Tema za odabir tvrdih diskova izdvojena tema

poruka: 1.848
|
čitano: 642.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Tema za odabir tvrdih diskova

Kažem ako ga nečeš prenositi onda ti je nepotreban i bezveze plaćaš cijenu mobilnosti. Za upola manju cijenu dobiš 2TB. 

14 godina
neaktivan

Neznam tocnoo na koji si disk mislio jel mi nece da otvori taj link pa neznam koji je tocno pa ako bi mi mogao dati drugi link ili je to mozda ovaj disk ?

12 godina

Nema ga više u toj trgovini pa zato link ne valja, da to je taj disk. 

12 godina
neaktivan
Tema za odabir tvrdih diskova

ako netko zna jer ja nisam našao dotični model kod nas...dakle tražim - WD Green WD20EARX 2TB 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" - (taj dotični model već imam jedan i odličan je, al je pun i vrijeme je za novi...kad sam ga prvi put kupio bio je u Ronis-u i mislim da sam ga vidio u Linksu) da sam znao trebao sam tad uzet još jedan ali... druga opcija je e-bay i tome slično samo se nadam da će ga dobro upakirati/zaštititi što je i razlog što još nisam naručio jer to bi rado primio u svoje ruke pa znam da je siguran.

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
12 godina

To je stari model zato ga više nema, sad je aktualna serija EZRX sa dosta boljim perfomansama.

15 godina

Moze preporuka vanjskog hard diska, da bude sto jeftiniji... 500 gb ili 1tb neznam kako se cijene krecu tako da neznam ni koliko sam spreman potrositi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

tražim neki HDD od 500 gb. Dvoumim se između WD Blue-a i Seagate Barracude. Oba imaju 7200 rpm, a sad koji bi mi bio bolji za gaming i os? Da li bi bilo neke značajnije razlike između njih i WD Black-a pri recimo igranju i učitavanju BF4?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 12:37 (battman909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Uzmi si Toshibu 500GB novi model sa 3god. jamstva

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 14:43 (roby27).
13 godina
neaktivan

Na stranim forumima sam upravo vidio da ljudi pišu da je spor i loš pa radije ne bi riskirao. Što se tiče ovog WD-a Blue i Seagate-a koji bi bio bolji?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 15:25 (battman909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa preferiram WD blue između ta dva.

13 godina

Dali uzeti WD green ima 64MB cache ili nesto drugo do tih novaca jer vidim 30 kn razlike a duplo vise cache memorije ( gaming konfiguracija u pitanju ) http://www.links.hr/?option=katList&page=sviartikli&id_kategorija=051510&sort_cat=cijena_s_pdv&sort_ord=desc

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 23:43 (g3arv8).

0 0 hvala 0
12 godina

Do kojih novaca? Link moraš popravit da mogu vidjet na koji model ciljaš...

Ako gledaš 1TB kapacitet onda preporuka WD Blue ili Toshiba ista im je cijena u Linksu. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 1:20 (roby27).
12 godina

Ne WD green je spor, uzmi najbolje Toshibu jer je daleko brži disk i ima veću garanciju što je svakako bitno. 

A ovaj blue što si linkao ima upola manji kapacitet joj joj {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 2:40 (roby27).
13 godina

Hvala ti , procitao sam da je green vise za storage , a blue za system i to . Hvala ti ( storage space mi ne igra ulogu , nisam tip koji skladisti ) :)

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ima li tko ovaj diska : http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/47668-seagate-barracuda-3tb-review-1tb-platter-monster-unleashed.html ??

Neka akcija je za 925kn što mi se čini kao super ponuda za taj hdd,s obzirom na recenzije koje sam našao,trebao bi biti odličan.

0 0 hvala 0
13 godina

Molio bih nekoga da mi pomogne u vezi hard diska, trenutno imam Hitachijev HDS721616PLA380 ATA disk koji ima oko 70 bad sectora pa bi želio uzeti neki manji disk  da na njega stavim OS a ovaj da stoji za storage. Imam ECS 945gct-m2 v1.0a matičnu pa sad neznam mogu li staviti neki SATA disk ili šta već... Nikad još nisam stavjao novi hard disk pa eto volio bih i to isprobati. 

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Cromaki

- Ta ploča ima na sebi 4 SATA II utora, preporuka diska, Toshiba 500GB, SATA III ili WD Blue 500GB SATA III.

- Iako su diskovi SATA III, a tvoja ploča podržava SATA II, nećeš imat problema, diskovi su unazad kompatibilni sa SATA II sučeljem.

- SATA kabel i adaper molex na SATA power, KLIK (ukoliko napajanje nema SATA power kabel).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ako moze preporuka, trebao bi mi eksterni hdd za xbox 360 slim, nemora biti velikog kapaciteta, 100-180 gb je dovoljno. najvaznije mi je da je sto jeftiniji, znaci do 250-300 kn najvise, moze i polovni ako je u dobrom stanju.. pa ako netko zna di ih ima jeftinije ili ako neko prodaje neka javi

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
16 godina

Moze preporuka za HDD 1TB. Samsung 840 EVO 120GB je za sistem treba mi nesto za storage + aplikacije koje ne budu isle na ssd. Hvala unaprijed!

Trenutno mi se ovo cini kao best buy http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Seagate+ST1000DM003+1TB .

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 23:26 (yox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

WD Caviar Blue 1TB , 7200rpm

Toshiba 1TB , 7200rpm

Ili ako zelis malo brzi disk s duzim jamstvom ( 5 god. ) , onda WD Caviar Black 1TB !

Music As A Weapon !!
16 godina

Hvala na odgovoru :) Uzet cu onda ovaj Blue posto imam dobra iskustva sa WD, samo ne u protisu.

15 godina

Blue je dobar , a iz Protisa sam stavio tek toliko da vidis o kojem se disku radi , slobodno uzmes iz nekog drugog shopa ! {#}

Music As A Weapon !!
14 godina

Pozdrav, moze preporuka nekog prijenosnog HDD-a.

Sto se kapaciteta tice, dovoljno mi je 500 Gb, naglasak je na performanse.

Cijena moze do 1000kn, po mogucnosti da je iz trgovine koja podrzava placanje karticom online.

Zahvaljujem.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
15 godina
OriginalEXE kaže...

Cijena moze do 1000kn, po mogucnosti da je iz trgovine koja podrzava placanje karticom online.

Zahvaljujem.

npr. ovaj

14 godina

Pozdrav.

Nisam u toku oko diskova..

Frend nudi Seagate 7200.14 1TB single platter + WD 2TB Green sa garom do 9mj.

Obadvoje za 700kn.

Seagate bi mi bio primarni disk a WD kao storage.

Mišljenje?

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Zahvaljujem.

http://www.chipoteka.hr/artikl/106989/hdd-ext-hgst-touro-mobile-25-500gb-usb-30-black

eto ja sam si uzea to danas, i evo, vec cak 3 sata radi na xboxu bez problema {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
softwaremaniac kaže...
OriginalEXE kaže...

Zahvaljujem.

npr. ovaj

Hvala na preporuci, uzeo sam 1TB model za sto kuna vise ovdje

WordPress ❤
14 godina

RaZ0R9111

- Pa ako su diskovi ispravni (provjera), zašto ne. :D

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: