320 GB Hard - brzina !

poruka: 13
|
čitano: 3.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
320 GB Hard - brzina !

Ovu temu otvaram zato što me zanima koliko brzo SATA disk od 320 GB instalira igru kao što je Call of Duty 4,NFS ProStreet i ostale koju su DVD9 ?????

btw koji je kvalitetniji proizvođač Seagate,Hitachi,Western Digital ili Samsung ?????

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 20:08 (Xbox360 Modder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: 320 GB Hard - brzina !
Xbox360 Modder kaže...

btw koji je kvalitetniji proizvođač Seagate,Hitachi ili Samsung ?????

A di je WD ?
Glasam za WD --> Nikad me nije ostavio na cjedilu.

Xbox360 Modder kaže...

Ovu temu otvaram zato što me zanima koliko brzo SATA disk od 320 GB instalira igru kao što je Call of Duty 4,NFS ProStreet i ostale koju su DVD9 ?????

Ovisi o mnogo faktora.
Kublach
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 20:09 (Kublach).
16 godina
320 GB Hard - brzina !

Eto ga !

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
320 GB Hard - brzina !

Nemoj kupiti 320GB....najmanje se isplati.... Najbolje ti je da si uzmeš WD 640GB 6400AAKS  ...najisplativiji po pitanju GB/Kn

Hitachi je najlošiji, Samsung najhladniji a Seagate je dobar.

Brzina HDD-a se ne gleda po brzini instalacije igre Namigiva... nego brzina zapisa, Access time  i ostalo ;)

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 20:16 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
16 godina
320 GB Hard - brzina !

Ne zanima mene to pročitaj gore pitanje koje sam naveo u vezi s brzinom.

Ne treba mi 640 GB dosta mi je 320 GB jer PC mi mora biti točno u omjeru para koje mislim potrošit na njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xbox360 Modder kaže...

btw koji je kvalitetniji proizvođač Seagate,Hitachi,Western Digital ili Samsung ?????

Po meni nema najboljeg. Svi su tu negdje. Može se svakome od njih zalomiti da ima neku seriju diskova lošiju od drugih. 
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Ne zanima mene to pročitaj gore pitanje koje sam naveo u vezi s brzinom.

Ne treba mi 640 GB dosta mi je 320 GB jer PC mi mora biti točno u omjeru para koje mislim potrošit na njega.

Do kolko novaca ?
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
320 GB Hard - brzina !

Pa po tome što sam vidio u dućanima od 350 do 400 kn MAX

Nego zanima me ono pitanje kaj sam postavio na početku teme o brzini instalacije igara ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
320 GB Hard - brzina !

To sigurno nikada, nitko nije mjerio.

Imaš HDD Samsung 500GB SpinPoint 18Mb za 400kn Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
320 GB Hard - brzina !

Ako se gleda na pouzdanost onda je to definitivno Seagate...

Samsung je po brzini,buci i broju celzija za nijansu bolji od Seagate-a ali ipak bi se opredjelio za Seagate....svi ostali brandovi su loše alternative.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
320 GB Hard - brzina !

crko mi je jedan seagate, od onda imam wd i nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
320 GB Hard - brzina !

on instalira igru toliko brzo koliko mu je dvd-rom isporucuje, a ako se ne varam dvd-rom ipak sporije cita nego sto hard disk moze zapisivati

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
crozoki kaže...

on instalira igru toliko brzo koliko mu je dvd-rom isporucuje, a ako se ne varam dvd-rom ipak sporije cita nego sto hard disk moze zapisivati

Možda misli preko ISO image-a i Daemon toolsa.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice