, al po pričanjima, kužim da je bilo bolje, sad bu neko reko da sam jugonostalgičar, nisam, boli me K. kaj bu mi bilo na zastavi može i obrijana pizda nemam niš protiv, sam želim da bude bolje svima nama sa ovih prostora, a to je u ovo trenutku nemoguče, sry na offtopicu i prostim izrekama, al morao sam.

da se vratim na temu, bum se ja stavil u fast, pa da vidim kaj i kak radi

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
11 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Kaj je VL ? 

Našao sam.

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 10:31 (Silwncer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Silwncer kaže...

Kaj je VL ? 

Misliš DL? Dual Layer, 8.5 gb dvd.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
odjavljen
x18x05x kaže...
Silwncer kaže...

Kaj je VL ? 

Misliš DL? Dual Layer, 8.5 gb dvd.

Windows 10 Pro VL.

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
17 godina

Google nedostupan?

The VL means Volume License which means a single copy can be activated multiple times with a unique key.  Usually, Windows 8 Enterprise is sold under the VL type but it’s not impossible for Windows 8 Pro to share the same designation.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
11 godina
odjavljen
djigibao kaže...

Google nedostupan?

The VL means Volume License which means a single copy can be activated multiple times with a unique key.  Usually, Windows 8 Enterprise is sold under the VL type but it’s not impossible for Windows 8 Pro to share the same designation.

Nisem imel internet .

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
17 godina
Windows 10 - općenito

došo u slow insider ring buld 14295 juče naveče zasad sve uredu radi.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Jel ovaj Media Creation Tool skida najnoviju verziju ISO, treba mi Pro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Nemoj MCT, pokazalo se da ponekad zbrlja iso. Skini goli iso pa ga rufusom i sl zakelji na usb...

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Da skinem ISO preko MCT ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ne. Sam skini goli iso bez ikakvih alata, znaci obicni download.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

0 0 hvala 0
12 godina
Silwncer kaže...

Da skinem ISO preko MCT ?

Skini ga direkt odavde https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
mrakky kaže...
* * *

da se vratim na temu, bum se ja stavil u fast, pa da vidim kaj i kak radi

Nisam uopste tipican balkanac, u Italiji i Njemackoj sad mogu poceti novi zivot ali ne bih ga poceo u CH. Da ne idem u OF detalje cu ti na PM.

Instaliraj vidi i napisi dojmove posebno probleme ako naletis na njih.

mrakky kaže...

došo u slow insider ring buld 14295 juče naveče zasad sve uredu radi.

Radi svaki do sada, ali kako i sta radi kome to je druga prica.

Silwncer kaže...

Jel ovaj Media Creation Tool skida najnoviju verziju ISO, treba mi Pro.

Sluzbenu najnoviju skida sto je u ovom trenutku 10586 slucaj, prije te verzije 10240.

bunkermax kaže...
Nemoj MCT, pokazalo se da ponekad zbrlja iso. Skini goli iso pa ga rufusom i sl zakelji na usb...

Ja skinuo do sada 50-tak ISO fajlova (svih verzija i arhitekture) na malo manje razlicitih racunala i niti jednom do sada nisam imao problema.

11 godina
protjeran
Pokreni dism naredbu na windowsima kreiranim mct-om pa vidi rezultat...

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Napraviću bootable USB sa MCT , isto mi je .

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Ne nudi mi Pro iako imam 8.1 Pro N. Skinuo sam ISO sa GetIntoPC (PRO VL ) i sad ću ga narezati na USB s Rufus. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Al ga komplicirate.... Sa MCTom radi uredno svaki put (isprobano na 15ak instalacija sa 3-4 različita USBa).

Kakvi j*beni Rufusi...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 10:59 (Sum_of_all_fears).
11 godina
protjeran
Windows 10 - općenito

Citiram kolegu petric1 :

ISO image windowsa 10 koji se skine putem Mediacreation toolsa nije isti kao "gotovi" ISO image kojeg se može skinuti direktno putem priloženog linka  ."Gotovi image "znači da je iso napravljen bez MC toola .Problem je kada treba popraviti računalo putem DISM naredbe .Npr nakon skeniranja računala SCF /SCANNOW  dobiješ grešku i pokreneš DISM u  DOSU ,tada DISM traži ISO od WINDOWSA 10.Problem je u dva fajla koje sam gore naveo .U MCT inačici fali jedan fajl i DISM ne  može popraviti računalo.U "gotovoj inačici"taj fajl postoji pa DISM radi kako treba!

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-7810-download-linkovi/236806.aspx?page=0&jumpto=4953606&sort=asc&view=flat

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Evo isprobavam ISO od Windows 10 Pro u HyperV .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 10 - općenito

Iskreno ja izbjegavam MCT instalaciju,dva puta pokuša napraviti Boot instalaciju ali kao da je "nema" ,nestalo.Skinuti friško ISO i pod Rufus i nema problema.

Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice