Pitanje u vezi usb-a na tv-u

poruka: 7
|
čitano: 4.089
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Konkretno imam 37LG5000 tv, i na njemu ima usb prikljucak, na netu sam procital pod recenzijom tv-a da se prek toga mozes pustati jpegovi i mp3ice, ali sad kad ja ustekam usb ili eksterni hard se nist ne dogadja, niti pod opcijama nisam nasel da bi mogel input na stick/hard staviti. Cijeli dan googlam ali mi bas nede. :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi usb-a na tv-u
Aki kaže...

Konkretno imam 37LG5000 tv, i na njemu ima usb prikljucak, na netu sam procital pod recenzijom tv-a da se prek toga mozes pustati jpegovi i mp3ice, ali sad kad ja ustekam usb ili eksterni hard se nist ne dogadja, niti pod opcijama nisam nasel da bi mogel input na stick/hard staviti. Cijeli dan googlam ali mi bas nede. :)

skini negdje HP USB Disk Storage Format Tool i s tim formatiraj hard ili stick.....imal sam problem s dvd playerom koji ima podršku za usb...nije čital ništ dok s ovim gore nisam formatiral usb stick i hard s kojeg sad(hard je u eksternom kućištu) gledam filmove...eto probaj pa vidi kaj se bude desilo...
17 godina
autorov komentar

Stavil formatat, javim kak bude proslo.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Hard formatan sa verzijom 2.1.8 file sytem ntfs, ali ipak nist ne prepoznaje ovo cudo. :/

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pitanje u vezi usb-a na tv-u

Možda je upravo u NTFS-u problem; većina uređaja "zna" raditi samo s FAT/FAT32 datotečnim sustavom.

KaeR
17 godina
autorov komentar

Stavil sam fat32 sad, bumo vidli kaj bude

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Ipak ne prepoznaje :/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice