Printanje na naljepnicu

poruka: 8
|
čitano: 13.179
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Printanje na samoljepljivi papir

Pozdrav, nabavio si novi printer u boji HP 5550. Jel mi može netko dati uputstvo kako da isprintam određenu stvar na samoljepljivi papir? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 17:47 (Paulinjo).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Printanje na naljepnicu
Paulinjo kaže...

Pozdrav, nabavio si novi printer u boji HP 5550. Jel mi može netko dati uputstvo kako da isprintam određenu stvar na samoljepljivi papir? Hvala.

Ovisi što hoćeš isprintati.

Ako želiš isprintati nešto iz MS Office paketa ili nađi na netu predložak ili ga sam napravi. Što je predložak? To je file u kojem je netko (ti ili netko drugi) raspodjelio prostor za pisanje (tekst, slike ili nešto treće) na način na koji je isto napravljeno na papiru. Obično ti samoljepljivi papiri imaju napisane dimenzije, što ti uvelike olakšava posao.

Ne znam da li je tvoj printer borderless jer i o tome trebaš voditi računa.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Paulinjo kaže...

Ovisi što hoćeš isprintati.

Ako želiš isprintati nešto iz MS Office paketa ili nađi na netu predložak ili ga sam napravi. Što je predložak? To je file u kojem je netko (ti ili netko drugi) raspodjelio prostor za pisanje (tekst, slike ili nešto treće) na način na koji je isto napravljeno na papiru. Obično ti samoljepljivi papiri imaju napisane dimenzije, što ti uvelike olakšava posao.

Ne znam da li je tvoj printer borderless jer i o tome trebaš voditi računa.

Želim si isprintati male slikice veličine 100x100 (s neta), ali da cijeli papir ispunjen njima, tako da ih mogu rezati i koristiti kad mi zatrebaju. Papir mi je a4

Gdje se može vidjeti jel mi printer borderless?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 18:43 (Paulinjo).
15 godina
Printanje na naljepnicu
Za ovo ne trebaš ništa posebno, jednostavno posložiš sličice na A4 i printaš na papir (ako papir nije podijeljen na više naljepnica). Da li je laserski ili tintni pisač u pitanju? U papirima koje si dobio ili na CD-u bi trebali pisati podaci o printeru.
Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Se može preko worda to printati? Tamo mi je lakše složiti slike jer su dimenzije već postavljene na a4.

16 godina
Paulinjo kaže...

Se može preko worda to printati? Tamo mi je lakše složiti slike jer su dimenzije već postavljene na a4.

-može. Postoje već gotovi predlošci.

-svi papiri imaju i odgovarajuće oznake IEC-norme npr Zwekform, poneki proizvođač čak daje disketu-CD s predlošcima ili aplikacijom.

-sve aplikacije (Word, Nero, ...) podržavaju potrebno, samo treba pronači odgovarajuću kombinaciju.

-100x100 je besmislica. (bez mjerne jedinice). Pixeli nisu centimetri, inči i sl. uz rastezanje na zadanu veličinu i opcije drivera printera.. moraš probati par kombinacija dabi shvatio koja ti je potrebna.

-papir (folija, naljepnica..) se razlikuje za laser-tintu.. to pripazi kod kupnje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
Printanje na naljepnicu

aaa samo sam htio da pitam gdje mogu nabaviti papir za printanje :D ?
bio bi zahvalan :D 

aa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bazinga69 kaže...

aaa samo sam htio da pitam gdje mogu nabaviti papir za printanje :D ?
bio bi zahvalan :D 

U knjižari ili bolje opskrbljenoj papirnici

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice