...to svi znamo, vece i od side i raka
Kada vidim nekoga da koristi piratski softver, oko srca me stegne, jer si zlo cini....
Sto radje nema sidu nego piratski softver? zasto si takvo zlo cini?
Posto sam 100% uvjeren da je piratstvo najvec zlo sto je ikada obitavalo, vece i od gladi i bolesti, mene ne zanima trenutno ta problematika, jerbo je jasno da saki posteni hrvat, rumunj, nigerijac radje bira noz u srce nego piratski softver, mene zanima sljedece:
Kako to da su svi uvjereni, pos svi mislim na postene i normalne zagovornike legalnog a ostre protivnike nelegalnog, da je sotver bas, onako, jeftin?
Eto, uzmimo Diablo, oko 400 kn... I kazete jeftino?
Misli, zasto je to jeftino?
Naravno, ne uzimam pravo (Bog mi dusu prosti ako i probam nesto slicno), proizvodjacu da odredi cijenu svoga proizvoda, njegovo pravo, jelte...
Kupcu je uvijek sve, po njegovoj skrtoj i uskogrudnoj prirodi, skupo...
Ali ne i kupcu originalnih igara!
Njemu nisu skupe!
Kupac originalnih igara sve oko sebe uvjerava da one nisu skupe, vec stovise, skoro pa su badava! A zbog takvih smjesnih cijena developrei gladuju!
Odista interesantno!
Bas sam nedavno namjesto stan, kupovao namjestaj i razne trice i kucine, i sve mi je bilo skupo! SVE!!!!!
Bio na benziskoj, skupooooooo gorivo strasno!
Bas uzeo frend Diabla za 400 kn, i slucajno ga u neznaju priupitah: A nije li to malo skupo?
Skoro mi oci iskopao! Grkljan iscupao! Skupo!!!!!???? Pitao me krvavih ociju. Pa znas li ti za kakvu crkavicu developeri rade!!!!!????
Tada sam stao duboko razmislio... U razmisljanju me nakratko omeo plac i jecaj starije gospodje koja je nedavno dobila otkaz u Kamenskom, ali ona je nebitna, sigurno je sinu kupila novi PC s GTX 570 pa si je sada sama kriva sto gladuje...
Ali nakon duboka razmisljanja zakljucak se sam nameo:
Igre su odista jeftine!
Prejeftine cak!
\o/