quadro led-32vn41

poruka: 7
|
čitano: 12.546
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
quadro led-32vn41

pozdrav svima,jel bi mi mogli rec mišljenja o ovom led tvu?? hvala

http://www.inem.hr/proizvod/led-32vn41

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
quadro led-32vn41

Stvarno ne vidim razloga kupovati gluposti poput takvih ekrana ako se zna što je trenutno best best buy. Ljudi. ako želite imalo dobru sliku za gledanje klasične telefizije, HD filmova, igranje putem konzole i sve ostalo za što bi vam televizor mogao poslužiti onda kupite Samsung PS-43E450 dok ih još ima. Sve ispod toga je loše kada su u pitanju jeftini modeli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 9:25 (XXX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: quadro led-32vn41
XXX kaže...

Stvarno ne vidim razloga kupovati gluposti poput takvih ekrana ako se zna što je trenutno best best buy. Ljudi. ako želite imalo dobru sliku za gledanje klasične telefizije, HD filmova, igranje putem konzole i sve ostalo za što bi vam televizor mogao poslužiti onda kupite Samsung PS-43E450 dok ih još ima. Sve ispod toga je loše kada su u pitanju jeftini modeli.

Pa zar nije bolje uzeti neki fullhd nego hd ready... ja sam sebi uzeo Philips 32PFL3807H/12, nikakva cijena, smart tv, 100hz, full hd led, za monitora, igranja i gledanja prezadovoljan. A u dnevnom boravku imam Panasonic plasmu TX-P50GT50E za koju sam se pokajao sto sam je ikad kupio, skoro 9000kuna placena nakon 2 mjeseca burn in effect na njoj, to mi je prva i definitivno zadnja plasma u kuci, do sad sam samo lcd kupovao i nikakvih problema nisam imao. Naravno o ukusima se ne raspravlja al evo vidim da si stavio tv sa cijenom ispod 3000 kuna a obzirom da sam svoj philips platio 2750ak kuna zato sam komentirao. Ne bi d ame krivo shvatis. {#}

Fool for a day, King for a lifetime...
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 9:38 (zmedic).
17 godina
odjavljen
quadro led-32vn41

I sad usporedi sliku sa tog full HD 32" LCD-a i sa TV-om koji sam preporučio ako imaš priliku. Sve ostalo su filozofije  {#}.

http://hdportal.eu/recenzije/review/samsung-ps-43e450/2/

Ja sam televizorm oduševljen, imam i LCD ali vjerujem da mi je ova plazma zadnja kupovina do ulaska OLED-a u masovnu proizvodnju po također minimalnim cijenama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
XXX kaže...

I sad usporedi sliku sa tog full HD 32" LCD-a i sa TV-om koji sam preporučio ako imaš priliku. Sve ostalo su filozofije {#}.

http://hdportal.eu/recenzije/review/samsung-ps-43e450/2/

Ja sam televizorm oduševljen, imam i LCD ali vjerujem da mi je ova plazma zadnja kupovina do ulaska OLED-a u masovnu proizvodnju po također minimalnim cijenama.

Obzirom da ovaj svoj koristim ko monitor ne moze se ni poredit sa plasmom za istu funkciju, a uz to nije ni los za gledanje filmova a ni igranje. Sad to sto plasma ima "vjerniju" crnu boju nije bas da se toliko razlikuje vjeruj mi. Kad sam trazio monitor/tv za radnu sobu isao sam na to da mi je njezna slika ne zrnasta kao na plasmi, da je full hd i da je led, i minimalno 32". Zato sa i preporucio.

17 godina
odjavljen
quadro led-32vn41

Ha , uživaj što da ti kažem. Po meni si pogriješio osim ako imaš samo taj ekran koji ti služi kao primarni monitor. U tom slućaju je bolji izbor od plazme iako je to opet lošiji izbor od nekog 24"/27" monitora. 32" je previše ako ti stoji na stolu ispred nosa a opet pre malo ako ga koristiš sa 2/3 metra udaljenosti . Pogotovo si pogriješio ako si taj ekran kupio kao dodatni ekran za multimediju jer bi sa ovim 43" samsungom dobio veći ekran i bolju sliku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Upravu si. Tako je.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice