PS4 i novi Xbox će biti deset puta jači od PS-a 3

poruka: 68
|
čitano: 13.964
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: PS4 i novi Xbox će biti deset puta jači od PS-
Oldy kaže...

Prvo sinko nisam davno bio, drugo, koliko je jači nije me se onda na početku baš dojmila razlika, tipa bila je neka šora, kao da je rađena za ps 2, kockaste glave, i likovi u banani uglavnom, inače su točno tjerali ljude na tanke ekrane, jer na debelom starom crt tv-u razlika je bila još manja, dakle ne samo konzolu nego kupuj i tv nisu oni tako šumasti baš :p

preko dvije godine mlađi od mene i napiše mi sinko hahahaha strašno

A hebiga kad su ti izjave kao kod balavca,to si ti nešto drugo vidio,vjerojatno Wii Sports,sa Nintendo Wii konzole,tu je grafika kockasta kao što si opisao,na Ps3 konzoli nikakve šore nije bilo godinama.Evo videa pa vidi jel to to.

You are what you believe yourself to be
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
AjgorR kaže...

Ali koliko će pc-ja zbilja moći vrtiti Bf3 na max postavkama?20 %?30?Svaki Ps3 i svaki Xbox360 će moći na jednak način odvrtiti igru,kakva god ona bila.Zabavno će biti sigurno.

A PS3 i X360 se mogu vrtiti na max postavkama analognima onima na PC-u i to po mogucnosti na rezoluciji vecoj od 720p?

Moš mislit.

17 godina
neaktivan

Fali joj prednja lijeva noga.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

A čuj,svakome od nas ponešto fali....

17 godina
AA-d00d kaže...
AjgorR kaže...

Ali koliko će pc-ja zbilja moći vrtiti Bf3 na max postavkama?20 %?30?Svaki Ps3 i svaki Xbox360 će moći na jednak način odvrtiti igru,kakva god ona bila.Zabavno će biti sigurno.

A PS3 i X360 se mogu vrtiti na max postavkama analognima onima na PC-u i to po mogucnosti na rezoluciji vecoj od 720p?

Moš mislit.

Pa svi oni koji PC koriste za gaming imaju mainstream-high end konfiguracije koje će bez frke potjerati BF 3 na puno večim detaljima od bilo koje druge verzije.
Ne kužim zašto fail kad je AA-d00d sve dobro rekao. Večina igara na konzolama se vrti u 1024x768 ili 1280x720. Neke čak i u manjima kao što je Alan Wake koji se vrti u 960 rezolucije.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
neaktivan
AjgorR kaže...
AA-d00d kaže...

A čuj,svakome od nas ponešto fali....

Očito.

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
AA-d00d kaže...
AjgorR kaže...

Moš mislit.

Pa svi oni koji PC koriste za gaming imaju mainstream-high end konfiguracije koje će bez frke potjerati BF 3 na puno večim detaljima od bilo koje druge verzije.
Ne kužim zašto fail kad je AA-d00d sve dobro rekao. Večina igara na konzolama se vrti u 1024x768 ili 1280x720. Neke čak i u manjima kao što je Alan Wake koji se vrti u 960 rezolucije.

Who fucking cares?Zato je fail.Mali detalji u prašini i osvjetljenju ne čine igru.Hebeš igranje ako je grafika bolja od same igrivosti.Ma ja uživam u Crysis 2 igri na najvišim postavkama ali više uživam u igrivosti zato jer je dobra,dinamička pucačina,grafika je tu samo bonus.Ako pod svi misliš većinu posjetitelja ovog foruma tu se varaš,mi ovdje smo geek-ovi,nijedan od mojih prijatelja nema gaming konfiguraciju nego laptope i to postaje mainstream,ali ih nekoliko ima konzole upravo zbog razloga koje sam naveo.

17 godina
AjgorR kaže...

Who fucking cares?Zato je fail.Mali detalji u prašini i osvjetljenju ne čine igru.Hebeš igranje ako je grafika bolja od same igrivosti.Ma ja uživam u Crysis 2 igri na najvišim postavkama ali više uživam u igrivosti zato jer je dobra,dinamička pucačina,grafika je tu samo bonus.Ako pod svi misliš većinu posjetitelja ovog foruma tu se varaš,mi ovdje smo geek-ovi,nijedan od mojih prijatelja nema gaming konfiguraciju nego laptope i to postaje mainstream,ali ih nekoliko ima konzole upravo zbog razloga koje sam naveo.

Istina, igrivost na prvom mjestu. Meni se najdraža igra još uvijek vuče na starom Unreal 2.5 engineu. No, problem je kaj danas grafika diktira napredak, a ne igrivost. Ja sam mislio da svi "Gameri" na PC-u imaju prosječne ili dobre konfiguracije. Laptop se ne kupuje za gaming.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
neaktivan

Ako je who fucking cares cemu onda spominjanje detalja u BF i seruckanja po PC-ima da za razliku od konzola, nece moci pokretati na max detaljima?

Jos i izvlacis postotke iz guzice kao da si neku anketu/istrazivanje proveo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 10:37 (AA-d00d).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ako je who fucking cares cemu onda spominjanje detalja u BF i seruckanja po PC-ima da za razliku od konzola, nece moci pokretati na max detaljima?

Jos i izvlacis postotke iz guzice kao da si neku anketu/istrazivanje proveo.

Ma dobro,svaki pc na svijetu će moći vrtiti igru na max postavkama i svi će moći uživati u nevjerojatnim grafičkim postignućima računala današnjice.Jesi sad sretan?Dok će jadni i glupi vlasnici inferiornih strojeva poput onog kako se ono zove,a da,Plejstejšna i Eksboksa Tristašeeset jadni moći samo sanjati o takvom igraćem iskustvu.Jer mi smo elita.I budući da su naši strojevi moćniji automatski smo i mi moćniji i bolji od njih.Mi smo bogovi gaminga.I zato ove godine nećemo dobiti L.A. Noire,LittleBigPlanet 2,InFamous2,Uncharted 3,Gears Of War 3,Journey,The Last Guardian,Motorstorm Apocalypse,No More Heroes:Heroes Paradise,Resistance 3,SOCOM 4,Sorcery,Twisted Metal,Yacuza 4,Forza 4,Kingdoms,Codename D,Steel Battalion Heavy Armour,Rise of nightmares,da samo nabrojimo "velike" ali nema veze,mi zapravo i ne želimo te igre jer nama je dovoljno i ovo što dobijemo jer to izgleda najbolje na svijetu.

17 godina
neaktivan

Probat cu sad najjednostavnije ovo reci koliko mogu, jer vidim da ti neke stvari ne idu u glavu:

Igre na PS3 i X360 ne rade na maksimalnim detaljima. To sto se tebi grafila cini odlicna to je taj efekt blura koji skriva lose teksture.

Na koji nacin si ti zakljucio da ce PC moci cijelo vrijeme vrtiti igre na max detaljima, ja ne znam, nisam to nigdje rekao. Za 74' godiste, logika ti je na razini 12 godisnjaka.

A od hrpe sto si nabrojao, za 3/4 nikad nisam ni cuo, 1/8 bi igrao, drugu 1/8 ne bi ni taknuo. Ali glavno da za konzole izlaze igre koje PC nikad nece vidjeti - zaboli me ona stvar za to, imam sasvim dovoljno igri na PC-u koje mi ispunjavaju sklobodno vrijeme.

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Probat cu sad najjednostavnije ovo reci koliko mogu, jer vidim da ti neke stvari ne idu u glavu:

Igre na PS3 i X360 ne rade na maksimalnim detaljima. To sto se tebi grafila cini odlicna to je taj efekt blura koji skriva lose teksture.

Na koji nacin si ti zakljucio da ce PC moci cijelo vrijeme vrtiti igre na max detaljima, ja ne znam, nisam to nigdje rekao. Za 74' godiste, logika ti je na razini 12 godisnjaka.

A od hrpe sto si nabrojao, za 3/4 nikad nisam ni cuo, 1/8 bi igrao, drugu 1/8 ne bi ni taknuo. Ali glavno da za konzole izlaze igre koje PC nikad nece vidjeti - zaboli me ona stvar za to, imam sasvim dovoljno igri na PC-u koje mi ispunjavaju sklobodno vrijeme.

Sve igre koje su isključivo rađene za konzolu (GT5, Killzone 3, nadolazeći resistance 3 ) rade na maksimalnim detaljima na konzoli. A multiplatformske igre (PC,PS3,X360), npr: gta4, crysis 2, na konzolama imaju 2x slabije texture i isključene neke efekte da igrači mogu uživati sa pristojnim brojem fps-a

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

A zašto onda uopće raspravljaš o platformama o kojima NEMAŠ POJMA?Ako nisi čuo za te igre onda i nisi neki gamer.

Metacritic:

Uncharted 2 96 prosječna ocjena recenzija

L.A.Noire 86

Killzone 2 91

Gears of war 2 93

LittleBigPlanet 95

Ti nisi čuo za igre koje su dobile najbolje ocjene ove generacije a kamoli igrao ili vidio kako izgledaju ali pametovati znaš,to je bitno. 

I tko je ikad rekao da igre na konzolama rade na max detaljima?WTF?

17 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...

Sve igre koje su isključivo rađene za konzolu (GT5, Killzone 3, nadolazeći resistance 3 ) rade na maksimalnim detaljima na konzoli. A multiplatformske igre (PC,PS3,X360), npr: gta4, crysis 2, na konzolama imaju 2x slabije texture i isključene neke efekte da igrači mogu uživati sa pristojnim brojem fps-a

GT5 radi na 1080p ali uspcalena 720p i 2xAA

Killzone 3 radi na 1280x720 (nativna), a u 3D se spusti na 640x720

Resistance 3 mi se neda traziti ali vjerovatno je ista prica.

AjgorR kaže...

1) A zašto onda uopće raspravljaš o platformama o kojima NEMAŠ POJMA?Ako nisi čuo za te igre onda i nisi neki gamer.

Metacritic:

Uncharted 2 96 prosječna ocjena recenzija

L.A.Noire 86

Killzone 2 91

Gears of war 2 93

LittleBigPlanet 95

2) Ti nisi čuo za igre koje su dobile najbolje ocjene ove generacije a kamoli igrao ili vidio kako izgledaju ali pametovati znaš,to je bitno. 

I tko je ikad rekao da igre na konzolama rade na max detaljima?WTF?

1) Zar trebam biti gamer da bi znao razliku izmedju grafickih postavka na konzolama i na PC-u? Dobro jesi li ti krsten covjece!? I jos biras igre na temelju ocjena!?

Jedina igra koji bi igrao od ovih je L.A. Noire i to NE ZATO JER JE DOBILA VISOKU OCJENU

2) Ti, a i sad netko iznad tebe.

Umjesto da se dokazujes da si 36-37 godina i dalje gamer, idi rađe provodi vrijeme sa ženom, od svih silnih igri koje igras vjerovatno ju zanemarujes.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 12:15 (AA-d00d).
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
GDDR5 kaže...

Umjesto da se dokazujes da si 36-37 godina i dalje gamer, idi rađe provodi vrijeme sa ženom, od svih silnih igri koje igras vjerovatno ju zanemarujes.

Whatever

Kad napuniš određeni broj godina trebaš po standardu ostaviti sve svoje interese i počet slušati Thompsona da se uklopiš u prosjek.Ja sam odrastao sa igrama i to mi je hobi koji ne mislim u dogledno vrijeme ostaviti a i zašto bih?Zbog seljobera?Dok je zabavno meni je dobro.Otkud znaš da imam ženu,možda imam dečka?Otkud ti znaš moj pravi identitet i otkud ti ideja da znaš išta o mom životu?Opet ne znaš ništa o temi o kojoj hoćeš pričati i pametovati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 12:30 (AjgorR).
17 godina
neaktivan

Tu izjavu baziram na pretpostavci jer za razliku od prethodne teme nisam vidio sta si napisao o svojoj zivotnoj partnerici/partneru.

Ono sto sa sigurnoscu mogu komentirati su tvoji <ubaci negativan pridjev> postovi u ovoj temi.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Carmack - Mudri programer ponovo progovara
Almin94 kaže...

Carmack: PS4 i novi Xbox će biti deset puta jači od PS-a 3 i X360

U intervjuu kojeg je dao Eurogameru, koosnivač i glavni programer id Softwarea, John Carmack, izjavio je da će naredne PlayStation i Xbox konzole biti deset puta jače od sadašnjih, te da bi njihova iskoristivost mogla biti duža od deset godina.

Naime, prema njegovom mišljenju, tolika snaga je potrebna kako bi kvaliteta grafike u igrama bila takva da igrači odluče potrošiti novac na novu konzolu.To je, doduše, bio slučaj i u dosadašnjoj historiji razvoja konzola.

Glasine govore da će novi Xbox na tržište doći 2013. godine, dok Sony i dalje insistira da je rok trajanja PS-3 (izašlog 2006.) deset godina.

Izvor: negdje na netu neki dan procitao, pa reko da sada podijelim i sa vama ovu vijest :)

a nemaju sta novo ni otkriti u PS4... s samo ce biti jaca..

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Carmack: PS4 i novi Xbox će biti deset puta jači od PS-a 3 i X360

U intervjuu kojeg je dao Eurogameru, koosnivač i glavni programer id Softwarea, John Carmack, izjavio je da će naredne PlayStation i Xbox konzole biti deset puta jače od sadašnjih, te da bi njihova iskoristivost mogla biti duža od deset godina.

Naime, prema njegovom mišljenju, tolika snaga je potrebna kako bi kvaliteta grafike u igrama bila takva da igrači odluče potrošiti novac na novu konzolu.To je, doduše, bio slučaj i u dosadašnjoj historiji razvoja konzola.

Glasine govore da će novi Xbox na tržište doći 2013. godine, dok Sony i dalje insistira da je rok trajanja PS-3 (izašlog 2006.) deset godina.

Izvor: negdje na netu neki dan procitao, pa reko da sada podijelim i sa vama ovu vijest :)

Za ps ne znam ali za xbox znam da će se xbox 360 proizvoditi sve do 2015 i igre za njega.

14 godina
neaktivan
vtibor kaže...
Almin94 kaže...

Za ps ne znam ali za xbox znam da će se xbox 360 proizvoditi sve do 2015 i igre za njega.

To ti imas neke insajderske informacije iz microsofta?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 16:44 (Camalus).
17 godina

Ne kužim uopće svrhu otvaranja tema vezanih uz konzole na ovom forumu, pogotovo ak je u pitanju snaga ili ne daj Bože, grafika!

Svaka se pretvori u redovno okupljalište brojnih hejtera tzv. "konzolitisa" i konzola općenito i onda muljaju glupsti ko muhe bez glave; PC ovo, PC ono, grafička ovo, grafička ono...

Na brojnim sam forumima u HR, tu sam jako dugo (tu mi je i počelo forumsko iskustvo i vežu me lijepe uspomene, no sve više me razočarava, upravo nemogućnost normalnog postanja ljudi koji igraju na konzolama - a to je mislim veliki problem, pošto se u većini slučajeva radi o uvredama, što si jedan forum ovakvog statusa nebi smjel dopustiti!), no sad vidim da je ovo brutalno hejterski nastrojeno mjesto, prema konzolašima i samim konzoloma.

A ne treba ni spominjati kako većina hejtera nema blage veze o fantastičnim naslovima koji izlaze na platformama koje toliko mrze.

Možda budu PS4 i X720 zbilja 10x (više-manje) jači, no PC-i budu još 10 više, zadovoljni?

Ja svakako jesam, znam da neće izbaciti sranja, ni jedan niti drugi, a prije 2014. teško ćemo ih ugledati, osim ak Nintendo Wii U ne počne ozbiljno drmati gaming industrijom, a to se skoro sigruno neće dogoditi - iako bude zasigurno uspješan (osobno, mislim manje nego Wii, no ko to zna).

Eto, a do toga nas čeka još tolko fenomenalnih naslova, barem dva E3 sajma, ogromni hajp i reklamne kampanje....kriza, preživljavanje, traženje posla, smak svijeta ili možda EU ;)

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ne kužim uopće svrhu otvaranja tema vezanih uz konzole na ovom forumu, pogotovo ak je u pitanju snaga ili ne daj Bože, grafika!

Svaka se pretvori u redovno okupljalište brojnih hejtera tzv. "konzolitisa" i konzola općenito i onda muljaju glupsti ko muhe bez glave; PC ovo, PC ono, grafička ovo, grafička ono...

Na brojnim sam forumima u HR, tu sam jako dugo (tu mi je i počelo forumsko iskustvo i vežu me lijepe uspomene, no sve više me razočarava, upravo nemogućnost normalnog postanja ljudi koji igraju na konzolama - a to je mislim veliki problem, pošto se u većini slučajeva radi o uvredama, što si jedan forum ovakvog statusa nebi smjel dopustiti!), no sad vidim da je ovo brutalno hejterski nastrojeno mjesto, prema konzolašima i samim konzoloma.

A ne treba ni spominjati kako većina hejtera nema blage veze o fantastičnim naslovima koji izlaze na platformama koje toliko mrze.

Možda budu PS4 i X720 zbilja 10x (više-manje) jači, no PC-i budu još 10 više, zadovoljni?

Ja svakako jesam, znam da neće izbaciti sranja, ni jedan niti drugi, a prije 2014. teško ćemo ih ugledati, osim ak Nintendo Wii U ne počne ozbiljno drmati gaming industrijom, a to se skoro sigruno neće dogoditi - iako bude zasigurno uspješan (osobno, mislim manje nego Wii, no ko to zna).

Eto, a do toga nas čeka još tolko fenomenalnih naslova, barem dva E3 sajma, ogromni hajp i reklamne kampanje....kriza, preživljavanje, traženje posla, smak svijeta ili možda EU ;)

Bilo je i vrijeme da vam netko kaže ovo!

Bravo Armor :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
17 godina

Hm 10 puta jače malo sutra, manje Pive nek piju pa ce bit drukcija predviđanja sigurno ajd da je rekel 5 puta jače još nekak ali ovo.{#}{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Hmmm PS3 i X-360 su HWski snažniji od Wii-a, pa opet, Wii ima zabavnije igre...

Zašto je to tako? Nemam pojma...

Eto volio bih Litle Big Planet za Wii, ali to je jedan od rijetkih zabavnih naslova.

Gdje vam je Mario, Sonic, Donkey Kong, Kirby, Zelda i još gomila drugih naslova?

Ne želim igrati COD na konzoli, za to imam PC. Želim nešto zabavno za cijeli obitelj i ekipu kad dođe na vikend...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Hmmm PS3 i X-360 su HWski snažniji od Wii-a, pa opet, Wii ima zabavnije igre...

Zašto je to tako? Nemam pojma...

Eto volio bih Litle Big Planet za Wii, ali to je jedan od rijetkih zabavnih naslova.

Gdje vam je Mario, Sonic, Donkey Kong, Kirby, Zelda i još gomila drugih naslova?

Ne želim igrati COD na konzoli, za to imam PC. Želim nešto zabavno za cijeli obitelj i ekipu kad dođe na vikend...

slazem se sa time,nema boljeg nego kada igras tenis jedan protiv drugoga ili nesto slicno,a tek onaj balance board,pa za to treba imat umijeca al opet neizmjerno zabavno

ps3 i xbox su mi vise za sportske igre da legnem na kauc i igram fifu/pes/nba/nhl

al ima i igra BUZZ za ps3 koja mi se jako svida,kao stvoreno za zabavu sa ekipom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

Nintendo je uvjek bio korak ispred u inovaciji...

Nije bitna snaga Hardwarea, bitna je inovativnost i igrivost.

Wiimote? Šta Sony napravi? Onaj svoj kurčić sa kuglom, a XBoX napravi Kinect, spoj Wiimotea i kamere (Sony nije imao prvu kameru na konzoli

koja je služila za igranje, Nintendo je).

Ajmo unazad još malo. Nintendo napravi analogni triger na N64 kontroleru, Sony stavlja dva na svoj novi kontroler za PSone.

Ajmo još malo dalje. Sega gura 64bit igre, no igre mu suxaju makar ima bolju grafiku od SNES-a. No SNES ima nadmoćniji zvuk od Sega-e,

te opet i na tom dijelu pobjeđuje...

No dobro, bar su Sony i Microsoft naučili od Nintendo-a i Sega-e da previše sistema i premalo igara donosi pad prodaje.

Sega Saturn, pa Neptun, koji je preskočen, pa Pluto? I na kraju Dreamcast, koji je bio solidan, ali nije imao dovoljno igara.

Previše konzola, premalo naslova...

I sva ta inovativnost se vidjela u natjecanju Sega-e i Nintendo-a. Sega prelazi na CD, pa se vraća na 64bitne diskete.

Anyway, danas, makar čudno, Sega radi igre za Nintendo, svog najvećeg protivnika.

Mario i Sonic su bili dva najveća neprijatelja, a danas sudjeluju u toliko mnogo igara kao partneri.

Kad su Sony i Microsoft došli kao igrači za konzole, netko je morao otići.

Sony i Microsoft su popularnost dizali sa piratskim igrama, dok Sega i Nintendo nisu imali piratskih igara,

jer sve su bile diskete, makar Saturn i Dreamcast danas mogu vrtiti pržene medije (u to doba nije bilo pržilica lol),

jer nemaju nikakve zaštite. Ali netko je morao otići, Sega je rekla zbogom.

Danas ne vjerujem da će se Microsoft povući, ima previše imovine da bi propali.

Sony također ima hrpu para, te vjerovatno gura konzolu prema naprijed. Samo se očekuje Microsoftova prijenosna konzola.

Nintendo kao Nintendo. Kažu ne kvantiteti nego kvaliteti. Jedini živući član legendarnih konzola:

Atari, Sega, Nintendo

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan

@Don Kihoty

Nemoj omalovažati konkurenciju,Nintendu a bome i konzolaškom gejmingu ništa više nije pomoglo od pojave Sonyja koji ih je istresao iz uspavanih gaća monopolizma i umišljenosti.Sve do pojave Playstationa konzole su bile ono nešto čime se igraju klinci no poslije plejke konzole su postale mainstream i bilo je cool imati konzolu,pogotovo Playstation 2 koji je bio gadget koji su jednostavno svi željeli imati.

Nisu njima pomogle kopije,jesu kod nas,ali mi nismo mjerilo prodaje originala,Ps2 još uvijek drži rekorde prodaje third party igara,a Ps3 je tek nedavno probijen,dok je Wii pukao još prvu godinu.

I još nešto,Playstation je nastao zahvaljujući Nintendu,to valjda znaš?To što su oni počeli ranije ne znači da su oni jedini važni i bitni i "legende".Meni je i Sony Playstation legendarna konzola jer je donijela revoluciju u industriju i digla ju na razinu na kojoj je danas,a reći da se Sony ne trudi oko novih igara je smiješno.Ja trenutno igram Super Mario Galaxy 2,i vjeruj znam šta i tko je Nintendo i koliko su dobri naslovi koje oni rade ali i Sony ima takmaca poput LittleBigPlaneta koji zapravo nije ni sličan ničemu na tržištu mada izgleda poput običnog platformera i naravno Ratcheta & Clanka koji je jednostavno fantastičan serijal platformera.Meni je isto žao što su oni okrenuli leđa razvoju rpg-a i okrenuli se pucačinama ali ako pogledamo cjelokupnu platformu mislim da je ps3 ipak najzaokruženija platforma.

Serijali mnogih igara su se pojavljivali i na drugim platformama ali treba staviti ruku na srce i priznati da je puno serijala postiglo svoju veličinu upravo na Playstationu(Devil May Cry,Grand Theft Auto,Final Fantasy)što čini mi se danas svi zaboravljaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U PS4 definitivno ocekujem:

USB 3.0,jacu mreznu karticu za razliku od ove 54Gb,dobro rijeseno hladenje s minimalnom bukom,smanjenu potrosnju u XMBu,sto je kriminalno za sad,samo 20W manje neg u full loadu.I tako jos neke sitnice,da konzola ovaj put zbilja bude kompletna.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne našao sam na stranicama xboxsa
14 godina

dal se to meni cini ili je stvarno istina da ms i sony zajedno rade na konzolama?

nadam se da ce do bit dobro za fanove xboxa i ps-a

http://www.gadgeterija.net/2011/07/18/microsoft-ugrabio-domenu-microsoft-sony-com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

dal se to meni cini ili je stvarno istina da ms i sony zajedno rade na konzolama?

nadam se da ce do bit dobro za fanove xboxa i ps-a

Mislim da ne, prije bih rekao da je to za SE mobitele sa WP7 OS-om. 

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice