Kupnja rabljenog HDD-a

poruka: 5
|
čitano: 3.103
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog HDD-a

Evo dali se ovo uopće isplati kupiti.

Naime , cijene HDD-ova se se udvostručile i ja nemam para za jedan novi koji sam planirao kupiti.

Znači imam provjerenu osobu , disk je star manje od godinu dana , jednom formatiran i ima još garanciju 2 god.

Eto pa vi recite svoje mišljenje

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Kupnja rabljenog HDD-a

Odvrti par testova na njemu - traži bad sectore i sl. Treba ti UBCD i njegova kolekcija HDD alata.

Ova Barracuda od 80GB iz Moj PC je kupljena rabljena prije 4-5 godina i još radi kako treba.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Naime , cijene HDD-ova se se udvostručile i ja nemam para za jedan novi koji sam planirao kupiti.

Znači imam provjerenu osobu , disk je star manje od godinu dana , jednom formatiran i ima još garanciju 2 god.

Kolega je post prije sve rekao.

U jednoj si drugoj temi spomenuo kako se radi o WD Blue 500GB, za 220Kn.

To ti je super ponuda s obzirom na sadašnje nenormalne cijene novih (dotični disk košta 400-tinjak Kn, a gdjegdje i više)... Nakon što se uvjeriš da s diskom sve štima (ne vjerujem da bi te ta osoba prevarila), nemaš  što razmišljati, go 4 it.{#}

Tiago Busques, con mucho gusto! ;-)
15 godina
protjeran

Idući tjedan ću imati Seagate 2TB, novi, neotvoreni sa 2 godine jamstva, za 1000kn.

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=seagate+2TB++7200

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 17:26 (Don Kihoty).
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
explorer 4 kaže...

Kolega je post prije sve rekao.

U jednoj si drugoj temi spomenuo kako se radi o WD Blue 500GB, za 220Kn.

To ti je super ponuda s obzirom na sadašnje nenormalne cijene novih (dotični disk košta 400-tinjak Kn, a gdjegdje i više)... Nakon što se uvjeriš da s diskom sve štima (ne vjerujem da bi te ta osoba prevarila), nemaš  što razmišljati, go 4 it.{#}

Ma to ću onda kupit kod njega najvjerovatnije , on samo windovse na njemu drži.Neće sigurno prevarit , kod njega sam sat-dva dnevno :)

Don Kihoty kaže...

Idući tjedan ću imati Seagate 2TB, novi, neotvoreni sa 2 godine jamstva, za 1000kn.

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=seagate+2TB++7200

Da imam koju tisuću viška bi sigurno kupio , inače odlična ponuda.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice