Smanjuje se prostor na hdd

poruka: 6
|
čitano: 2.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kao sto naslov kaze u zadnje vrjeme mi se prostor na hdd smanjuje.Procitao sam dosta po forumu ali kod mene nista od toga nije pomoglo.Sistem je na C particiji i svakog dana prostora je sve manje.Sistem restore je iskljucen,hibernacija takodje,temp je obrisan,cc cleaner redovno odradjuje posao kao i tune up.Na racunaru nije bilo nikakvih promjena koje bi uslovile da se to desava.Primjera radi kada upalim racunar slobodan prostor na  C je 5 gb a posle pola sata ukljucenog racunara on se smanjuje pa malo vrati i sve tako.Imam osjecaj kao da on preuzima ulogu rama iako podesavanja virtualne memorije i pagefile.sys nisu dirana uopste.

Desava mi se takodje i da druge particije kada udjem u my computer pokazuju jednu vrednost a kada opet udjem promjene se brojke.Jos jedna stvar.Kada uzmem da otpakujem nesto sa C na bilo koju drugu particiju smanjuje se opet prostor na C iako se sav sadrzaj otpakuje na zadatu particiju.Ako je neko imao iskustva sa ovakvim i sl.problemom neka mi javi u cemu je problem.Hdd je western digital caviar blue 160 gb sata 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

- Probaj proskenirat računalo sa antvirusnin programom, MalwareBytesom, Hitman pro.{#}

--- Tko ima malo novca govori: Što da radim s njim? ,a onaj koji ima mnogo govori: Bože, daj još. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Smanjuje se prostor na hdd

Uradio sve i nema problema uopste.Cisto.

12 godina
neaktivan

Ajd skin crystal disk info, pa zaljepi tu screenshot da vidimo u kakvom ti je hard disk stanju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Smanjuje se prostor na hdd
comefly kaže...

Imam osjecaj kao da on preuzima ulogu rama iako podesavanja virtualne memorije i pagefile.sys nisu dirana uopste

Samo zato što nisi dirao ne znači da nije podešen da raste i smanjuje se po potrebi. Provjeri.

comefly kaže...
Desava mi se takodje i da druge particije kada udjem u my computer pokazuju jednu vrednost a kada opet udjem promjene se brojke.

A što chkdsk kaže? I ti se dozvoljavaš hebat u mozak... kada meni zapisi na datotečnom sustavu ne odgovaraju onome što ja mislim da bi trebali sadržavati odmah po defaultu pokrećem chkdsk. Čisto zato što je to najlakša stvar koju možeš učiniti i po čijem ćeš završetku već imati puno bolju ideju o tome što bi moglo biti u pitanju.

comefly kaže...
Jos jedna stvar.Kada uzmem da otpakujem nesto sa C na bilo koju drugu particiju smanjuje se opet prostor na C iako se sav sadrzaj otpakuje na zadatu particiju.

Privremene datoteke? Pagefile?

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 1:10 (rustweaver).
13 godina
neaktivan

Evo ss. Naravno da ne znaci da on se siri ili prazni sam ali provjeravao sam cesto jer je malog kapaciteta pa znam kako su se kretale vrjednosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice