Brisanje Facebook profila bez lozinke i e-maila

poruka: 2
|
čitano: 5.080
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Brisanje Facebook profila bez lozinke i e-maila

Bok! Imam pitanje. Prije mjesec dana mi je brat preminuo, imao je jako puno facebook profila jer je ili zaboravio e-mail, ili lozinku, promijenio broj telefona pa tim profilima vise nije mogao pristupiti. Poslala sam facebooku obavijest, oni su profile pretvorili u stranicu za sjećanje,  no mi bi htjeli da se ti profili obrišu jer mu ljudi svrljaju po profilima. Ostavili bi jedan, zadnji koji je koristio. Je li to moguće? Ako postoji bilo kakav nacin, mi bi i platili to uklanjanje.

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Brisanje Facebook profila bez lozinke i e-mail
Alayne Stormborn 23 kaže...

Bok! Imam pitanje. Prije mjesec dana mi je brat preminuo, imao je jako puno facebook profila jer je ili zaboravio e-mail, ili lozinku, promijenio broj telefona pa tim profilima vise nije mogao pristupiti. Poslala sam facebooku obavijest, oni su profile pretvorili u stranicu za sjećanje,  no mi bi htjeli da se ti profili obrišu jer mu ljudi svrljaju po profilima. Ostavili bi jedan, zadnji koji je koristio. Je li to moguće? Ako postoji bilo kakav nacin, mi bi i platili to uklanjanje.

Hvala!

moje suučešće , no bez podataka za login ne može se brisati profil iz čistog razloga što bi bilo tko kad mu se sprdne mogao bilo kome obrisati profil. 

pogledaj u internet pregledniku spremljene login podatke i lozinke za facebook 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2021 0:18 (Wolverine).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice