Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.345.225
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Polaganje vozačkog
Volvox kaže...

Kelam, rađe sam zaradi za motor i vozačku, puno više će ti značit nego da ti stari sve plati. I nije mi jasno haha, da sam ja svojima rekao da mi plate vozači i motor vjerojatno bi me isprdali haha, sve sam sam morao, jbg, zato sam čuvam taj motor ko najveće blago:)

Jesam li sada tuđinac to su sto su mi starci platili dva vozacka i motor ? Ja se barem prema tome odnosim kao prema najosjetljivijem predmetu,pazim cistim i vozim po pravilima.
Po tvome ako ti starci omoguce nesto i plate,ti bi se prema tome trebao odnositi kao prema zadnjem smecu ? E pa nije bas tako,prema tom motoru se odnosim garant pazljivije i opreznije nego da sam ga ja sam zaradio. {#}

Da se vratim na topic,da kao sto rekos prije mene,u autoskoli ako se ne zaustavis potpuno na STOP mada je najpustija ulica direktan pad da si prije sve odlicno odvozio.

Dok 99 % vozaca se na zaustavljaju na STOP,samo uspore i ako netko ide,koče ako ne samo produže.
Efikasno za guzve,ali ne potpuno pouzdano jer ne znas kakvih majmuna sve ima,jedva cekaju da skrivis da im popravis auto. 

13 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Dok 99 % vozaca se na zaustavljaju na STOP,samo uspore i ako netko ide,koče ako ne samo produže.

Popularni California roll. {#}

15 godina
Polaganje vozačkog

Kada položim b kategoriju, jel mogu vozit i skutere sa tom vozačkom? I do koliko kubikaže se smiju vozit skuteri sa b kategorijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možeš, do 50 kubika

15 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

Kada položim b kategoriju, jel mogu vozit i skutere sa tom vozačkom? I do koliko kubikaže se smiju vozit skuteri sa b kategorijom?

možeš i ovo vozit:
http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/aprilia-rs-50-50-cm3-oglas-5906292

15 godina
Sheeva kaže...
Coder256 kaže...

možeš i ovo vozit:

E da je imat jednog takvog ;)

Ali rekli su mi da kad položim B kategoriju mogu vozit i skutere/motore do 125 cm3 po nekom novom zakonu, jel to istina ili obmanjivanje javnosti ?

Valjda jer je sad A1 kategorija do 125, pa bi se i B kategorija, obujam motora, tribala prominit?!

13 godina
neaktivan
Coder256 kaže...
Sheeva kaže...
Coder256 kaže...

možeš i ovo vozit:

Ali rekli su mi da kad položim B kategoriju mogu vozit i skutere/motore do 125 cm3 po nekom novom zakonu, jel to istina ili obmanjivanje javnosti ?

Valjda jer je sad A1 kategorija do 125, pa bi se i B kategorija, obujam motora, tribala prominit?!

Ne, mozes samo do 50, odnosno m kategoriju.

A ova aprilia je smeće od motora. 50 kubika i na brzine, da mi ga netko za besplatno daje nebi ga uzeo.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
15 godina
Volvox kaže...
Coder256 kaže...
Sheeva kaže...
Coder256 kaže...

možeš i ovo vozit:

Ne, mozes samo do 50, odnosno m kategoriju.

A ova aprilia je smeće od motora. 50 kubika i na brzine, da mi ga netko za besplatno daje nebi ga uzeo.

Fala na odgovoru ;)

16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog
dobio kralja od ispitivača, i prošo iz prve :D više je pisao po nekim papirima u autu nego što je pratio situaciju okolo šta se događa :)
Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CreaToR kaže...
dobio kralja od ispitivača, i prošo iz prve :D više je pisao po nekim papirima u autu nego što je pratio situaciju okolo šta se događa :)

blago ti se, ja sam kod njega 5 puta polago poligon, od toga 5. put gazio punu i roknuo, drugi put mi je doso silvan mamić i proso bez pol frke :)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
Polaganje vozačkog

Od 18 do 24 godine, postoji li još ograničenje u kw motora?

