AMD Piledriver FX u trećem kvartalu 2012?

poruka: 284
|
čitano: 37.660
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Piledriver FX u trećem kvartalu 2012?

To bi bilo savršeno, ali sumnjam u Intel {#}.

14 godina
Hyperion kaže...

Na osnovu jednog testa zaključuješ da je FX 6100 brži od Phenoma II x4 (nenavedene frekvencije) i to u testu koji je sklon više jezgri i nisi pritom prikačio link do teme u kojoj ste radili taj test.

Naporan si sa svojim 1075T, FX 8120 je bolji i brzi procesor od tvoga Phenoma kada se koriste sve jezgre jednom i drugom.Druga je stvar sto ti se ne isplati prelazak.

I kako bi testirao takve procesore nego u programima koji ih koriste u potpunosti sa svim jezgrama?

Lijepo shvati, clock per clock Thuban jest brzi ali ga FX prestigne zbog bolje clock potencijala.

Pa Thuban je brzi od 2500K clock per clock pa ne kazemo da je bolji od 2500K jer 2500K ide na visi clock od Thubana za 24/7 pa ga prestigne, zato prekini pisati gluposti.

Shvatili smo vise da ti je tvoj Phenom II X6 dovoljan, ne pilaj.

iclock2much
14 godina
Bezvezno pitanje pošto posjedujem AM3+ MSI 760GM E51 FX matičnu ploču zanima me dali na nju mogu staviti odmah kakav FX6300 proc bez predhodnog uptadet BIOSa na kakvom AM3 procu?
14 godina
3n3m1 kaže...
Bezvezno pitanje pošto posjedujem AM3+ MSI 760GM E51 FX matičnu ploču zanima me dali na nju mogu staviti odmah kakav FX6300 proc bez predhodnog uptadet BIOSa na kakvom AM3 procu?

FX6100 vjerojatno da a FX6300 sigurno ne jer ti ploca sa tim biosom nije dosla.

Dakle uradi update.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 18:50 (zoharbizo).
17 godina
zoharbizo kaže...

Naporan si sa svojim 1075T, FX 8120 je bolji i brzi procesor od tvoga Phenoma kada se koriste sve jezgre jednom i drugom.Druga je stvar sto ti se ne isplati prelazak.

I kako bi testirao takve procesore nego u programima koji ih koriste u potpunosti sa svim jezgrama?

Lijepo shvati, clock per clock Thuban jest brzi ali ga FX prestigne zbog bolje clock potencijala.

Pa Thuban je brzi od 2500K clock per clock pa ne kazemo da je bolji od 2500K jer 2500K ide na visi clock od Thubana za 24/7 pa ga prestigne, zato prekini pisati gluposti.

Shvatili smo vise da ti je tvoj Phenom II X6 dovoljan, ne pilaj.

Pričaš mi ono što već znam.

Potpuno shvaćam da je Deneb i Thuban arhitektura brža od Piledrivera i Bulldozer arhitekture na istom taktu, no isto tako i shvaćam da Phenomi II u prosjeku nemogu doseći takt od 4.5GHz (kamoli za 24/7) koliko može, koliko sam shvatio, skoro svaki procesor iz FX serije i tako nadoknađuju svoj nedostatak. Međutim tu se javlja problem enormne potrošnje električne energije no o tome drugi put.

Jako sam razočaran jer amd neradi ništa po pitanju svojih procesora, piledriver je doslovce preimenovani bulldozer.

Ni blizu nije onom pomaku amd-a sa Agene na Deneb arhitekturu.

U Clock 2 Clock niti jedan amd u single threaded aplikacijama nije brži od skoro cijele intelove Core i3/i5/i7 serije.

Uspoređivati četverojezgreni intel sa amd-ovim hexa/octa core procesorom je glupo no zbog AMD-ove nekompetentnosti intel ima visoke cijene pa je u redu uspoređivat jednog mainstream i5 2500k/i5 3570k sa amd-ovim perjanicama koje rade na višem taktu, imaju više jezgri i svejedno spuše u pol testova.

Znam ja zašto vi nevolite clock 2 clock jer tu amd nemože držat korak, a za razliku od mog thubana koji nemože dosegnust stablinih 4,5GHz jedan core i5 2500k itekako može i pritom troši manje energije i ostavlja svakog amd-a u prašini.  

I opet dolazimo do cijene koja je zadnja linija obrane amd-ovih fan-ova i AMD-a itself. Uvijek pobjedite na isplativost na ovom forumu, to je u redu no neće amd još dugo tako moći. Iz mjeseca u mjesec niže gubitke, a još nije ni otplatio dug od kupnje ATI-a 2006. godine.

Ono što želim reći intel radi kvaltetnije procesore i sad shvaćam da se isplati dati koju ćuku više za intelov procesor, kao što su mi neke kolege s faksa, pa i iz srednje govorili, pa i forumaši na drugim forumima, a ja nisam slušao.

Ako sam ti naporan, nemoj čitat, stavi me na ignore ili odi zuri u sunce.

BTW: Spominjete mi tu vaše neke osobne testove fx vs phenom II, a nigdje linka da potkrijepi to.

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - watching
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 19:51 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pričaš mi ono što već znam.

Potpuno shvaćam da je Deneb i Thuban arhitektura brža od Piledrivera i Bulldozer arhitekture na istom taktu, no isto tako i shvaćam da Phenomi II u prosjeku nemogu doseći takt od 4.5GHz (kamoli za 24/7) koliko može, koliko sam shvatio, skoro svaki procesor iz FX serije i tako nadoknađuju svoj nedostatak. Međutim tu se javlja problem enormne potrošnje električne energije no o tome drugi put.

Jako sam razočaran jer amd neradi ništa po pitanju svojih procesora, piledriver je doslovce preimenovani bulldozer.

Ni blizu nije onom pomaku amd-a sa Agene na Deneb arhitekturu.

U Clock 2 Clock niti jedan amd u single threaded aplikacijama nije brži od skoro cijele intelove Core i3/i5/i7 serije.

Uspoređivati četverojezgreni intel sa amd-ovim hexa/octa core procesorom je glupo no zbog AMD-ove nekompetentnosti intel ima visoke cijene pa je u redu uspoređivat jednog mainstream i5 2500k/i5 3570k sa amd-ovim perjanicama koje rade na višem taktu, imaju više jezgri i svejedno spuše u pol testova.

Znam ja zašto vi nevolite clock 2 clock jer tu amd nemože držat korak, a za razliku od mog thubana koji nemože dosegnust stablinih 4,5GHz jedan core i5 2500k itekako može i pritom troši manje energije i ostavlja svakog amd-a u prašini.  

I opet dolazimo do cijene koja je zadnja linija obrane amd-ovih fan-ova i AMD-a itself. Uvijek pobjedite na isplativost na ovom forumu, to je u redu no neće amd još dugo tako moći. Iz mjeseca u mjesec niže gubitke, a još nije ni otplatio dug od kupnje ATI-a 2006. godine.

Ono što želim reći intel radi kvaltetnije procesore i sad shvaćam da se isplati dati koju ćuku više za intelov procesor, kao što su mi neke kolege s faksa, pa i iz srednje govorili, pa i forumaši na drugim forumima, a ja nisam slušao.

Ako sam ti naporan, nemoj čitat, stavi me na ignore ili odi zuri u sunce.

BTW: Spominjete mi tu vaše neke osobne testove fx vs phenom II, a nigdje linka da potkrijepi to.

Koliko god da san AMD fan, istina je šta zboriš, nažalost AMD jednostavno ne može konkurirat Intelu (šta ne znaći da i dalje neću kupovat AMD-a).

I see offline people !
16 godina

Tko će objasnit ovo:  Ja kad sam prošle godine kupovao intel i5 2500k koštao je 1390kn a sad je 1750kn !? 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
bik kaže...

Tko će objasnit ovo:  Ja kad sam prošle godine kupovao intel i5 2500k koštao je 1390kn a sad je 1750kn !? 

Puno toga je u pitanju, djelomicno je i AMD zasluzan za to.

Hyp, kad slozim PC vidjeti ces testove.

955BE vs FX6X00, ovaj tjedan.

Lijepo shvati da clock per clock nije bitan nego clock potencijal koji je na kraju prevaga u perfomansama.

Clock per clock sluzi kao odmjerivanje arhitekture i njene efikasnosti VS neke druge arhitekture na istom taktu.

Phenom ima jacu i efikasniju jezgru ali je manje clockabilna.

Phenom II X6 je kao i FX8 brzi od 2500K/3570K pa opet pusi radi lose optimizacije.

Ti kupuj sto zelis, samo ne pisi ono sto nije.

iclock2much
17 godina
zoharbizo kaže...

Puno toga je u pitanju, djelomicno je i AMD zasluzan za to.

Hyp, kad slozim PC vidjeti ces testove.

955BE vs FX6X00, ovaj tjedan.

Lijepo shvati da clock per clock nije bitan nego clock potencijal koji je na kraju prevaga u perfomansama.

Clock per clock sluzi kao odmjerivanje arhitekture i njene efikasnosti VS neke druge arhitekture na istom taktu.

Phenom ima jacu i efikasniju jezgru ali je manje clockabilna.

Phenom II X6 je kao i FX8 brzi od 2500K/3570K pa opet pusi radi lose optimizacije.

Ti kupuj sto zelis, samo ne pisi ono sto nije.

Jesi li ti uopće pročitao što sam ja napisao?

Već sam rekao 2-3 puta da phenom II ima blagu prednost nad bulldozerom i piledriverom u clock 2 clock, ali da mogućnost dizanja takta bully-a i pileta na stabilnih ~4,5GHz spašava te nove arhitekture.

No ono što ja cijelo vrijeme hoću reći da se intel(K verzije) i clocka bolje i još je prilično jači u clock 2 clock u odnosu na bilo koji procesor amd-a i pritom troši manje električne energije = apsolutni ownage intela što mu i dozvoljava ovolike cijene.

I Clock 2 Clock je itekako bitan, a bitna je i overclockabilnost, a bitno je i puno drugih faktora kao stabilnost, napon, zagrijavanje, hlađenje, potrošnja el. energija itd.

Sve je to bitno.

BTW: Intel Pentium 4 se također dao clockat jako puno, pa je svejedno bio slabiji od amd athlona 64. Nije sve u overclockabilnosti.

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - watching
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 23:13 (Hyperion).
14 godina

Ponavljam ti po 3 put, 2500K i 3570K su clock per clock sporiji od Phenoma II X6 i FX8 Buldozera, imao sam 2500K i Phenoma pa znam sto pricam.

2500K spasi veca clockabilnost za 24/7 upotrebu.

I ne kazem da Intel nije bolji jer jest, ali je i AMD odlican.

iclock2much

1 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

Ponavljam ti po 3 put, 2500K i 3570K su clock per clock sporiji od Phenoma II X6 i FX8 Buldozera, imao sam 2500K i Phenoma pa znam sto pricam.

2500K spasi veca clockabilnost za 24/7 upotrebu.

I ne kazem da Intel nije bolji jer jest, ali je i AMD odlican.

http://www.anandtech.com/bench/Product/203?vs=288

i5 2500k 3,3GHz vs x6 1100T 3,3GHz

Prosvijetli me, daj mi nekakav link ili nešto koji pokazuje da je amd brži na istom taktu, a da to nije x264 koji može svih 6 jezgri opteretit na 100%.

Dok mi nedaš neke rezultate vidljive ja tvojoj priči nevjerujem, jer ja svaki test koji sam vidio na internetu gdje je bio Core i5 2500k vs amd, core i5 2500k je bio bolji.

14 godina

Pa cekaj, ti usporedujes X6 CPU u programima koji mu koriste 4 jezgre sa 2500K?

Gledaj malo sire, rekao sam ti da je X6 u svim programima koji ga koriste u potpunosti brzi od 2500K clock per clock.

Tako ce biti u buducnosti u igrama, kada krene optimizacija za hexa i octo core procesore.

Ako ti sada nije jasno nece ti nikada ni biti.

Ne zanimaju me igre nego softwer koji koristi oba procesora do kraja, kada pricamo o onome koji je jaci clock per clock.

2500K je bolji od svih AMD procesora u igrama, jer ima 4 jezgre koje idu visoko sa taktom a efikasnije su od 4 AMD jezgre.

AMD manjak efikasnosti nadoknadi viskom jezgri, shvati to vise.

iclock2much

2 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

Gledaj malo sire, rekao sam ti da je X6 u svim programima koji ga koriste u potpunosti brzi od 2500K clock per clock.

Tako ce biti u buducnosti u igrama, kada krene optimizacija za hexa i octo core procesore.

Ne zanimaju me igre nego softwer koji koristi oba procesora do kraja, kada pricamo o onome koji je jaci clock per clock.

2500K je bolji od svih AMD procesora u igrama, jer ima 4 jezgre koje idu visoko sa taktom a efikasnije su od 4 AMD jezgre.

Ček malo ti pričaš software-u, a pretpostavljam da se nebaviš sa ničime od tog nego igraš samo igre kao i 90% ljudi na ovom forumu.

Kada i ako ta optimizacija bude gotova, ti i ja ćemo već biti na 5 generacija novijim procesorima sa 12-24 jezgri.

Meni je sve to što pričaš potpuno jasno i da amd nudi više jezgri od intela za istu cijenu da bi kompenzirao snagu u aplikacijama koje koriste više od 4 jezgre no takvih aplikacija nema puno, ali u aplikacijama koje koriste do 4 jezgre je daleko, daleko više i tih 2-4 jezgre više kod amd-a pritom lade jaja.

Imam x6 procesor prilično dugo i mogu primjetit da mi te 2 jezgre viška nisu u ničem pomogle osim u nekidan u BF3, pa u enkodiranju videa i na kraju u benchmarcima/stress aplikacijama.

Znači rijetko kad se svih 6 iskoristi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 23:49 (Hyperion).
14 godina

Bavim se ja svacim, kada imam vremena.

Ono sto ti ja zelim reci jest da nisi u pravu, 2500K nije jaci clock per clock.

Gleda se u aplikacijama u kojima se koriste oba u potpunosti pa je X6 jaci clock per clock.

Dokazao sam sto sam htio reci, drugi par opanaka jest da vecina aplikacija ne koristi vise od 4 jezgre.

Ukratko to su podjednaki procesori, taj X6 ima jednu dostojnu zamjenu a to je 2600K/3770K ili jaci 6C/12T Intel procesori, a ne 2500K.

Ti budi pametan pa kupi 2500K ili 3570K a oba jednako jaka kao taj Phenom.

iclock2much

0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...
zoharbizo kaže...

Ček malo ti pričaš software-u, a pretpostavljam da se nebaviš sa ničime od tog nego igraš samo igre kao i 90% ljudi na ovom forumu.

Kada i ako ta optimizacija bude gotova, ti i ja ćemo već biti na 5 generacija novijim procesorima sa 12-24 jezgri.

Meni je sve to što pričaš potpuno jasno i da amd nudi više jezgri od intela za istu cijenu da bi kompenzirao snagu u aplikacijama koje koriste više od 4 jezgre no takvih aplikacija nema puno, ali u aplikacijama koje koriste do 4 jezgre je daleko, daleko više i tih 2-4 jezgre više kod amd-a pritom lade jaja.

Imam x6 procesor prilično dugo i mogu primjetit da mi te 2 jezgre viška nisu u ničem pomogle osim u nekidan u BF3, pa u enkodiranju videa i na kraju u benchmarcima/stress aplikacijama.

Znači rijetko kad se svih 6 iskoristi.

Ne moš po sebi ravnat situaciju,{#} tak to ne ide u praksi razni korisnici imaju svakakve potrebe na svom kompu.A šta je s ovim dole primjerom u praksi, kad oba proca imaju sličnu cijenu jedan može odradit koš posla istovremeno dok je za drugog tak nekaj u praksi nemoguče.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/intel-core-i3-3220-vasa-iskustva/165349.aspx?page=0&jumpto=3195856&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 1:17 (rambox).
14 godina
Hyperion kaže...
 Međutim tu se javlja problem enormne potrošnje električne energije no o tome drugi put.

Ajde da ja i ti testiramo koliko troši Thuban, a koliko FX. Imam mjerač i već sam mjerio te pokazao da to veze nema sa raznim pretjerivanjima sa neta. Ajmo ti clockaj Thubana na neki normalni clock na kojem možeš vrtiti bencheve, a ja ću FX 8120, pa da vidimo koliko koji troši ?? Kad mi se bude dalo, uploadat ću ti FX 6100 vs Phenom II X4 955 pa gledaj koliko hoćeš. Ja nemam šta vjerovati ili nevjerovati nekakvim portalima kad sam to imam i vrtim bencheve. Dakle, tu nema muvanja nego onako kako je. Ja sa slažem u potpunosti da je Intel tehnološki napredniji, ali to netreba značiti da ću pisati gluposti i pokopati Davida u bitci protov Golijata :).

17 godina

Eh sad za šta će tko koristiti procesor njegova stvar.

Ako se čovjek bavi enkodiranjem, a nema para uzet će si FX 8150/8350, ako ima para ili ide na najjačeg intela ili si uzme serversku ploču pa pikne par procesora u nju.

Ja osobno igram par igri tu i tamp koje koriste ili samo jednu ili dvije jezgre (WoT, SC2), pa bi mi bilo bolje uzet neku i5-icu 2500k/3570k jer se daju puno clockat i prilično su bolji od amd-a u single threaded aplikacijama.

Tu i tamo si uzmem blu ray sa amazona i enkodiram ga no da li enkodiranje traje 10h ili 15h meni nije toliko bitno jer se nebavim time svaki dan nego par puta godišnje.

Ali čeka se haswell, a do tad ostajem na čemu jesam, ivy bridge je razočarao.

EDIT:

Imam i ja power calculator, no problem je u tome što nemamo iste grafičke kartice tako da će potrošnja biti različita.
Mjerio sam i ja i mogu reći da Thuban i GTX570 u paru znaju potegnut preko 550W i to samo kad je proc clockan, a grafička na def-u, to sam u jednoj temi postao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 1:06 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Eh sad za šta će tko koristiti procesor njegova stvar.

Ako se čovjek bavi enkodiranjem, a nema para uzet će si FX 8150/8350, ako ima para ili ide na najjačeg intela ili si uzme serversku ploču pa pikne par procesora u nju.

Ja osobno igram par igri tu i tamp koje koriste ili samo jednu ili dvije jezgre (WoT, SC2), pa bi mi bilo bolje uzet neku i5-icu 2500k/3570k jer se daju puno clockat i prilično su bolji od amd-a u single threaded aplikacijama.

Tu i tamo si uzmem blu ray sa amazona i enkodiram ga no da li enkodiranje traje 10h ili 15h meni nije toliko bitno jer se nebavim time svaki dan nego par puta godišnje.

Ali čeka se haswell, a do tad ostajem na čemu jesam, ivy bridge je razočarao.

EDIT:

Imam i ja power calculator, no problem je u tome što nemamo iste grafičke kartice tako da će potrošnja biti različita.
Mjerio sam i ja i mogu reći da Thuban i GTX570 u paru znaju potegnut preko 550W i to samo kad je proc clockan, a grafička na def-u, to sam u jednoj temi postao.

Mah ti si u mirovini kaj se tice enkodiranja :P
Dost je tebi i3  

I bas mi je zao ovog tvog neiskoristenog procesora :(

http://revohd.com
17 godina
Arnold Layne kaže...

Dost je tebi i3  

Bolje nego da ga dam tebi opet, sam se ti igraj sa svojim athlonom II :P

Ja možda ne igram puno i ne enkodiram puno no kad to radim želim puno fps-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 1:12 (Hyperion).
14 godina

Pa ako upogonimo samo CPU bencheve onda potrošnja grafe nije faktor. Moja clokana GTX 560Ti sa još malo napona bi trošila kao tvoja stock GTX 570 tako da i tu možemo uspoređivati sa rezervom. Pokaži mi mjerenja u CPU benchevima pa da vidimo. Ja 550W nemogu izvuć iz svog kompa da se nasadim na glavu !!

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/stvarna-potrosnja-sustava/165695.aspx

13 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
Arnold Layne kaže...

Dost je tebi i3  

Bolje nego da ga dam tebi opet, sam se ti igraj sa svojim athlonom II :P

mah i igram se 30 sati po filmu :D

http://revohd.com
17 godina
itomic009 kaže...

Pa ako upogonimo samo CPU bencheve onda potrošnja grafe nije faktor. Moja clokana GTX 560Ti sa još malo napona bi trošila kao tvoja stock GTX 570 tako da i tu možemo uspoređivati sa rezervom. Pokaži mi mjerenja u CPU benchevima pa da vidimo. Ja 550W nemogu izvuć iz svog kompa da se nasadim na glavu !!

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/stvarna-potrosnja-sustava/165695.aspx

Probaj ti onaj OCCT bench, ja više u bios nediram jer sam se par sati zahebavao da prorade 4 keksa ram-a.

Stavim sva 4 keksa, neće bootat, probam 2 keksa i radi, stavim druga 2 i sistem opet neće bootat. Morao sam sve aseve iz ruke izvuć da bi ih natjerao da rade, vjerujem da je kriv amd-ov memorijski kontroler, a i čitao sam puno o tome da amd ima puno problema sa 4 keksa rama.

Ili ćeš testirati na frekvenciji na kojoj sam trenutačno -> 3,72GHz.

14 godina

Pa imam rezultate od P95 i Cinebench-a, ali odvrtiti ću i OCCT ako treba ovaj tjedan pa da vidimo. Koliko je tebi trošio Thuban na 3.7Ghz u OCCT-u ??

17 godina

Mislio sam na powersupply test.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne kužim kaj se tak offtopiktičarite.I Intel i Amd imaju dobre proceve,neki skuplji,neki jeftini,neki brzi neki malo sporiji ALI SVI oni obavljaju zadaće za koje su namijenjeni.Ja bum i dalje Amd proizvode kupoval,jer sam prema nekolicini članova,njihov fan i šta ja znam,drugi će zbog cijene ih uzimat,treći će intela i AMEN.Glavno da se gejma i zato-KRUHA,VINA I IGARA!!

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Evo jednog opširnijeg testa baziranog na FX 6300 i FX 4300 procesore.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/57615-amd-vishera-fx-6300-fx-4300-review.html

Potvrda da je FX 6300 najbolji što sa tiče odnosa uloženo dobiveno, pogotovo u odnosu na Intelov i3, samo je pitanje koliko će koštati kada dođe kod nas.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 13:54 (filterini).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Ja preferiram AMD,intel je bolji,priznajem,ali necu dati 1000kn za i3 koji je dualac,a phenom ii x4 955 novi kosta 650 kn,otkljucan procesor,clocka je vrlo dobro,4 jezgre...

Mislim da ce slabi biti ovi piledriveri,nece biti nikakve razlike izmedu fx 6300 i fx 6100...jedino clockovi

Gaming in blood <3
14 godina
14 godina

Nice.Sad sam definitivno odlučio da zamjenim phenoma sa fx-om.Baš me zanima cijena 8350-tke kad dojde.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
16 godina

Lik tastira u Unigenu da li je procesor usko grlo za radeon 6870, wtf ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice