Pozdrav Bug forumaši :)
Imam jedan jako veliki problem i trebam pomoc hitno
Dakle danas sam se malo igrao po servis izborniku na Full HD Smart televizoru Grundig 32 VLE 7321 BH i uspiješno ukljucio 3D opciju unatoc tome sto i na sluzbenim stranicama i u uputama i svuda na netu pise da nema 3D ali evo ja uspio omoguciti preko servis izbornika ali naravno kako ja ince volim isprobati sve moguce jos sam poslje malo usao i u panel configuration, naravno napravio sam backup kompletnih tvornickih postavki na USB stik ali nisam znao da backup sprema sve OSIM panel config, i tako malo sam mrdao po opcijama dok nisam slucajno napravio da se panel ugasi na par sekundi kad god mijenjam input (inace se samo zatamni a ne ugasi) i poslje sam pokusao to vratiti natrag kako je bilo ali nisam zapamtio sto sam mijenjao pa sam izgubio zovce i poceo mijenat sve redom i tako sam medu postavkama promjenio i inverter ili tako nesta sa lvds na nesto drugo (promjenio sam i par drugih postavki ali mislim da je ova uzrok) i zatim sam restartao televizor i kad ono problem jos gori: Ima zvuka, backlight radi ali ekran je crn, nema slike uopce ni izbornika ni nicega cak ne prikazuje ni service menu kad udem u njega, pokusao sam napamet odabrati opciju za restore postavki sa stika i tv se nakon toga restartao ali nazalost jos nema slike jer backup restore ne utijece na panel configuration postavke
Molim vas moze li mi neko pomoci, mozda neko ima isti tv pa da mi poslika sve postavke iz servis izbornika (ako neko ima neka javi pa cu staviti na forum kodove za ulaz u izbornik)
TV je jos pod garancijom ali koliko ja vidim trgovina u kojoj sam ga kupio vide ga nema (ili ja mozda nisam dobro pogledao) pa mi ne vrijedi nesto smuljati da je sam presto radit pa da mi ga zamijene a bojim se slati ga na servis da ne zamijene maticnu ili ju tijeko rekonfiguracije pogresno namijeste pa da mi fale neke opcije ili da slika vise ne bude kao prije (cuo sam da se tako sto vec dogadalo) a ovaj TV mi se jako svida i nebih ga htio mijenjati za neki drugi, najradije bi kupio novi isti ovakav ako se ovaj ne moze popravit ali ga je jaaaako tesko pronaci u zadnje vrijeme)
Molim nekoga da mi pomogne.
Hvala unaprijed.