E4600,
Ati HD 2600XT,
2x1 GB DDR2 800 MHz
razmisljam o windows 7, ali me frka radi radne, da li bi to bilo dosta radne i za igranje igara? prvenstveno pes2010, zatim: cod 6, gta4, fear 2 itd...
E4600,
Ati HD 2600XT,
2x1 GB DDR2 800 MHz
razmisljam o windows 7, ali me frka radi radne, da li bi to bilo dosta radne i za igranje igara? prvenstveno pes2010, zatim: cod 6, gta4, fear 2 itd...
mislim da če ti štekat igre...
PS ram je danas i više nego jeftin... stavi sedmicu i jo 1gb rama...
Na tu konfu ja bih stavio XP
ako planiras nadograditi reci :)
Gle definitivno si stavi win 7, ja sam stavio win 7 na staru konfiguraciju AMD socket 7 sa mobile procesorom na 2.2 ghz i 2 gb mem, radi toliko dobro da ni sam nisam vjerovao :-).
Kad se windozeri dignu jedu oko 500 mb mem s time da nista nisam rezao na servisima.
Moj zadnji proc je bio E2180, kartica 9500GT i isto ovoliko RAM-a.
Windows 7 je radila ko urica, kao i igre.
Mislim da nam je ostao strah od Viste a ko se od mlijeko opece i u jogurt puse.
Moje misljenje, slobodno stavi sedmicu.
svakako sedmica ali gta4 i cod6 svakako da če mu štekat kraj 2gb rama
ja imam 3gb rama, win 7, preko 30 servisa sam ugasio
trenutno mi je pokrenut net i teamviewer šalje neke programe, i msn 38% rama zauzeto...
trenutno mi je pokrenut net i teamviewer šalje neke programe, i msn 38% rama zauzeto...
GTA 4 moze zaboraviti i zbog proca ali za COD 6 nisam siguran, mislim da bi mogao ici.
Windows 7 definitivno.
32-bitna verzija.
Ako nadogradiš radnu memoriju, onda 64-bitnu verziju.
Sve igre što su ti glatko radile na Windows XP radit će ti glatko i na Windows 7 pod uvjetom da nisu neke prastare.
Sve što je na toj konfiguraciji štekalo pod Vistom, manje će štekati pod Windows 7.
No komp koji imaš nije za XP. Ta imaš DirectX 10 grafičku, dvojezgreni 64-bitni procesor, DDR2 memoriju...
GTA 4 moze zaboraviti i zbog proca ali za COD 6 nisam siguran, mislim da bi mogao ici.
gta 4 igram trenutno na xp-u. radi mi, nesto na medium, nesto na high. zastekavalo mi je jer sam imao samo 1 gb rama... sada imam crucial ballistix 2x1 GB KIT i radi dobro...
znaci, nije potrebno vise radne za igre na windows 7? (ne mogu staviti jos 1 gb jer imam samo 2 utora za radnu)
kupis ram pločicu od 2GBa ;)
stavio sam si windows 7 i sve mi radi isto kao i na xp... pozz