Kelam, rađe sam zaradi za motor i vozačku, puno više će ti značit nego da ti stari sve plati. I nije mi jasno haha, da sam ja svojima rekao da mi plate vozači i motor vjerojatno bi me isprdali haha, sve sam sam morao, jbg, zato sam čuvam taj motor ko najveće blago:)
Jesam li sada tuđinac to su sto su mi starci platili dva vozacka i motor ? Ja se barem prema tome odnosim kao prema najosjetljivijem predmetu,pazim cistim i vozim po pravilima.
Po tvome ako ti starci omoguce nesto i plate,ti bi se prema tome trebao odnositi kao prema zadnjem smecu ? E pa nije bas tako,prema tom motoru se odnosim garant pazljivije i opreznije nego da sam ga ja sam zaradio.
Da se vratim na topic,da kao sto rekos prije mene,u autoskoli ako se ne zaustavis potpuno na STOP mada je najpustija ulica direktan pad da si prije sve odlicno odvozio.
Dok 99 % vozaca se na zaustavljaju na STOP,samo uspore i ako netko ide,koče ako ne samo produže.
Efikasno za guzve,ali ne potpuno pouzdano jer ne znas kakvih majmuna sve ima,jedva cekaju da skrivis da im popravis auto.