Ovu temu otvaram zato što me zanima koliko brzo SATA disk od 320 GB instalira igru kao što je Call of Duty 4,NFS ProStreet i ostale koju su DVD9 ?????
btw koji je kvalitetniji proizvođač Seagate,Hitachi,Western Digital ili Samsung ?????
Ovu temu otvaram zato što me zanima koliko brzo SATA disk od 320 GB instalira igru kao što je Call of Duty 4,NFS ProStreet i ostale koju su DVD9 ?????
btw koji je kvalitetniji proizvođač Seagate,Hitachi,Western Digital ili Samsung ?????
btw koji je kvalitetniji proizvođač Seagate,Hitachi ili Samsung ?????
Eto ga !
Nemoj kupiti 320GB....najmanje se isplati.... Najbolje ti je da si uzmeš WD 640GB 6400AAKS ...najisplativiji po pitanju GB/Kn
Hitachi je najlošiji, Samsung najhladniji a Seagate je dobar.
Brzina HDD-a se ne gleda po brzini instalacije igre ... nego brzina zapisa, Access time i ostalo ;)
Ne zanima mene to pročitaj gore pitanje koje sam naveo u vezi s brzinom.
Ne treba mi 640 GB dosta mi je 320 GB jer PC mi mora biti točno u omjeru para koje mislim potrošit na njega.
Ne zanima mene to pročitaj gore pitanje koje sam naveo u vezi s brzinom.
Ne treba mi 640 GB dosta mi je 320 GB jer PC mi mora biti točno u omjeru para koje mislim potrošit na njega.
Pa po tome što sam vidio u dućanima od 350 do 400 kn MAX
Nego zanima me ono pitanje kaj sam postavio na početku teme o brzini instalacije igara ?????
To sigurno nikada, nitko nije mjerio.
Imaš HDD Samsung 500GB SpinPoint 18Mb za 400kn
Ako se gleda na pouzdanost onda je to definitivno Seagate...
Samsung je po brzini,buci i broju celzija za nijansu bolji od Seagate-a ali ipak bi se opredjelio za Seagate....svi ostali brandovi su loše alternative.
crko mi je jedan seagate, od onda imam wd i nikakvih problema.
on instalira igru toliko brzo koliko mu je dvd-rom isporucuje, a ako se ne varam dvd-rom ipak sporije cita nego sto hard disk moze zapisivati
on instalira igru toliko brzo koliko mu je dvd-rom isporucuje, a ako se ne varam dvd-rom ipak sporije cita nego sto hard disk moze zapisivati