Pozdrav svima,
i ja sam također u dilemi...tv star 12godina je napokon došao na red za zamjenu.
E sad udaljenost je malo više od 3metra i nekako bi radije išao na 75" nego 65" i shodno tome tražim tv.
Budget bi bio oko 1500€ (ako je nešto baš znatno bolje od ostalog u ponudi za nešto više novaca možda bi se mogao protegnuti).
OLEDA me malo "strah" zbog burn in-a jer žena dosta ima upaljen tv sa našim programima i klinci znaju pauzirat nešto i ostavit tako itd...a dodatno kako bi radije 75" su oledi dosta skuplji od mog budgeta.
Nekako bi najradije da je os googletv al nije nužno.
Gledao sam i recenczije TCL-ova. Ne mogu baš puno pronaći o ovom novom TCL 75Q9B https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/Televizori-i-oprema/Televizori/TCL-MINI-LED-TV-75Q9B/p/EK000634484
Gledah i hisense 75U8N. nekako sam čak naginjao prema tcl-u (možda pričekati da c855 padne cijena? ako se to isplati)
I sad iskreno čitajući reviewe sa svih strana i vaše tu komentare nisam više pametan.
Znači tv primarno bi se koristio naši hd tv. Gledamo i dosta filmova i serija pa bi poceo skidati kvalitetniji sadržaj.
Koje bi bile best buy preporuke za cca 1500€ za 75" tv.
Ili da radije uzmem manji 65" pa nešto "kvalitetnije" ?
Nije mi žurba tako da mogu pričekati i sa akcijskim cijenama ako je nešto zaista dobro/bolje
Hvala puno na pomoći