Kao sto naslov kaze u zadnje vrjeme mi se prostor na hdd smanjuje.Procitao sam dosta po forumu ali kod mene nista od toga nije pomoglo.Sistem je na C particiji i svakog dana prostora je sve manje.Sistem restore je iskljucen,hibernacija takodje,temp je obrisan,cc cleaner redovno odradjuje posao kao i tune up.Na racunaru nije bilo nikakvih promjena koje bi uslovile da se to desava.Primjera radi kada upalim racunar slobodan prostor na C je 5 gb a posle pola sata ukljucenog racunara on se smanjuje pa malo vrati i sve tako.Imam osjecaj kao da on preuzima ulogu rama iako podesavanja virtualne memorije i pagefile.sys nisu dirana uopste.
Desava mi se takodje i da druge particije kada udjem u my computer pokazuju jednu vrednost a kada opet udjem promjene se brojke.Jos jedna stvar.Kada uzmem da otpakujem nesto sa C na bilo koju drugu particiju smanjuje se opet prostor na C iako se sav sadrzaj otpakuje na zadatu particiju.Ako je neko imao iskustva sa ovakvim i sl.problemom neka mi javi u cemu je problem.Hdd je western digital caviar blue 160 gb sata 2.