Ovako. U zadnje vrijeme mi se stalno pojavlju problemi kad upalim neku igru. Npr. Shift i GRID rade dobro a TDU i Underground 2 rade probleme. Ekran ili mi se zacrni ili se pojave točkice i rad postane nemoguć. Grafa je koji mjesec stara i nadam se da nisam toliki pehist da mi 3 grafe crknu u godinu i pol. Temperature grafe u loadu ne prelaze 70° a u idleu su oko 45°. Imam windows 7 onu zadnju betu još i najnovije drivere. Evo malo i slika da vidite o čemu se radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sumnjam da grafička koja ne radi dobro radi na igrama shift i grid, a ne na ovim drugima, zar nisu prve dvije i zahtjevnije?! prije je to driver/software prirode
sumnjam da grafička koja ne radi dobro radi na igrama shift i grid, a ne na ovim drugima, zar nisu prve dvije i zahtjevnije?! prije je to driver/software prirode
I sam sam tog mišljenja zato sam i stavio u podforum windows na kojeg najviše sumnjam jer je to ipak beta pa ima svojih propusta.
I sam sam tog mišljenja zato sam i stavio u podforum windows na kojeg najviše sumnjam jer je to ipak beta pa ima svojih propusta.
probaj drivere 185.85
Evo sad se i shift izdao. BTW gdje da nađem te drivere?
Ako novi/drugi driveri ne pomognu, čini mi se da ti je prdno memorijski čip...ovaj snjeg i artefakti ne vuku na dobro
Ako novi/drugi driveri ne pomognu, čini mi se da ti je prdno memorijski čip...ovaj snjeg i artefakti ne vuku na dobro
da, sad kad je stavio slike, ipak to nece biti ok
Mislim da ti je memorija na kartici neispravna imo sam isti problem moro sam zamjenit karticu.
Najgore mi je što je grafa iz vemila i sad ako je dam na servis pitanje je da li ću je dobiti nazad?
BTW zašto mi komponente tako često crkaju? Ovo je već 3. put da je grafa dala svoje, RAM mi je jednom dao svoje, matična je prošli mjesec mijenjana. I to je sve u zadnjih godinu i pol.
Najgore mi je što je grafa iz vemila i sad ako je dam na servis pitanje je da li ću je dobiti nazad?
Da li si clockao grafu?Ako jesi probaj odvrtiti igru sa stock taktovima pa vidi.
Da li si clockao grafu?Ako jesi probaj odvrtiti igru sa stock taktovima pa vidi.
Nisam ništa clockao. Ja mislim da je ona samo tvornički nešto dignuta.
Skužio sam da mi napajanje daje nestabilan napon i onda komp malo ne radi a nekad mi sprži 3 grafe. Stavio sam VX450, a najvjerovatnije u ponedjeljak nosim grafu na servis.
Takav problem ima i moj frend stalno ga zeza grafa ima gt 8600