Danas mi ne radi ništa na stremiu... Ni na TV-u niti na mobitelu....
Sejm. Ali danas je neki veći problem s netom jer mi se pola site-ova otvara bolno sporo. Bug je jedan od njih
kodi + bingie + rd sve radi bez problema, ali bug šteka.
Danas mi ne radi ništa na stremiu... Ni na TV-u niti na mobitelu....
Sejm. Ali danas je neki veći problem s netom jer mi se pola site-ova otvara bolno sporo. Bug je jedan od njih
kodi + bingie + rd sve radi bez problema, ali bug šteka.
se može dodat titl kad se stremio gleda preko tv (android stick), a ne nalazi hr titlove onaj sub addon.
Ručno sam našao domaće titlove i gledam par epizoda na tv koji je spojen hdmi na komp srećom, no hoću komfor da radi samo tv ne i komp, al ne kužim kak svoje subove ubacit.
se može dodat titl kad se stremio gleda preko tv (android stick), a ne nalazi hr titlove onaj sub addon.
Ručno sam našao domaće titlove i gledam par epizoda na tv koji je spojen hdmi na komp srećom, no hoću komfor da radi samo tv ne i komp, al ne kužim kak svoje subove ubacit.
probaj titlovi.com addon,nena serije ili filma da nije bilo titlova bar za ovo sto sam gledao do sada na stremiu.
Origin_Steam: hrka11
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
U Americi Onn 4K Pro za 50 zelembaća. Kod nas je u Europi suša sa dobrim a jeftinim playerima.
Nokia Stream Box 8000 ako nađeš refurb kod Amazona. Ja sam jednom za 40€ našao.
Meni i dalje nis ne radi nakon update jucer..ni jedan RD link mi ne daje..ubiti nikakav link mi ne daje
Ja sam si instalirao meteor addon koji ima podršku za debrid i normalno sam gledao jučer
Djeluje da je proradilo?
Najbolja stvar za Stremio je ovo Link
Idete na import-template-"Tamtaro Complete SEL Setup", upišete potrebene API-je, šifru, create, install i to je to.
Najbolja stvar za Stremio je ovo Link
Idete na import-template-"Tamtaro Complete SEL Setup", upišete potrebene API-je, šifru, create, install i to je to.
Šta to je točno?
"AIOStreams consolidates multiple Stremio addons and debrid services - including its own suite of exclusive built-in addons - into a single, highly customisable super-addon. "
Odličan addon, ovaj template ako imporatate, ubaci 12 addona(ovisno dal odaberete anime, debridio itd, možete dodate svoje), daje rezultate za film/seriju do 5 sec max, izlista i filtrira ih( koristi SEL i Regex), po 3 rezultata od svega 4K Bluray Remux, 4k Bluray, 1080 Bluray Remux, 1080p Bluray itd, može se izbaciti DV, HDR i ostalo, može se podesiti po želji koliko rezultata pokazuje za svaku rezoluciju, može se dodati više različitih debrid opcija Real Debrid, Torbox i ostali, podržava usenet, ako koristite torbox pro, možete dodati vlastiti usenet preko hydre, addon se vrti na torbox serveru, ima ga na github pa možete selfhostati ko želi.