Problem oko otvaranja DVD-a ??

poruka: 7
|
čitano: 2.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav,

Kod prijatelja mi ima jedan cudan problem sa DVD uređajem. Otvara neke a neke nece DVD. Te koje nece, prilikom rucnog otvaranja ne prijavljuje da nema DVD nego i uđe, ali kao da je prazan DVD medij.

Jednostavno nemam blage veze s ta bi moglo da bude, ja mu savjetujem da mu formatiram komp, posto nije vec jedno 2 godine, pa ako bude opet isto da na kraju kupi drugi.

Da li ste imali nesto slicno, imatel kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem oko otvaranja DVD-a ??

koji dvd citac ili przilica

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
neaktivan

mislim da formatiranjam nećeš ništa riješiti nego odspoji rom i spoji neki drugi za koji znaš da je dobar. ako će taj sve otvarat onda znaš da nije problem u windozama. to ti je kao liječiš - najprije nađi uzrok pa onda operacija

pozdrav

17 godina

DVD uređaj je: LG combo GCC-4521B

Dobro, pokusacu sa nekim drugim RAM-om pa eto valjda ce sta bit jasnije.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislim da je problem najvjerojatnije u windowsima a ne u citacu to se i meni znalo dogadat da sprzim dvd i da ga kod mene oce procitat a kod frenda nece.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

Ja mislim da je problem najvjerojatnije u windowsima a ne u citacu to se i meni znalo dogadat da sprzim dvd i da ga kod mene oce procitat a kod frenda nece.

Kakve veze ima to sa windowsima? Stvar ti je do uredjaja ili do medija. Prijatelj mi ima situaciju gdje snimi dvd i isti taj dvd kod sebe ne moze procitati u przilici, ali u dvd romu moze. Stvar je cisto u losijem mediju.
17 godina
neaktivan

Meni je tako bilo sa necom pa sam kupio novi ćitać kupio sam lg-h55l radi super zasad.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice