Leakao je BF3.
Upravo sam pronašao CloneDVD verziju na torrentu, koja radi :)
Zanimljivo, to se isto EA-u sa Crysisom dogodilo, pomalo čudno.
lajk ako skidaš taj torrent xd
Ne vrijedi vam skidati, nemože se instalirati bez org keya. A crack nije još izašao.
to ti mislis :D
nije ti ovo youtube
i OT: vec oko 13 sati je bio postan clone dvd i njegov kajmak.
nije ti ovo youtube
i OT: vec oko 13 sati je bio postan clone dvd i njegov kajmak.
rofl znam da ovo nije youtube,nego se zezam malo...jel se mora sve shvaćati ozbiljno....
ok, postoji li crack onda ili ne?
ko je reko da se necemo strpit? pitam samo iz znatizelje. uvijek tako izađu te neke verzije prije izlaska igre i onda tri dana pokusavas nariktat da ti igra proradi, odlucio sam da to vise ne radim nego da posteno pricekam izlazak igre i onda "nabavim" dobru verziju.
Dao bih se kladiti da je ovo samo dio neslužbene EA kampanje za BF3, ionako je to "samo" SP pa nas navlače...
ko je reko da se necemo strpit? pitam samo iz znatizelje. uvijek tako izađu te neke verzije prije izlaska igre i onda tri dana pokusavas nariktat da ti igra proradi, odlucio sam da to vise ne radim nego da posteno pricekam izlazak igre i onda "nabavim" dobru verziju.
a to je baš pošteno
pa nabavit cu postenu verziju xd
Leakao je BF3.
Upravo sam pronašao CloneDVD verziju na torrentu, koja radi :)
To je i onako bilo neizbježno.
Hmm...
Nebih imao ništa protiv odigrati SP do 28. kada bi mi pošteno kupljena igra trebala stići.
Ionako startam sa multiplayerom i teško da ću ikad iti pogledati SP u slučaju da ga ne zaigram sad, naprosto BF kupujem radi MP,
neovisno o SP kvaliteti koja vjerujem da je na razini.
Inače, što se napisalo, čudno nešto, po ko zna koji put 'leak' koji mi baca na kalkuliranu promociju.
evo i ja sam ga narucio preko gmc-a iskljucivo radi MP-a
Ima crack na warezu :)
ma da prevelika guzva je sad zbog te igre, skidala bi mi se tri dana. ja cu pricekat malo pa ju poslije skinut.
LoL pa nemaš ti šta čekat, drugo je torent a drugo je Megaupload ili FileServe
nisam shvatio tvoj post, pojasni. ti mene nisi shvatio mozda, znaci omjer torenta na pb-u je npr. 100/700 a to nezelim skidat jer ce predugo trajat.
Vidi ispričavam se ako te uvrijedim, ali većinom djeca skidaju sa Torrenta jer neznaju drukčije, imaš stranice poput Warez i slično di ljudi prave threade i postaju po imenu igre i stave ti linkove od nekog WEB Servisa di je uploadano, i onda ubacis u JDownloader i on ti skida !
Vidi ispričavam se ako te uvrijedim, ali većinom djeca skidaju sa Torrenta jer neznaju drukčije, imaš stranice poput Warez i slično di ljudi prave threade i postaju po imenu igre i stave ti linkove od nekog WEB Servisa di je uploadano, i onda ubacis u JDownloader i on ti skida !
za te servise treba imat premium acc
prvo ne skidaju djeca s torenta nego vecina skida tako, samo sto skidaju s privatnih. znam o cemu ti govoris i treba se pretplatit kao sto je kolega vec reko. torent je free samo treba malo pricekat da omjer bude dobar.
Kako ja skidam sa Megaupload, 500k bez ikakvog premium i nikakvog čekanja, FileServe na 400kbps i slično !
Kako ja skidam sa Megaupload, 500k bez ikakvog premium i nikakvog čekanja, FileServe na 400kbps i slično !
za megaupload postoji programčić koji omogućava premium besplatno fileserve ima tu brzinu ali samo jedan fajl u sat vremena smiješ skinut
Nejde to tako, ti smijes kolko hoces file, ali izmedu svakog cekas 10min
a za one koji ne žele čekati tu je torrent
a za one koji ne žele čekati tu je torrent
hvala bogu pa postoje torrenti i crackirane igrice sa dodatkom skidrow.
Ima crack na warezu :)
je je ima...