Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.612
|
čitano: 27.409.780
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu

http://www.r-plus.hr/product.asp?product=tv-samsung-ue40j5000awxxh-led-200-pqi-102-cm&code=UE40J5000
zanima me mišljenje o ovom tv i dali radi priko usb filmovi bez problema i cita li titlove...taj tv bi treba biti IPS panel,uglavnon ce se koristit za tv program i gledanje filmova priko usb i mozda katkad spojim pc i neki gaming..buđet je bija max 2100 ali ipak bi razvuka 300kuna za ovaj tv jer je ipak 40"

mislin ga narucit vec sutra pa bi mi svako misljenje dobro doslo sto prije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu
k1klop kaže...

I kakve sad ima veze taj revju high end televizora iz 2013? Ja pričam o mid range televizorima koji se večinom spominju na forumu i nemaju lokalno zatamjljenje.

Philips nikad nije niti nece imati high end televizor 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
16 godina
Bellatrix kaže...
Adict kaže...
Bellatrix kaže...

Pozdrav. Planiram uzeti neki TV i zanima me kakva su iskustva sa Panasonic televizorima? Da li netko od vas ima taj i da li su kvalitetni jednako kao Phillips i LG?

hahaha kako si me nasmijao sada , kazes kvalitetni jednako kao philips . Panasonic je i bolji od phi . ;)

Pa evo ja sam čitajući temu stekao dojam da su dobri samo oni

to ti se cini zato sto temu zadnjih par tjedana spamma garfield koji radi u philipsovom ducanu.

Potpis!
18 godina
djigibao kaže...

Oces rec da ovo nije bas neki TV?

To je samo gadno preskupo OLED smeče, za one kupce koji imaju više love nego pameti. Dok ne dođu razumne OLED cijene, nek to postave na kvalitetne stočne farme, da si krave na njemu guzice čohaju.

Treba se vratit u realnost, ko hoče bit glavni u selu ili naselju+korištenje mozga, eto nek pljune 15 000kn za ovaj dole 55 4K Philips TV.

kolak17 kaže...

Pozdrav ekipa,

trebao bi preporuku tv-a oko 120 cm (raspon 46-50", ne bitno koji cm veći-manji), u cijenovnom rangu do max 3700kn. Osim za gledanje programa (mora imati DVB-T2) namjena bi mu bila i za PlayStation, spajanje sa laptopom, PC preko hdmi, gledanje filmova, itd...

Znači tražim najbolje sto mogu dobiti za cijenu od 3700kn.

Pronašao sam ova dva pa ukoliko moze bolje od ovoga, preporucite mi, da napomenem nije nužno da bude Smart TV.

Također vaše mišljenje da li je ovaj Grundig bolji od ovog Philipsa pošto ima više Hz i satelitski prijemnik.

http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/GRUNDIG-48VLE5520BN/

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-plazma-tv/46854/philips-48pft410012-full-hd-led-tv/

Pa uzmi taj Philips to je ok, nije skup eh sad koji LCD panel koristi(TN ili IPS ili VA) nisam potpuno siguran jer nemam dovoljno informacija.Ovo na dolnjem videu je njegov manji brat, dakle ista serija samo manji ekran.Video je snimjen u lošim uvjetima, previše svjetla i sjena na glossy ekranu pa ne moš točno procjenit.Da je snimano u mračnoj sobi, onda bi bilo puno lakše procjenit to sigurno.Ovako šta sam ja uspio ulovit, ova dole fotka prema dubini te crne boje to je vjerojatno VA LCD panel.

k1klop kaže...
garfield1 kaže...
Ezio kaže...

Koliko garfield spamma po ovoj temi, ispada da su philips i lg najbolji televizori.

Nisam rekao ,da su najbolji.Mada je philips, što se slike tiče, među najboljima ove godine.

A rekao sam,da imaju philips i lg, najrealniju sliku.Znači,da imaju najuverljivije boje.Philips je to več imao, od samog početka.

A kao cjelovit tv,nikad nisam rekao ,da su najbolji.

Po čemu je to slika na ips televizorima realnija? Realnost ima kontrast 1:1000?  Možda u osvjetljenim prostorijama izgleda bolje, u mraku izgledaju isprano sa sivim crnima...

Kod TV prijemnika a i onako opčenito, svi vole vidjet veliki kontrast i dobru crnu boju to sigurno.LCD TV sa slabim kontrastom+loša crna boja+IPS Glow, to je kao da si stao u vrlo veliki skupi drek.Upravo zato vrlo skupi TV uređaju dolaze sa VA LCD panelom detalji su na dolnjem linku.

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/koji-monitor-kupiti/156916.aspx?page=172&jumpto=4850440&sort=asc&view=flat

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
14 godina
protjeran

Samo za informaciju.Svi philips televizori 2015/2016 koriste va panel.

I svi koji traže najbolji tv na tržišču,ovdje neka si pogledaju.

https://www.avforums.com/news/philips-flagship-4k-hdr-9600-tv-announced.11878

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 15:25 (garfield1).

0 0 hvala 0
14 godina
Wayto XD kaže...

http://www.r-plus.hr/product.asp?product=tv-samsung-ue40j5000awxxh-led-200-pqi-102-cm&code=UE40J5000
zanima me mišljenje o ovom tv i dali radi priko usb filmovi bez problema i cita li titlove...taj tv bi treba biti IPS panel,uglavnon ce se koristit za tv program i gledanje filmova priko usb i mozda katkad spojim pc i neki gaming..buđet je bija max 2100 ali ipak bi razvuka 300kuna za ovaj tv jer je ipak 40"

Imali ko da more pomoc bar malo??

14 godina
protjeran
Wayto XD kaže...
Wayto XD kaže...

Imali ko da more pomoc bar malo??

Što se tiče gledanja filmova, možeš ga uzet slobodno.Radiče ti titlovi bez problema.

A što se tiče panela,ima sharpov panel.

12 godina

Panasonic 50GT50 4500kn je poklon, samo ne kužim kako su oni taj 50" platili 10K kad je moj 42" koštao toliko, pogotovo 2012 godine kad je izašao 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

1 0 hvala 0
13 godina

koji TV do 4000kn? da je dobar za igre, pustanje MKVova i dijagonale bar 106cm

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
Ezio kaže...

Koliko garfield spamma po ovoj temi, ispada da su philips i lg najbolji televizori.

Nisam rekao ,da su najbolji.Mada je philips, što se slike tiče, među najboljima ove godine.

A rekao sam,da imaju philips i lg, najrealniju sliku.Znači,da imaju najuverljivije boje.Philips je to več imao, od samog početka.

A kao cjelovit tv,nikad nisam rekao ,da su najbolji.

Koliko ja znam Samsungov SUHD ima najcrnije crne i kontraste... A ima nešto i u nano kristalima. ;)

MM
14 godina

http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE40J5100AWXXH/?utm_source=nabava.net&utm_medium=cpd&utm_campaign=nabava.net_cjenik

Na kraju sam narucija ovu televiziju,je malo vise od buđeta koji sam imao ali nadan se da ce se isplatit iako ja tv tako rec nikad negledan nego moji u kuci mozda sad koji put ga za filmove i gaming buden koristija :)

Napišem mišljenje nakon što mi stigne i buden nekoliko dana koristija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 12:57 (Wayto XD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
10 godina
neaktivan
Ako nekoga zanima imam lg55la860v za prodati,139 cm,malo proguglajte pa ako nista da mi netko kaze koja je realna cijena za njega,u dlicnom stanju je,na nosacu,ne dira se rukama,s njim ide oprema u vrijednosti 5000 kn,hard,pozlaceni hdmi za bolji signal,nosac,gamerske,dual core i obicne 3d naocale...kupljen je 27.11.2013.i jma 5 god garancije

0 1 hvala 0
16 godina
anncyy kaže...
Ako nekoga zanima imam lg55la860v za prodati,139 cm,malo proguglajte pa ako nista da mi netko kaze koja je realna cijena za njega,u dlicnom stanju je,na nosacu,ne dira se rukama,s njim ide oprema u vrijednosti 5000 kn,hard,pozlaceni hdmi za bolji signal,nosac,gamerske,dual core i obicne 3d naocale...kupljen je 27.11.2013.i jma 5 god garancije

dam ti 1000 kn. ali samo zato što je pozlaćeni hdmi za bolji signal.

ili zadrži pozlaćeni hdmi a tv mi prodaj za 400 kn.

Potpis!
10 godina
odjavljen

Jos neko pada na te pozlacene konektore? KOji prenose digitalni signal? cccccccccccccc

12 godina
Torent kaže...

Jos neko pada na te pozlacene konektore? KOji prenose digitalni signal? cccccccccccccc

Pozlaćeni su izdržljiviji 

16 godina
neaktivan
Astrates kaže...

Koliko ja znam Samsungov SUHD ima najcrnije crne i kontraste... A ima nešto i u nano kristalima. ;)

Nikada nikakav LED LCD kako god se on zvao (SUHD, Quantum dot, ili bilo kakav drugi marketinški naziv) neće imati tzv. najcrnije crne ako ga se uspoređuje s iole kvalitetnijom plasmom ili nedaj bože OLED-om. 

13 godina

Bok svima,

Imam jedno pitanje vezano uz 4K tv.

Naime,zanima me da li je moguće gledati 4K filmove koji su skinuti s interneta na 4K TV-u preko USB-a,ili se mora imati 4K Player?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

moze se gledati.

14 godina
protjeran
Jurassic Park kaže...

Bok svima,

Imam jedno pitanje vezano uz 4K tv.

Naime,zanima me da li je moguće gledati 4K filmove koji su skinuti s interneta na 4K TV-u preko USB-a,ili se mora imati 4K Player?

Ali trebače ti ključ ,sa veoma velikim kapacitetom.

10 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru,400 kn zadrzi,moje pitanje je bila procjena tv-a,neka realna cijena,a ne sprdanje s istim
13 godina

@Roby i Garfield puno hvala na odgovorima.

Molio  bi vas ako mi samo možete reći više o ovom TV-u,da li je dobar ili mogu naći bolji za istu cijenu u Santa Domenica?

https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55ju6872-curved-uhd.aspx

Čitao sam da je nekolicina ljudi imala problema s 55'' verzijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

U Elipsu 30% popusta na Panasonic CX700 seriju. 

Kažu recenzije najniži nivo crne boje na ijednom 4K LCD televizoru do sada. VA panel radi čuda 

0 0 hvala 1
13 godina
Jurassic Park kaže...

@Roby i Garfield puno hvala na odgovorima.

Molio  bi vas ako mi samo možete reći više o ovom TV-u,da li je dobar ili mogu naći bolji za istu cijenu u Santa Domenica?

https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55ju6872-curved-uhd.aspx

Čitao sam da je nekolicina ljudi imala problema s 55'' verzijom.

vrlo dobar je taj nano kristal tv, uostalom trebat ce ti jer podrzava hardverski dekoding HEVC i VP9 codeca za 4k materijal.

17 godina
protjeran
gocc01 kaže...

U Elipsu 30% popusta na Panasonic CX700 seriju. 

Kažu recenzije najniži nivo crne boje na ijednom 4K LCD televizoru do sada. VA panel radi čuda 

Kada gledaš pod pravim kutom da, malo iskosa počinje bal.

Sve što imam u životu sam ukro, jedino sam vozačku kupio
13 godina
neaktivan

Pozdrav, trebam savjet za kupnju televizora. Budžet je nekih 1500 kuna , +-100. Dijagonala negde oko 70-80cm. Jel se da nać neki ok televizor za te novce ili treba podebljat budžet?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam koja je razlika između tog i ju6400 vjerojatno neka sitnica, trebao bi valjat ako je suditi po stranim recenzijama.

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Molim vas trebam hitno savjet za kupnju LED TV Blaupunkt, 32", 3xHDMI košta 1.399,00 kuna. Unaprijed hvala.pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok,

već dugo pratim ovaj forum, ali i čekam prve Božoćne akcije...

Pitanje iskusnijima:

šta mislite o Samsung UE48J6350 zakrivljenom TV?

Na što paziti kod zakrivljenog ekrana? Koji su mu nedostaci?

Dvojim između Samsung UE48J6350 i Samsung UE48J6250.

Pozdrav, M.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice