QUADRO LCD TV 22" TFT-22KM10P.......dojmovi

poruka: 9
|
čitano: 6.152
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozzz......kupio bi ovaj tv za svoju sobu pa ak ga netko ima nek napise nest o njemu jer ok.......ne pratim bas tehnologiju{#} pa me zanima jer to ok kupnja novi kosta 1200kn.......hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: QUADRO LCD TV 22" TFT-22KM10P.......dojmovi
Marioko kaže...

Pozzz......kupio bi ovaj tv za svoju sobu pa ak ga netko ima nek napise nest o njemu jer ok.......ne pratim bas tehnologiju{#} pa me zanima jer to ok kupnja novi kosta 1200kn.......hvala

ufff... Quadro... bljak.

Ne kupuj ništa osim Philipsa, Sonya, Panasonica, Samsunga, Pioneera, JVCja, LGja...

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
15 godina
neaktivan

heh...znaci prvi dojam bljak aj i to je nesto...........

0 0 hvala 0
16 godina

Pa da, imas kvalitetnih 22" TVova od Samsunga za 1.500Kn sad cu ti ja nesta nac...

Ovaj LG mi se cini ok...

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 17:38 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok.....hvala al zast mislis da je ovaj quadro sranje....sam zato sto je quadro il.....recimo ja sam dosad imao neke stvari od quadra i ok su bile a frend mi veli da su ti televizori u tom cjenovnom rangu isti sam da ovi su malo skuplji zbog imena

0 0 hvala 0
16 godina

Frend ti ili radi u Quadru il ti nije frend :D

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan

znaci quadro je shit i da ga ne uzimam ni pod razno....{#}.......recimo gledam iste dimenzije skoro isto i izgleda samsung kosta 300-400kn skuplje a ne vidim po cem je bolji osim sta je samsung

0 0 hvala 0
16 godina

Veca je kvaliteta izrade, bolji je daljenski i znas da ti se nece pokvarit u mjesec dana.

Za primjer, ja imam 40 godina stari 13" (!!!) TV koji još uvijek besprijekorno radi (!!!)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
8ax kaže...

Veca je kvaliteta izrade, bolji je daljenski i znas da ti se nece pokvarit u mjesec dana.

Za primjer, ja imam 40 godina stari 13" (!!!) TV koji još uvijek besprijekorno radi (!!!)...

Je kak da ne malo sutra, ak kupiš Samsung da se nece pokvarit to ima samo u bajkama sve se kvari nebitno koja marka ovisi ak ugaziš u zna se kaj onda si loše prošel. A da ne spominjemo njihove poznate bisere, da su prije par godina pod svoje monitore ubacivali LCD matrice od drugih proizvođača ko Chimei recimo.{#}

Pa onda kupiš recimo neki njihov model, doneseš ga doma slika je super ok ali isti takav model kupi i neko drugi ali slika nije super pa niti nakon podešenja i moš se fuckat. Dakle imaš dva potpuno ista modela, Samsung monitora ali jedan je sa njihovim original LCD matricom a onaj drugi je Chimei LCD matrica. No ipak je Samsung tak piše na kucištu, samo kaj slika ne valja normalno nije da se ne može gledat ali u usporedbi sa original Samsung razlika je vrlo vidljiva tj korisnik je kupil mačka u vreci vjerujuci da kupuje Samsung kaj zapravo i je službeno ali to nije baš tak kaj drugo.{#}

Svi oni koji su kupoval, prije par godina Samsung 2232 BW, i još dost modela znaju o cemu se je tu radilo kaj drugo iako je to monitor za komp ista situacija je bila i sa LCD TV u ona vremena a i danas ima toga sa Samsung monitorima samo dost manje kolko sam ja upoznat.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice