- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar program skoro isti kao 2007..... =) jel se moze skinuti s torrenta ili ??
pa ne razlikuje se previše od officea 2007
a i uskoro bi mi trebao doći office 2010 pa ću onda baš vidjeti kakav je
Mozes se pretplatiti na cekanje pa ako imas srece odabrati te mozda ces i testirati
https://microsoft.crgevents.com/Office2010TheMovie/Content/Default.aspx?p=Home&
Klikni na link koji se zove Waitlist Me for the Technical Preview! :)) Ja sam vec potpunio formular pa cemo vidjeti. Ma kraljevi sa TPB-a ce staviti ne brinite
U nekim programima ne razlikuje se ali je ovo samo technical. Jesteli primjetili da su uveli ribone u Outlook?
Da, ribboni su sad 'the next big thing' što se M$-a tiče. Nego zaista je upitno do koje granice se još jedan uredski paket kao što je Office može razvijat i evoluirati, jer već 2007 nudi toliko more opcija i 60% mogućnosti koje prosječnim korisnicima neče nikad zatrebati. Super je što se neke akcije pojednostavnjuju, a sučelje i dalje evoluira
Kad dođe puna verzija 2010-tke, nabavljam!
Ali ljudi ovo je samo Technical Preview koliko da vidite "sta mi mozemo" i "mnogo smo jaki"
Ja sam samo onako nabrzaka preleteo preko screnova i zapelo mi je za oko samo to da Outlook ima ribone. Usput primetite build W7 koji ima Paul na desktopu :)
Da, ribboni su sad 'the next big thing' što se M$-a tiče. Nego zaista je upitno do koje granice se još jedan uredski paket kao što je Office može razvijat i evoluirati, jer već 2007 nudi toliko more opcija i 60% mogućnosti koje prosječnim korisnicima neče nikad zatrebati. Super je što se neke akcije pojednostavnjuju, a sučelje i dalje evoluira
Kad dođe puna verzija 2010-tke, nabavljam!