Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

poruka: 161
|
čitano: 31.419
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

nemoj me krivo razumijeti, ali 80EUR GODIŠNJE....užasno skup? (razumijem ovaj dio , mali cache)

dakle malo više od 6,5EUR mjesečno?...skup?...jbte, jedne K-pop sličice koje uzmem za kćer su 1eur XD

iskreno rado bih platio da dobro radi.+

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
14 godina
MasterG kaže...

nemoj me krivo razumijeti, ali 80EUR GODIŠNJE....užasno skup? (razumijem ovaj dio , mali cache)

dakle malo više od 6,5EUR mjesečno?...skup?...jbte, jedne K-pop sličice koje uzmem za kćer su 1eur XD

iskreno rado bih platio da dobro radi.+

Ok, uzasno skup u odnosu na RD koji je 32 EUR godisnje, i TorBox koji je jos manje uz referral :D ... skoro trostruko, a nije nista bolji, dapace, ima manji cache od oboje...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
19 mjeseci
Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

Kužim da je skuplje ali ako nema trenutno problema za razliku od RD i TB onda se isplati, makar jedan mjesec pa vidjeti kako ide. Uostalom poanta meni osobno u ovim aplikacijama nije cijena nego dostupnost sadržaja.

1 0 hvala 0
17 godina

cudno mi je kak se nije raširilo za emby/plex/jellyfin, znaci kad nades server koji ima preko 100k filmova i 20k serija(ne brojim epizode),nije tolko ni skupo oko 6 eur mj, znaci doslovno sve ima, nema te rare serije koje nema, a moze se spojit sa stremiom i radi vrhunski. Tb koristim vise kao rezerveru i skidanje sa public torrenta, al emby najjaci izvor filmova i serija

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 16:03 (dado16).
15 godina
Ja sam imao emby par mjeseci ali moj ocd nije imao mira jer ne mogu odabrati najveći mogući file 😅

Znam da ima filmova sa više verzija ali bilo je dosta situacija da bude neki “yifi” format a to mi nije odgovaralo.
19 mjeseci
zvone07 kaže...
Ja sam imao emby par mjeseci ali moj ocd nije imao mira jer ne mogu odabrati najveći mogući file 😅

Znam da ima filmova sa više verzija ali bilo je dosta situacija da bude neki “yifi” format a to mi nije odgovaralo.

Pa što ne možeš filtrirati po veličini, kvaliteti?

15 godina
ajeto007 kaže...

Sve odradio i na kraju ne mogu ubaciti AIOMetadata addon, Javlja mi "Max descriptor size reached" .

Ima li tko kakvu ideju ?

Poz, nemoj ubacivati minneyarov link nego složi postavke po postojećem katalogu. Znači izbaci dio "odabrati file koji skinete sa sljedeceg linka: Link KAO JSON, ne kao .txt. Dakle desni klik na link, Save target as..., All Files file type, a ekstenziju rucno ukucate .JSON.". Odeš dolje pod catalogs i podesiš kako tebi paše. Meni bacalo isti error kao i tebi.

Probao sto stvari i ništa nije radilo dok nisam sam poredao po postojećem "catalogs" tabu. Ja mislim da nema razlike između ovog klasičnog setupa i Minneyarovog linka. Ovo je samo Minneyarov preset koliko mi se čini? (taj link što je on dao za sejvati kao preset u JSON jel). @minneyar  Ako sam krivo napisao molim te da me demantiraš   

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 20:41 (Baldurion).
14 godina
Baldurion kaže...
ajeto007 kaže...

Sve odradio i na kraju ne mogu ubaciti AIOMetadata addon, Javlja mi "Max descriptor size reached" .

Ima li tko kakvu ideju ?

Poz, nemoj ubacivati minneyarov link nego složi postavke po postojećem katalogu. Znači izbaci dio "odabrati file koji skinete sa sljedeceg linka: Link KAO JSON, ne kao .txt. Dakle desni klik na link, Save target as..., All Files file type, a ekstenziju rucno ukucate .JSON.". Odeš dolje pod catalogs i podesiš kako tebi paše. Meni bacalo isti error kao i tebi.

Probao sto stvari i ništa nije radilo dok nisam sam poredao po postojećem "catalogs" tabu. Ja mislim da nema razlike između ovog klasičnog setupa i Minneyarovog linka. Ovo je samo Minneyarov preset koliko mi se čini? (taj link što je on dao za sejvati kao preset u JSON jel). @minneyar  Ako sam krivo napisao molim te da me demantiraš   

Tocno. Samo sto nisu samo katalozi vec i sve druge postavke - al da, opet ih je ionako bolje/ preporucivo podesiti po svojem. Ta konfiguracija s linka je neka ajmo rec s solidnim defaultima i koja slijedi generalne dobre prakse.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina

Najbolje onda pregledati sve ostale postavke kada se ubaci tvoj preset, te onda prepisati u svoj standardni catalogs + ostale postavke (ako vam dolazi error naravno, malo će biti tlaka, ali nema veze). Hvala ti još jednom na super guideu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 20:58 (Baldurion).
15 godina
Emby funkcionira na način da klikneš film i on krene, rijetko kad se može birati više kvaliteta/streama istog filma, osim ako se u međuvremenu nije nekaj promijenilo.
Dok kod Stremia npr. biraš od hrpu linkova koji hoćeš.
17 godina
zvone07 kaže...
Emby funkcionira na način da klikneš film i on krene, rijetko kad se može birati više kvaliteta/streama istog filma, osim ako se u međuvremenu nije nekaj promijenilo.
Dok kod Stremia npr. biraš od hrpu linkova koji hoćeš.

ja imam za biranje 1080p, 4k, i bluray onaj lossless file od 100gb (mislim sta ce ti više od tog, i ovo sto dobijes u torboxu i debridu ti je sve jedno te isto samo 3 razlicita ripa)

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:00 (dado16).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice