Trebam HD od 1 TB da je brz i tih u radu. Premišljam se između SAMSUNG SpinPoint F3 i WD Caviar Black. Vaša mišljenja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brz i tih donekle isključuje jedno drugo. S WD-om sam imao pozitivna iskustva, ali čitam po netu dosta ljudi nije bilo te sreće. Da li je to samo zbog zastupljenosti na tržištu, ne znam. Sa Samsungom nisam imao neka iskustva, osobno mi firma ne ulijeva povjerenje, ali po netu dosta hvale te diskove. Mislim da nećeš previše pogriješiti ni s jednim ni s drugim. Ako se odlučiš za WD, možda da razmisliš o Blue seriji - malo su sporiji od Black, ali i tiši..
wd
Odluka je pala na WD Caviar Black 640GB 7200 okretaja. Hvala na savjetima :)
Samsung F3 1TB imam osobno i tih je kao WD6400AAKS, ali je brži i manje se grije za 5C te ima veći kapacitet, a košta samo 100kn više.
BTW: HD znači High Definition ,a HDD - Hard Disk Drive
Samsung F3 1TB je trenutno najbolji disk tog kapaciteta na našem tržištu, vruća preporuka za njega!
Samsung F3 1TB je trenutno najbolji disk tog kapaciteta na našem tržištu, vruća preporuka za njega!
istina, dosta je na internetu hvaljen, to će biti moj sljedeći HDD kad nešto novaca nabavim! samo što ću ja uzeti onoga od 500 mb, više mi ne treba..