Čitao sam nešto za 75kw(neznam koliko je to relevantno), bi li policija radila probleme ako vozim auto od 77kw.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vapor kaže...

Čitao sam nešto za 75kw(neznam koliko je to relevantno), bi li policija radila probleme ako vozim auto od 77kw.

ako se ne varam, zadnja promjena je da se može voziti do 80 KW, ali dobna granica još vrijedi.

15 godina
Vapor kaže...

Za mlade vozače je dopušteno vozilo snage do 80 kw. Nedavno sam položio, valjda nisu izmjenili zakon u 3 mjeseca...

0_o
15 godina
Polaganje vozačkog

Haha, to.

Još je jedina prepreka osvojit Audi A3 Sportback 1.2 u Tommy-evoj nagradnoj igri haha. Stari vrši nabavu za firmu, a svi kodovi meni :P.

http://www.audi.hr/modell_start.php?K_ID=90

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Uvijek postoji policajac koji će ti oprostit ove neke slabe stvari(pojas, <5km/h preko, par kW preko), a postoje oni koji će te i za 1km/h preko, pa i 1 kW.
Ja ne znam kolika je granica, ali znam da je bilo svakakvih slučajeva di su policajci kažnjavali mladu osobu u čijoj obitelji nema auta koji je slabiji(2kW preko), a bilo je i slučajeva gdje mladu osobu nisu kaznili iako je vozila 10kW preko te granice(imaju i slabije).

Sve zavisi na kakvog policajca naiđeš. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
16 godina
Polaganje vozačkog

Taj zakon su prilagodili da mladi mogu voziti one nove VW 1.6 TDI motore sa 105ks/80kw.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Dosta auta ima i 66kw i 77kw verzije, primjetia sam to kod a3 i ibize nove. Tako da su i vjerojatno zbog toga.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 13:19 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dombak1608 kaže...
Vapor kaže...

Uvijek postoji policajac koji će ti oprostit ove neke slabe stvari(pojas, <5km/h preko, par kW preko), a postoje oni koji će te i za 1km/h preko, pa i 1 kW.
Ja ne znam kolika je granica, ali znam da je bilo svakakvih slučajeva di su policajci kažnjavali mladu osobu u čijoj obitelji nema auta koji je slabiji(2kW preko), a bilo je i slučajeva gdje mladu osobu nisu kaznili iako je vozila 10kW preko te granice(imaju i slabije).

Točno to. Najviše ovisi na kakvog policajca naletiš.

Meni poznanik vozi starog 740i sa nekih 280-300ks, a ima 20 godina. Policajci su ga dosta često zaustavljali. U godinu-dvije je sigurno skupio 10-ak kazni.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&amp;amp;amp;amp;feature=related
15 godina
dombak1608 kaže...
Vapor kaže...

a i postoji par fora isto. par puta isprobane dok sam se s frendovima vozio.

jedan frend je vozio prejak auto jer je polozio bio 2mj prije neg ga je murjak zaustavio i izvuko se na ovo "zasto proizvode takve aute ako ih ja ne smijem vozit"

a drugi frend se izvukao na ovu foru jer je isto vozio prejak auto, oko 120konja (a murjak ga pito zasto vozi prejak auto) "zato jer doma nemam nijedan drugi auto"

dakle uvijek ima nekih nacina da se izvuces. tj ne uvijek al postoji

14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

S koliko se smije polagat za auta .. na haku pise 16 a ja pita u autoskoli kazu 17 i 6 mj.

Some say that he's terrified of ducks and that he speaks French in Russian ! Some say he sleeps upside down like a bat,and that he's wanted by the CIA ! All we know is he's called the STIG!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

S koliko se smije polagat za auta .. na haku pise 16 a ja pita u autoskoli kazu 17 i 6 mj.

ma možeš čim izađeš iz p.... 

17 i pol.

16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

jedan frend je vozio prejak auto jer je polozio bio 2mj prije neg ga je murjak zaustavio i izvuko se na ovo "zasto proizvode takve aute ako ih ja ne smijem vozit"

a drugi frend se izvukao na ovu foru jer je isto vozio prejak auto, oko 120konja (a murjak ga pito zasto vozi prejak auto) "zato jer doma nemam nijedan drugi auto"

lovačke ti pričaju, briga njih.. oni ce ti napisat kaznu i tablice i tam te uvest u evidenciju za to su plaćeni. ja osobno da sam policajac i da zaustavim tak lika i da mi tak bahat bude i kaze mi to tipa.. zasto proizvode takve aute ako ih ja ne smijem vozit i zato jer doma nemam nijedan drugi auto.

Iskljucio bi ga automatski iz prometa lijepo mu kaznu roknio kao što piše u zakonu, da se zasere on i čača koji mu je dao da vozi takav auto, ako mu nije mogao kupit auto normalan nije ga trebao slat u autoškolu. Razumijem taj zakon do 75 kw mladost ludost dogadaju se piz.arije po cestama, jedino mi je smetalo u tom zakonu ta voznja do 23 h, al hvala bogu to su ukinuli. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 23:41 (razer1911).
16 godina
moderator
razer1911 kaže...

jedino mi je smetalo u tom zakonu ta voznja do 23 h, al hvala bogu to su ukinuli. 

meni nije, odlazio sam prije 23h, a dolazio poslije 6h {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
Polaganje vozačkog

Po meni je 80kw cisto dosta, realno vise snage ti ni ne treba na nasim cestama koje su jad i bijeda.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nocio kaže...

Prijo moj,

nema tog boga koji će te spasit kad oni izađu pred kraj mjeseca zaustavljat da bi podebljali proračun.

Pingu ;)
16 godina
Polaganje vozačkog

Ima,tata u policiji ili rodbina.

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog
Taj zakon je malo glupast.
Njima je isto vozio ti auto od 80kw i 2 tone koje ne ide sa mjesta i malu jurilicu od 80kw i 700-800kg.
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&amp;amp;amp;amp;feature=related
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

nije mi jasno za one koji odluče voziti kamion kao za njih zakon važi, ipak kamioni imaju oko 400 konja i više

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 18:36 (razer1911).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
dv14 kaže...
Taj zakon je malo glupast.
Njima je isto vozio ti auto od 80kw i 2 tone koje ne ide sa mjesta i malu jurilicu od 80kw i 700-800kg.

A zamisli da je tek električni od 80kw... {#}  (oko 400Nm peak dostupno preko cijelog ranga okretaja, od nule, do kraja)

razer1911 kaže...

nije mi jasno za one koji odluče voziti kamion kao za njih zakon važi, ipak kamioni imaju oko 400 konja i više

A totalno druga kategorija, a i ima jako malo tako slabih kamiona.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Nocio kaže...
dombak1608 kaže...
Vapor kaže...

ako vozis jace auto i zaustave te, mozes samo molit Boga da je dobar policajac, to sta su ti se prijatelji izvukli na te fore nije zbog tih ''fora'' nego je policajcu bilo zao njemu napisati kaznu ili je stvarno dobar policajac koji razumije neke stvari. Postoji samo dobar policajac i los policajac, al eto malo mi je glup taj zakon, postoje prednosti a i puno nedostataka, moze se poginit i sa 50 konja da se oce, to nije nikakav problem , medutim postoji i drugi problem,postoje tatini sinovi tipa Kerum koji vozi e92 unutra motor novi od 600konja i boli ga k*** zaustavi ga policaja , da mu kaznu on mu odmah isplati , i svi ti koji voze malo jaca auta , em postoji jos te 'veze' ......E al da se sve radi po zakonu gdje bi mi bili :)) Postujem svakog policajca i ima stvarno hrabrosti raditi svoj posao za te novce, ali neki policajci se tako debilno ponasaju i misle da su popili pamet cijelog svijeta da je to nevjerojatno...

BMW
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice