To Vista or not to Vista

poruka: 74
|
čitano: 8.057
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: To Vista or not to Vista

Baš sam jucer teška srca prešao sa XP sp3 na Vista home premium +sp1 bašp zbog  4 gb Rama .Jednostavno bilo je vrijeme Xp je definitivno prestar.

Vista Home premium 32 bitna čita 4 GB Rama  poslikam i postam kasnije ,i btw našao sam odlican vista aktivator ako kome treba .Jednim klikom aktivira vistu ,prolazi sve provjere legalnosti !

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 16:58 (petric1).
17 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Baš sam jucer teška srca prešao sa XP sp3 na Vista home premium +sp1 bašp zbog  4 gb Rama .Jednostavno bilo je vrijeme Xp je definitivno prestar.

Vista Home premium 32 bitna čita 4 GB Rama  poslikam i postam kasnije ,i btw našao sam odlican vista aktivator ako kome treba .Jednim klikom aktivira vistu ,prolazi sve provjere legalnosti !

Piše 4GB, ali iskorištava samo do 3.5.

FA FA LA SI MI TI FA LA TI
17 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Vista Home premium 32 bitna čita 4 GB Rama  poslikam i postam kasnije

Pa zar je važno kolko čita?? zašto se svi ljudi pale na to kolko im čita. Pa čovječe tako ti je svejedno kolko ti čita bilo to 1GB ili 7654323456GB kad 32bit OS radi s MAX 3,5GB i gotova priča. Gotova priča. Šta se svi pale na to čitanje ram-a kada znaju da im to NIŠTA ali NIŠTA ne znači ako on radi sa tri i pol gige.      ....osim ako se neko ne pali na veće brojeveSmijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 19:20 (Core2Duo2).
17 godina
Core2Duo2 kaže...
petric1 kaže...

Vista Home premium 32 bitna čita 4 GB Rama  poslikam i postam kasnije

Pa zar je važno kolko čita?? zašto se svi ljudi pale na to kolko im čita. Pa čovječe tako ti je svejedno kolko ti čita bilo to 1GB ili 7654323456GB kad 32bit OS radi s MAX 3,5GB i gotova priča. Gotova priča. Šta se svi pale na to čitanje ram-a kada znaju da im to NIŠTA ali NIŠTA ne znači ako on radi sa tri i pol gige.      ....osim ako se neko ne pali na veće brojeveSmijeh
 Nisam jedan od tih, budući da koristim x64 OS Cool, ali meni bi u svakom slučaju bilo lijepše vidjeti 4 GB nego 3,25 GB.
Kublach
17 godina
neaktivan
To Vista or not to Vista

Evo na slikama:

Vista1 Vista1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Evo na slikama:

Nema veze, piše da imaš 4GB, ali ništa ti ne znači, jer može iskoristiti 3,5 max.

FA FA LA SI MI TI FA LA TI
17 godina
neaktivan

Dobro bit cu zadovoljan i sa 3,5 i to mi je ok na XP mi je čitao 2,5.

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Lazarus Long kaže...
  Jedina mana je po neki bug u sucelju (sitan...) 
  Možeš li navesti konkan primjer toga buga u sučelju?

Ja sam jedino uspio primjetiti da mi ponekad kad otvorim 'My Computer' ikonu po default-u stavi view na 'details' mada sam ja namjestio na icons po kategorijama i to mi zna dignut tlak.
  Ja sam odavno "otupio" na taj bug i vise ne obracam paznju na njega. Ta glupost Explorerom se vuce iz verzije u verziju sa svakim Winom.
Ono stavis foldere kao tiles i nakon restarta ili sprema nekoj visoj sili ovi se prebace na details. Prema googleutm  resenje je kopanje po registryu i velika doza voodoa.
Sada ne pada mi na pamet vise bugova ali jedan je ocigledan i nema pravila kod koga ce se pojaviti a to je onaj iritantan reactangle koji ostaje oko ikone.

Evo jos jedan primer koji mi je pao na pamet u zadnji cas: Otvori services.msc (Run--services.msc--enter) dvoklik na bilo koji servis i odvuci strelicu misa na gumb (x) za zatvoranje prozora [ne zatvoraj ga,ostavi ga da stoji] i vidi sta se desava ,crveni krizic treperi

Ima jos puno toga,zabacio sam negde artikal oko toga,ako ga nadem postacu sve greske GUI-a
Pozdrav 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
17 godina
neaktivan
To Vista or not to Vista

samo ti instaliraj vistu ultimate sp1 i nemas problema,barem kod igara.testirao sam neke novije igre

i sve su radile isto(imao isto fps-a) na xp-u i visti sa istim postavkama.cak sam imao isti score na 3dmarku06,(sitnih 200 bodova vise na visti)

imas dosta jaku mrcinu od kompa+vista je ugodnija oku+stabilnija+sigurnijaCool

xp sam izbrisao davno,davno

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Namigiva to da... i još malo ionako "sedmica" pa barem vidi malo kako Vista looks like!...

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
17 godina
neaktivan
To Vista or not to Vista

Više nema nikakvih dvojbi - to VISTA!  Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

O da instalirao sam Sp2 sad je to ok OS .Bolje reagira u svakom slucaju čini mi se da su ga malo optimizirali!Baš ok!

16 godina
protjeran
To Vista or not to Vista

Vista je odličan, i vrlo vrlo stabilan proizvod.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W

0 0 hvala 0
16 godina
giga kaže...
itf4n kaže...
QFlash kaže...

'Vista je super,imam je i sve mi leti na njoj,sve igre mi super rade sad!' - tipični korisnik Viste aka Klinjo koji se pali na aero sučelje a ima 1gb rama i celeron 2.4, grafičku od 350kn,svaki problem koji nastane riješava s format c,ima Lexmark inkjet printer,supercool pc stol s ladicom na izvlačenjem gdje drži svoju MS tipkovnicu i Trust miš na baterije,te serijski broj windowsa drži naljepljen na okvir monitora - da, svima njima je Vista odlična.

Da. Kao i korisnicima koji se bolje razumiju u tematiku i shvaćaju kvalitetu Viste.
 da to si dobro opisa 12 bagovih apostola koi sole pamet oko nekakve viste štoje to uopće  ovoje bolje, to ti nevalje, nvidija je sranje ati je car, iman 4g rama pa ću istalirat vistu da iskoristin rame, xp je proslost ,dolazi vin 7 ,
vista jedino valja radi dx10 ,prića o boljoj slici i bla bla bla a sad ja neznan koja igra koristi 4g rama a kamoli 4 jezgre proc ljudi ništa nije savršeno pa ni xp ni vista nwšto bolje radi na visti nešto na xp sve u svemu sranja uvik postoju
eto ćovik moj istalira vistu brobaj  pa istaliraj xp probaj i štoti bude bolje to ostavi ,,,i nemoj više pitat gluposti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo ja ti dajem jedan karton da se naučiš izražavati i ne nazivati nvidije sr...!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice