Danas mi ne radi ništa na stremiu... Ni na TV-u niti na mobitelu....
Sejm. Ali danas je neki veći problem s netom jer mi se pola site-ova otvara bolno sporo. Bug je jedan od njih
kodi + bingie + rd sve radi bez problema, ali bug šteka.
Danas mi ne radi ništa na stremiu... Ni na TV-u niti na mobitelu....
Sejm. Ali danas je neki veći problem s netom jer mi se pola site-ova otvara bolno sporo. Bug je jedan od njih
kodi + bingie + rd sve radi bez problema, ali bug šteka.
se može dodat titl kad se stremio gleda preko tv (android stick), a ne nalazi hr titlove onaj sub addon.
Ručno sam našao domaće titlove i gledam par epizoda na tv koji je spojen hdmi na komp srećom, no hoću komfor da radi samo tv ne i komp, al ne kužim kak svoje subove ubacit.
se može dodat titl kad se stremio gleda preko tv (android stick), a ne nalazi hr titlove onaj sub addon.
Ručno sam našao domaće titlove i gledam par epizoda na tv koji je spojen hdmi na komp srećom, no hoću komfor da radi samo tv ne i komp, al ne kužim kak svoje subove ubacit.
probaj titlovi.com addon,nena serije ili filma da nije bilo titlova bar za ovo sto sam gledao do sada na stremiu.
Origin_Steam: hrka11
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
U Americi Onn 4K Pro za 50 zelembaća. Kod nas je u Europi suša sa dobrim a jeftinim playerima.
Nokia Stream Box 8000 ako nađeš refurb kod Amazona. Ja sam jednom za 40€ našao.
Meni i dalje nis ne radi nakon update jucer..ni jedan RD link mi ne daje..ubiti nikakav link mi ne daje
Ja sam si instalirao meteor addon koji ima podršku za debrid i normalno sam gledao jučer
Djeluje da je proradilo?
Najbolja stvar za Stremio je ovo Link
Idete na import-template-"Tamtaro Complete SEL Setup", upišete potrebene API-je, šifru, create, install i to je to.
Najbolja stvar za Stremio je ovo Link
Idete na import-template-"Tamtaro Complete SEL Setup", upišete potrebene API-je, šifru, create, install i to je to.
Šta to je točno?
"AIOStreams consolidates multiple Stremio addons and debrid services - including its own suite of exclusive built-in addons - into a single, highly customisable super-addon. "
Odličan addon, ovaj template ako imporatate, ubaci 12 addona(ovisno dal odaberete anime, debridio itd, možete dodate svoje), daje rezultate za film/seriju do 5 sec max, izlista i filtrira ih( koristi SEL i Regex), po 3 rezultata od svega 4K Bluray Remux, 4k Bluray, 1080 Bluray Remux, 1080p Bluray itd, može se izbaciti DV, HDR i ostalo, može se podesiti po želji koliko rezultata pokazuje za svaku rezoluciju, može se dodati više različitih debrid opcija Real Debrid, Torbox i ostali, podržava usenet, ako koristite torbox pro, možete dodati vlastiti usenet preko hydre, addon se vrti na torbox serveru, ima ga na github pa možete selfhostati ko želi.
Šta koristite još od add onova za Stremio ?
Trenutno sam na Debridiu, StremThru Torzu (ElfHosted) i Torrentiu.
Najviše koristim Debridio iako je StremThru Torz bolji za starije stvari.
MediaFusion (isto ElfHosted) sam maknuo jer sam u zadnjih dana nekoliko puta dobio poruku "Public limit exceeded" makar nisam u nekom full kratkom vremenu slao zahtjeve, a i u njemu nemam ništa što nemam i u StremThru Torzu.
Što eventualno još mogu ubaciti a da vam je super kao backup ?
Malo čitam na redditu, vidim da ekipa stavlja AIOStreams (midnight) i onda u njega Torrentio, Comet, Jackettio, MediaFusion, Debridio.
Ima li uopće potrebe podešavati to ili eventualno još ubacio koji add on i to je to ?
Torrentio, Mediafusion i StremthruTorz. Izgleda mi zanimljivo sto je kolega gore linkao, template install za AIOStreams, al iskreno nemam potrebe jer mi moj setup radi odlicno
"AIOStreams consolidates multiple Stremio addons and debrid services - including its own suite of exclusive built-in addons - into a single, highly customisable super-addon. "
Odličan addon, ovaj template ako imporatate, ubaci 12 addona(ovisno dal odaberete anime, debridio itd, možete dodate svoje), daje rezultate za film/seriju do 5 sec max, izlista i filtrira ih( koristi SEL i Regex), po 3 rezultata od svega 4K Bluray Remux, 4k Bluray, 1080 Bluray Remux, 1080p Bluray itd, može se izbaciti DV, HDR i ostalo, može se podesiti po želji koliko rezultata pokazuje za svaku rezoluciju, može se dodati više različitih debrid opcija Real Debrid, Torbox i ostali, podržava usenet, ako koristite torbox pro, možete dodati vlastiti usenet preko hydre, addon se vrti na torbox serveru, ima ga na github pa možete selfhostati ko želi.
Uglavnom odradi ono isto sto bi ja sam odradio za svaki addon posebno ili ?