Svi varaju, kradu, ne samo moja stranka.
I sad ti kupi na Amazonu de, a nemoj u Hrvatskoj.
Koliko će trebati da krenu tako i s kineskim kopijama grafičkih kartica.
Matične ploče, procesore, već naveliko štampaju i uspješno prodaju.
Svi varaju, kradu, ne samo moja stranka.
I sad ti kupi na Amazonu de, a nemoj u Hrvatskoj.
Koliko će trebati da krenu tako i s kineskim kopijama grafičkih kartica.
Matične ploče, procesore, već naveliko štampaju i uspješno prodaju.
Znam tocno kako je se to dogodilo. Netko je narucio original taj cpu. Sa vrucim zrakom otvorio kutiju i zamjenio sa fake CPU-om i vratio nazad. Sa obzirom da je pakovanje izgledalo kao zapecaceno nisu kontrolirali i gotovo mislim da nema veze sa nabavnim lanceom od amazona.
Ok, citam clanak dobrih 5 puta, i ne kuzim.... a poprilicno sam siguran da nisam konzumirao nista osim bureka danas....
Mislim, dali je itko ovo procitao prije objavljivanja, i ima li u necijoj glavi ovo smisla, ili da ja ipak prepostavim da sam "pod utjecajem"....?
Dakle - pise Bug -
"Detaljnijim pregledom, recenzent je identificirao nekoliko nedosljednosti, poput niskokvalitetnog tiska na procesoru i sumnjive naljepnice koja je prikrivala njegov pravi identitet."
Dalje, nesto nize pise, isti taj Bug -
"Nakon otvaranja kutije, krivotvorina je odmah bila očita. Usporedba originalnog Ryzen 9000 čipa i lažnog 9800X3D odmah je bilo jasno da je riječ o prevari."
Ok, ajd se odlucite, dali su skuzili cim su otvorili kutiju - a to bi MORAO skuziti svatko tko zadnjih 10 godina nije ispod kamena sakriven, jer su razlike ocite i vidljive na prvu - ili su detaljno pregledavali i uocili nedosljednosti poput niskokvalitetnog tiska?
Sto je bilo?
Mislim, nema veze s vezom....
I naravno, prilozeni video je ocigledan clickbait - amazon me zajebao stil..... moguce, ali, vjerovatnije se radi o vracenoj robi gdje je netko "usput" zamjenio procesor za bilo sto sto je imao pri ruci.... dovoljno uvjerljivo da nitko nije posumnjao. No, kako u videu ne vidimo original otvaranje paketa, tko kaze da doticni ne pokusava zajebati amazon tvrdeci da je to dobio, a ne original - jer, ne vidimo da otvara paket, vidimo otvoreni paket....
Elem, usporedim to s nekom nasom trgovinom, narucim rtx gtx tdi ajsnpric 5090, platim, kad stigne, otvorim kutiju, snimim videjo kako je unutra ustvari 1060 kartica, i onda s tim videom zelim dokazati trgovini, nekoga uvjeriti (usput pokupiti koji view na jubito) da me doticna trgovina zajebala i uvalila mi karticu, te zahtjevati od njih da mi posalju stvarnu 5090.... na majkemi, svi pecati su bili na mjestu.....
Ako itko misli da bi to stvarno upalilo, nek kaze, ja odmah narucujem 2, za koji dan imat cu 4, prodam duplo jeftinije ;)