Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.687
|
čitano: 27.758.831
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

dakle...poslije dužeg razmišljanja , čitanja recenzija, foruma i sl. kupih sony xf9005 sa 65 coli...tv je odličan, neke velike zamjerke nemam, boje fenomenalne ,slika odlična...gledam direkt jer je soba uska ali dugačka pa mi kut gledanja ne znači ništa iako nije to uopće tako loše kako bi se stekao dojam čitajući recenzije, savim pristojno...imao sam prije sony w705 sa 32 cola i ovih 65 mi  izgleda oooogromno, fakat kino...gledam sa jaka 4 metra i bojao sam se da 55 cola ne bi bilo to...još uvijek sam ostavio mogućnost promjene na 55 jer je kupljeno  preko weba...imam 14 dana...mislim da bi slika bila još  bolja, zbijenija...ali 4 metra i oho dioptrija  su me usmjerili na 65....osim operativnog sustava koji je koma, nemam prigovora, može se podesiti slika  za svačije ukuse,kontrast odličan, svjetlina izvrsna ...prebacivanje kanala je iste brzine kao na starom 32 w705 iako sam mislio da će biti sporije, skaliranje  naših kanala odlično, pogotovo nova tv i rtl...na max tv-u filmski programi fenomenalni, sport, nogomet,  milina gledati sony je tu nenadmašan...dobro, možda ja nisam perfekcionist, zapravo i nisam, pa mi neke stvari ne smetaju jer ih i ne vidim ali to je ipak samo moje mišljenje, svatko neka bira po svom ukusu ali tv je za svaku preporuku...ono što me iznenadilo je loše iskustvo sa sancta domenicom...naručim tv plaćanje pouzećem i osam dana ništa,iako najviše pet  bude rok... što je frustrirajuće, na mail se ne javljaju po dva dana, pa prebacuju odgovornost na overses da  su oni preuzeli robu  bla bla...osmi dan otkažem narudžbu i kupim na svijet medija, sutradan isporuka u slavoniju, extra dostava , komunikacija brza , ljubazna , sve pohvale.... baš sam se iznenadio  za sd, mislio sam da su ozbiljna firma , kao da im nije stalo prodati  tv od 15000 kuna...komunikacija nula bodova...svijet medija je skuplji ali kad se zainatimo onda nam to i ne znači puno...ah da, daljinski na tv-u gotovo isti kao moj stari sony , tu su štedjeli čini mi se...

3 0 hvala 1
11 godina

ekipa šta kažete na ovaj tv, primarno za gaming ps4 https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-oled-tv/66407/sony-kd43xf7596baep-ultra-hd-led-tv/

ako ne taj, jel ima neko nekakvu preporuku tva za ps4 bliske cijene i dijagonale? ne treba mi da je prevelik

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Cansee kaže...

ekipa šta kažete na ovaj tv, primarno za gaming ps4 https://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-oled-tv/66407/sony-kd43xf7596baep-ultra-hd-led-tv/

ako ne taj, jel ima neko nekakvu preporuku tva za ps4 bliske cijene i dijagonale? ne treba mi da je prevelik

Za te novce dobiješ npr. 49" LG SK8100 koji ima pravi 10bit panel i niski input lag, Dolby vision, odličan smart dio, super dizajn i daljinac i 5g jamstva sad ide u SD na LG telke  . Jedino ako ti 49" nije preveliko. Imaš review na https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sk8000 .

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 13:16 (deckard).
11 godina
bobi 1 kaže...

dakle...poslije dužeg razmišljanja , čitanja recenzija, foruma i sl. kupih sony xf9005 sa 65 coli...tv je odličan, neke velike zamjerke nemam, boje fenomenalne ,slika odlična...gledam direkt jer je soba uska ali dugačka pa mi kut gledanja ne znači ništa iako nije to uopće tako loše kako bi se stekao dojam čitajući recenzije, savim pristojno...imao sam prije sony w705 sa 32 cola i ovih 65 mi  izgleda oooogromno, fakat kino...gledam sa jaka 4 metra i bojao sam se da 55 cola ne bi bilo to...još uvijek sam ostavio mogućnost promjene na 55 jer je kupljeno  preko weba...imam 14 dana...mislim da bi slika bila još  bolja, zbijenija...ali 4 metra i oho dioptrija  su me usmjerili na 65....osim operativnog sustava koji je koma, nemam prigovora, može se podesiti slika  za svačije ukuse,kontrast odličan, svjetlina izvrsna ...prebacivanje kanala je iste brzine kao na starom 32 w705 iako sam mislio da će biti sporije, skaliranje  naših kanala odlično, pogotovo nova tv i rtl...na max tv-u filmski programi fenomenalni, sport, nogomet,  milina gledati sony je tu nenadmašan...dobro, možda ja nisam perfekcionist, zapravo i nisam, pa mi neke stvari ne smetaju jer ih i ne vidim ali to je ipak samo moje mišljenje, svatko neka bira po svom ukusu ali tv je za svaku preporuku...ono što me iznenadilo je loše iskustvo sa sancta domenicom...naručim tv plaćanje pouzećem i osam dana ništa,iako najviše pet  bude rok... što je frustrirajuće, na mail se ne javljaju po dva dana, pa prebacuju odgovornost na overses da  su oni preuzeli robu  bla bla...osmi dan otkažem narudžbu i kupim na svijet medija, sutradan isporuka u slavoniju, extra dostava , komunikacija brza , ljubazna , sve pohvale.... baš sam se iznenadio  za sd, mislio sam da su ozbiljna firma , kao da im nije stalo prodati  tv od 15000 kuna...komunikacija nula bodova...svijet medija je skuplji ali kad se zainatimo onda nam to i ne znači puno...ah da, daljinski na tv-u gotovo isti kao moj stari sony , tu su štedjeli čini mi se...

Meni je čudno da nakon svega iole ozbiljna firma posluje sa Overseas-om, premda su meni sva iskustva sa OS-om izvrsna (za razliku od HP-a).

16 godina

Sony tv-i su užas za igranje, LG je tu broj 1. Svaki LG ima bolji odaziv za igre nego sony. Bježite od Sonya. Loši tv-i.

GAMER
11 godina
deckard kaže...
Cansee kaže...

Za te novce dobiješ npr. 49" LG SK8100 koji ima pravi 10bit panel i niski input lag, Dolby vision, odličan smart dio, super dizajn i daljinac i 5g jamstva sad ide u SD na LG telke. Jedino ako ti 49" nije preveliko. Imaš review na https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sk8000 .

znači to je ovaj jel? https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-lg-49sk8100.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

18 godina

Da. U SD webshopu možeš iskoristiti kod TV10 pa ti je cijena 5700 i kusur kn. BTW, ako ti financije dozvole, za svega parsto kuna više imaš i model SK8500 koji je osjetno bolji televizor od SK8100 (direct led s bitno boljim local dimmingom, 120Hz).

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 12:10 (deckard).
7 godina
neaktivan

DECARD

Puno hvala na mišljenju.

Zar je taj operativni sustav toliko loš? Jeli on neupotrebljiv ili nije na visini zadatka?

Još samo taj komentar prije konačne odluke oko kupovine ....

11 godina
deckard kaže...

Da. U SD webshopu možeš iskoristiti kod TV10 pa ti je cijena 5700 i kusur kn. BTW, ako ti financije dozvole, za svega parsto kuna više imaš i model SK8500 koji je osjetno bolji televizor od SK8100 (direct led s bitno boljim local dimmingom, 120Hz).

puno ti hvala, bome ovo bude odličan popust, e samo još jedno pitanje, kakvi su sa dostavom? jel bude nekih problema ili je sve ok? ja bi naručio dostavu u drugi grad. e i samo još jedna stvar to ima HDR jel?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 12:16 (Cansee).
7 godina
neaktivan

zzzele

Puno hvala na mišljenju.

Još se dvoumim. Slatke brige :)

18 godina
as17 kaže...

DECARD

Puno hvala na mišljenju.

Zar je taj operativni sustav toliko loš? Jeli on neupotrebljiv ili nije na visini zadatka?

Još samo taj komentar prije konačne odluke oko kupovine ....

Koliko sam ja imao prilike to isprobati, pa prema mišljenju i iskustvima friendova koji imaju Sony telke s Androidom neko dulje vrijeme, a i prema tonama feedbacka korisnika po forumima i jubitu, za novce koje ti televizori koštaju i od koga dolaze, takva implementacija OS-a na telki u 2018. g. je u najmanju ruku sramotna (što je najgore pomaka na bolje u odnosu na 2017. modele praktički nema). (S vremenom) sporo, štekavo, cukavo, bloomavo, a i zna se sve skupa smrznuti pa imaš procedure da stvar vratiš u normalu. Jedan veliki tablet s okomito postavljenim ekranom i loše implementiranim Androidom. Ali slika je super . Evo ovaj lik na dobar način daje do znanja kakav je user interface:

Ali nek te to ne obeshrabri, za razliku love do Samsunga kupiš neku konzolu (xbox One S npr.) ili media player jedno svjetlosnu godinu bolji od smart funkcija bilo kojeg televizora.

Deckard
8 godina
protjeran
Cansee kaže...

puno ti hvala, bome ovo bude odličan popust, e samo još jedno pitanje, kakvi su sa dostavom? jel bude nekih problema ili je sve ok? ja bi naručio dostavu u drugi grad. e i samo još jedna stvar to ima HDR jel?

ako mogu pomoći i hitno ti je, ima HDR, nemaš problema s dostavom.

Lp

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
8 godina
protjeran
deckard kaže...

Ali nek te to ne obeshrabri, za razliku love do Samsunga kupiš neku konzolu (xbox One S npr.) ili media player jedno svjetlosnu godinu bolji od smart funkcija bilo kojeg televizora.

točno.

koliko god proizvođači televizora gurali određeni OS za televizore ni jedan neće odraditi posao kao vanjski Netbox ili Mecool, tj vanjski media playeri.

Tv CPU i memorija nisu zauzeti kao box s prikazom određenoga sadržaja na TV već TV CPU i memorija imaju muke pravilno procesuirati SLIKU televizora tako da gube na tome.

Prošle godine sam kupio kao prvi na ovom forumu Mecool 3 Gb ddr 4 amlogic CPU s osam jezgri na 1800 i to ni jedan tv ne može obaviti kao vanjski box.

android je u tome  smislu posebno zahtjevan dočim  Web OS, Tizen, firefox OS nisu.

Lp

18 godina
Cansee kaže...

Evo imaš tu na forumu malo ranije friški post koji je postao bobi 1 gdje ih kritizira radi traljavosti i sporosti dostave, ovi kao nešto krive Overseas... Uglavnom. Znam ekipe koja je tamo kupovala i sve ok, na ono nešto mailova koje sam im slao s raznoraznim upitima odgovarali su mi brzo, ali sam već prije čitao i negativnih komentara oko njih. Sve ti je to kod nas (i ne samo kod nas) relativno i ovisi dosta o dostavljaču. Pretpostavljam da rade puno prometa, pa valjda ima i više čudnijih situacija oko shippinga. Ali ono, imaju veliki izbor telki, dobre cijene i uvjete garancije, free shipping... Pa nije da roba neće stići na kraju. Što se tiće HDR-a, te obje telke podržavaju više HDR formata od konkurencije, a prema recenzijama i mogu fino zakuriti (posebno ovaj skuplji SK8500, njega ti Rtings.com ima recenziranog pod modelom SK9000 pa si pogledaj). Jedino imaj na umu da te telke imaju IPS panel pa ti crna nije baš crna u mraku što ziher utjeće i na HDR doživljaj, ali zato imaš odlične boje i široki kut gledanja, po danu ni nema veze. Ali takva je i cijena.

Deckard
8 godina
protjeran

kod mene s Extreme digital sve OK.

Prije nekoliko godina mi je crka  OCZ Agility pa su mi u roku destak dana poslali novi Vertex bez ikakvih problema.

Kupio sam ove godine novi TV i naglasili su mi da otvorim kutiju, pregledam TV, što sam i učinio i sve OK.

moje iskustvu suradnje s njima je pozitivno.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
deckard kaže...
Cansee kaže...

Za te novce dobiješ npr. 49" LG SK8100 koji ima pravi 10bit panel i niski input lag, Dolby vision, odličan smart dio, super dizajn i daljinac i 5g jamstva sad ide u SD na LG telke. Jedino ako ti 49" nije preveliko. Imaš review na https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sk8000 .

Jesi siguran? Koliko vidim niti jedan 49" LG ali niti Sonyjevi 49" XF nemaju 5 godina garancije. Samo modeli od 55".

Mislim da se ovdje već čeka da se ponudi 49SK8500 s 5 god. garancije i po cijeni od 6100 ili tu negdje:)

11 godina
deckard kaže...
Cansee kaže...

Evo imaš tu na forumu malo ranije friški post koji je postao bobi 1 gdje ih kritizira radi traljavosti i sporosti dostave, ovi kao nešto krive Overseas... Uglavnom. Znam ekipe koja je tamo kupovala i sve ok, na ono nešto mailova koje sam im slao s raznoraznim upitima odgovarali su mi brzo, ali sam već prije čitao i negativnih komentara oko njih. Sve ti je to kod nas (i ne samo kod nas) relativno i ovisi dosta o dostavljaču. Pretpostavljam da rade puno prometa, pa valjda ima i više čudnijih situacija oko shippinga. Ali ono, imaju veliki izbor telki, dobre cijene i uvjete garancije, free shipping... Pa nije da roba neće stići na kraju. Što se tiće HDR-a, te obje telke podržavaju više HDR formata od konkurencije, a prema recenzijama i mogu fino zakuriti (posebno ovaj skuplji SK8500, njega ti Rtings.com ima recenziranog pod modelom SK9000 pa si pogledaj). Jedino imaj na umu da te telke imaju IPS panel pa ti crna nije baš crna u mraku što ziher utjeće i na HDR doživljaj, ali zato imaš odlične boje i široki kut gledanja, po danu ni nema veze. Ali takva je i cijena.

e baš si mi pomogao, ma ovo za dostavu pitam najviše zbog toga što se ipak dostavlja veliki tv i to ga furaju 300 km, pa da ne dođe oštećen, razbijen, ne znam ni kakva su onda prava s garancijom, jel ja to trebam otvarati sa dostavljačem pa sve pregledati, ne znam kak to ide, nisam nikad tako šta naručivao dostavom. nije mi neki problem sačekati koji dan više dostavu, najviše mi je u kakvom će stanju doći

8 godina
protjeran

Flagship

u pravu si.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 13:12 (Anđeo bez falinge).

0 0 hvala 0
18 godina
Flagship kaže...
deckard kaže...

Jesi siguran? Koliko vidim niti jedan 49" LG ali niti Sonyjevi 49" XF nemaju 5 godina garancije. Samo modeli od 55".

Ufff, isprika, fakat 5g jamstvo tek od 55" nadalje.

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 13:18 (deckard).
8 godina
protjeran
Cansee kaže...

e baš si mi pomogao, ma ovo za dostavu pitam najviše zbog toga što se ipak dostavlja veliki tv i to ga furaju 300 km, pa da ne dođe oštećen, razbijen, ne znam ni kakva su onda prava s garancijom, jel ja to trebam otvarati sa dostavljačem pa sve pregledati, ne znam kak to ide, nisam nikad tako šta naručivao dostavom. nije mi neki problem sačekati koji dan više dostavu, najviše mi je u kakvom će stanju doći

PO ZAKONU imaš pravo otvoriti kutiju, pogledati ima li eventualnih oštećenja a ako poslije tv ima nekakvih problema sa slikom ili slično možeš vratiti TV, dobiti zamjenski, normalno u ograničenom roku.

sve je zakonski.

televizor ti kao automobil odmah pokaže probleme, jedino što automobil ne možeš zamijeniti s novim, dočim TV možeš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 13:19 (Anđeo bez falinge).
15 godina
deckard kaže...
as17 kaže...

Pozdrav svima,

Dvoumim se izmedu:

KD-55XF9005 ili QE55Q7FN

Znam da sa bilo kojim od ta dva ne mogu promašiti, no...

Mišljenja?

Sony je trenutno preko 2000kn jeftiniji kod nas u slobodnoj prodaji, to je fald televizor koji definitivno ima bolji local dimming od Samsunga, podržava Dolby Vision za razliku od Samsunga, o motion processingu da ne govorimo, tu je Sony car. Samsung jedino što praši u bojama i to kad ga kuriš u osvijetljenoj prostoriji s nafrljenom svjetlinom. Mene recimo uvijek po trgovinama iznova impresioniraju boje na qled telkama od serije Q7F nadalje (već i 2017 modeli), ali to je tako u dućanu s demo materijalom. Inače taj je Sony realnije uspoređivati sa skupljim Q8DN modelom (američki Q8FN). Dakle po slici i za razliku cijene, ja bih si uzeo definitivno xf9005 bez previše razmišljanja. Ali... Sony je žešće groblje po pitanju operativnog sustava, daljinskog upravljača, a i dizajn Samsunga je meni osobno daleko bolji. Pa računaj što ti više znači, slika ili UX (user experience/korisničko iskustvo) koje je na Sony telkama s Androidom u najmanju ruku frustrirajuće.

Odakle ti to da je softwer groblje?

Imam 8096BAEP sa Nougatom 7.0, voice control preko daljinca, TV radi kao sat, 5 godina garancije.

Na njemu Kodi, Youtube i još par aplikacija.

11 godina
Anđeo bez falinge kaže...
Cansee kaže...

PO ZAKONU imaš pravo otvoriti kutiju, pogledati ima li eventualnih oštećenja a ako poslije tv ima nekakvih problema sa slikom ili slično možeš vratiti TV, dobiti zamjenski, normalno u ograničenom roku.

sve je zakonski.

znači npr. dostavi mi overseas i dok mi je dostavljač pred kućom provjerim jel sve ok? prije nego što potpišem? mislim pitam jer je drugačija situacija u praksi nego u teoriji, ne znam jel dostavljač uopće hoće sačekati ili samo ostavi traži potpis i ide dalje

8 godina
protjeran
Cansee kaže...

znači npr. dostavi mi overseas i dok mi je dostavljač pred kućom provjerim jel sve ok? prije nego što potpišem? mislim pitam jer je drugačija situacija u praksi nego u teoriji, ne znam jel dostavljač uopće hoće sačekati ili samo ostavi traži potpis i ide dalje

Slušaj mene.

MORA ti dozvoliti otvoriti paket kako bi ti pregledao ima li oštećenja.

Zato ja kad kupim proizvod platim pouzećem pa ne platim ako mi ne želi dopustiti ostavariti moje zakonsko pravo, a to je u ovom slučaju pregled pošiljke.

znam o čemu pišeš i to se događa što si naveo, no kad ne platiš unaprijed NE moraš preuzeti paket i fertig.

normalno je i zakonski da dostava nema obavezu kad raspakiraš TV biti s tobom da vidiš je li slika u failu, no pravo na otvaranje paketa imaš i tko god ti kaže drukčije prijavi ga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 13:28 (Anđeo bez falinge).
7 godina
neaktivan
deckard kaže...
Flagship kaže...
deckard kaže...

Ufff, fakat, isprika, fakat je jamstvo tek od 55" nadalje.

To je sada trenutačno tako, mada nema puno smisla da recimo 50UK6300 (koji je ok tv za te novce i za taj rang) ima 5 god gar. a 3000 kn skuplji i puno bolji 49SK8500 nema 5 gar :(

Ali to je valjda samo tako zbog SD, kada ponovno LG.HR bude imao akciju s 5 god kao što zna biti onda će svi ovi SK biti uključeni, samo treba pratiti dobro.

14 godina

Imam 8096BAEP sa Nougatom 7.0, voice control preko daljinca, TV radi kao sat, 5 godina garancije.

Može mala/kratka recenzija tvog 8096BAEP, to mi je sada jedna od opcija ...

13 godina
neaktivan
mla_dend kaže...

Može mala/kratka recenzija tvog 8096BAEP, to mi je sada jedna od opcija ...

Ja ne mislim da je softver groblje, ali je definitivno spor, nije bas intuitivan i lijep. Android ipak moze puno toga. Moj otac ima 55XE8096 i koristio sam ga vise ovo ljeto. U usporedbi sa WebOs4 na mom LG-u, mislim da je WebOs puno prakticniji, brzi i vizualno lijepsi. Voice control na Sony-u je ok. Smeta mi sto je ili u modu za engleski jezik ili hrvatski, a za to mijenjati moras duboko u menu, ali sve u svemu radi dobro. S druge strane na WebOs-u Voice control (ThinkQ) je isto spor (ne toliko naredbe za TV vec kad nudi reultate sa weba, tj. youtube-a), i zapravo skoro neupotrebljiv! Cini mi se da je jos sporiji od  Androide na Sony 55XE8096. Mozda je na C8 i E8 koji imaju jaci chip nesto brzi, ali koliko citam i dalje je spor sa rezultatima. Sve ostalo u WebOsu je jako dobro, shortcut-i, speed tipke koje se memoriraju za brzo prebacivanje na ulaze, tv kanal digital, satelit, hard disk i sl.

Snimanje ide odlicno, kliknes rec i onda mozes dalje na PS4 ili sufat ili gledati Netflix. I onda  dok jos snima film, mozes ga se vratiti gledati gdje si prije stao gledati, skrolati napred nazad po filmu, a TV paralelno  snima film do kraja i sam stane snimati (ako mu tako kazes na pocetku). Naravno mozes izdati Voice komandu za snimanje i onda ugasiti TV, a on uredno snimi emisiju do kraja.

Dobar je favorites izbor kanala, zatim prikaz nedavno koristenih stvari i najbitnija stvar - POINTER.

Pointer (daljinski uredjaj ima ziroskop) je najgenijalnija stvar u WebOS-u i tu je LG daleko ispred svih. Na Sony 55XE8096 (i generalno Androidu) je uzasno sporo birati lijevo-desno-gore-dolje svako slovo za nesto ukucati za youtube ili web. Kod WebOS sa pointerom stisces slova puno brze i nevjerojatno je kako je precizan. Browser kod WebOsa je takodjer brzi nego na Sony Androidu, brze skrola po stranici, sa ponterom klikces kao sa mishem po svemu gdje zelis ici, Ispod favorits, malo nize najposjecenije stranice, povise tab-ovi za stranice. Dok ucitava jednu stranicu, vec radim novi tab i kucam slijedece, sve ide bez stajanja.

Ali WebOs nema KODI, nema izgleda ni HRTi. Kome je to napeto bolje nek uzima Android.

Inace 55XE8096 je ok, ali kombiinacija IPS i Edge osvjetljenje stvarno ne daje dobru crnu. To mu je najveca mana po mom misljenju jer cesto gledam filmove i serije. To se posebno vidljivo kad malo gledas sa strane. Mislim da 85 serija ima puno bolji kontrast jer je VA panel. Druga zamjerka je jako tanak zvuk, ali mislim da ni 85 serija nema bolji. 

Svejedno mislim da za te novce koje smo platili (oko 5800 kn) je ok tv.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 15:34 (zzzele).
15 godina

mla_dend 

8096 BAEP imam oko godinu dana, imam još godinu dana garanciju u Elipsu i onda još 3 kod Sonya, registrirao sam ga.

Plaćen 6000HRK na akciji Black Friday.

Vezano za sliku na TV-u, kvaliteta je neloša, zvuk je poprilično dobar.

Imao sam gratis mjesec dana Netflixa i TV je žvakao 4K materijal bez problema.

Imam na njemu Kodi, Youtube i još par aplikacija, sve radi bez zastajkivanja.

Meni reagira čisto ok, bio bi i bolji da je unutra Kirin ili Snapdragon umjesto Mediatek čipseta.

Zadnja nadogradnja je Nougat 7.0, čisto sumnjam da će stići Oreo na njega.

Ja sam zadovoljan, nemam zamjerki.

Bolje za te novce moguće i da ima sada, baš ću malo pogledati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2018 16:10 (zoharbizo).

1 0 hvala 0
11 godina
Ima Webos HRTi, odnosno imao ga je dok Hrt nije napravio upgrade aplikacije. Bude se pojavio.Meni na Webos-u su sve aplikacije dostupne koje koristim (Netflix,Amazon prime).Interesantno koji god sam Android player probavao za Netflix, niti jedan ne ide preko 480p.

0 0 hvala 0
17 godina

Imam Sony 49xe 8077 koji ima android i koristim malu wirless tipkovnicu.Radi sve brže i bolje nego sa upravljačem od tv.Za pisanje,pretraživanje,livo-desno.Nabavite nisu skupe,a olakšavaju i ubrzavaju korištenje.https://m.gearbest.com/air-mouse/pp_009752643699.html?%3F&lkid=13774300

1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

mla_dend 

8096 BAEP imam oko godinu dana, imam još godinu dana garanciju u Elipsu i onda još 3 kod Sonya, registrirao sam ga.

Plaćen 6000HRK na akciji Black Friday.

Vezano za sliku na TV-u, kvaliteta je neloša, zvuk je poprilično dobar.

Imao sam gratis mjesec dana Netflixa i TV je žvakao 4K materijal bez problema.

Imam na njemu Kodi, Youtube i još par aplikacija, sve radi bez zastajkivanja.

Meni reagira čisto ok, bio bi i bolji da je unutra Kirin ili Snapdragon umjesto Mediatek čipseta.

Zadnja nadogradnja je Nougat 7.0, čisto sumnjam da će stići Oreo na njega.

Ja sam zadovoljan, nemam zamjerki.

Bolje za te novce moguće i da ima sada, baš ću malo pogledati.

lega, he, ti si umjereni android Tv korisnik

zato kod tebe sve šljaka.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice