trenutno koristim objectdock koji mi je sasvim ok, samo nema funkciju prikazivanja foldera kao onaj zadnji na mac-u.
slika ispod.
edit: dakle, pitanje je koji to ima za windowze?
trenutno koristim objectdock koji mi je sasvim ok, samo nema funkciju prikazivanja foldera kao onaj zadnji na mac-u.
slika ispod.
edit: dakle, pitanje je koji to ima za windowze?
rocketdock!
Imaš dodatak za rocketdock koji skineš s http://rocketdock.com/addon/docklets/1791.
odlicno, thx.
e hvala puno to je i meni trebalo...
samo neznam kako da to instaliram *shy*
e hvala puno to je i meni trebalo...
samo neznam kako da to instaliram *shy*
A kak na taj docket da dodajem precace ? Kaj god stisnem ne uspjevam.
Moze li mi neko od vas reci kako da podesim da se rocket dock meny ne vidi kad sam na nekom pretrazivacu da ostane na desktopu gdje mu je i mjesto prekrije mi skroz scroll liniju i nemogu pomjerati misem dole gore ,a odgovara mi da bude na desnoj strani jer mi tu najmanje smeta..
Ja bi samo dodal da ako očeš iskusiti stvarno izgled ko na MAC-u istaliraj ObjectDock.On ti ima sve opcije ko RocketDock,i još puno drugih.Uz to možeš sa njim dodavati više dockova,a sa RocketDockom samo jedan.
A da li je besplatan kao roocket dock
A da li je besplatan kao roocket dock
Moze li mi neko od vas reci kako da podesim da se rocket dock meny ne vidi kad sam na nekom pretrazivacu da ostane na desktopu gdje mu je i mjesto prekrije mi skroz scroll liniju i nemogu pomjerati misem dole gore ,a odgovara mi da bude na desnoj strani jer mi tu najmanje smeta..