GRUNDIG LCD TV 32 VLC 3100C problem...

poruka: 4
|
čitano: 5.777
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
kupljena danas,sve radi ali kad gledam TV počme srat,pojavi se na ekranu kao nekakva traka na kojoj se pojavi šta sve je ugrađenu u televiziju DVB-T HDMI i tak to... i kada se to pojavi nevidim ostatak slike na TV-u doljnji dio vidim a gornji ne,ne baš cijeli gornji ali dio dovoljno da prekrije nešta zanimljivo i da se nasekiraš!!!!Probao sam to maknit ali neznam kako pročito upute tražio,to se pojavi pa bude 2 minute onda nestane na 10sec i opet tako bio bi zahvalan na pomoči...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: GRUNDIG LCD TV 32 VLC 3100C problem...
kruno22 kaže...
kupljena danas,sve radi ali kad gledam TV počme srat,pojavi se na ekranu kao nekakva traka na kojoj se pojavi šta sve je ugrađenu u televiziju DVB-T HDMI i tak to... i kada se to pojavi nevidim ostatak slike na TV-u doljnji dio vidim a gornji ne,ne baš cijeli gornji ali dio dovoljno da prekrije nešta zanimljivo i da se nasekiraš!!!!Probao sam to maknit ali neznam kako pročito upute tražio,to se pojavi pa bude 2 minute onda nestane na 10sec i opet tako bio bi zahvalan na pomoči...

Na mom GRUNDIG Visionu se isto to pojavljivalo i kad se pojavilo na daljinskom pritisnes tipku ( i ) i maknut ce se, barem se meni tak maknulo i vise se ne pojavljuje... 

Valjda su isti daljinci s obzirom da je model drugi

:D
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 12:28 (CroNk3r).
12 godina
neaktivan
Re: GRUNDIG LCD TV 32 VLC 3100C problem...

Ja imam Grundig 22 VLC 2100 C i  nemogu maknuti to s****e, moze li mi itko pomoci jer me uzasno zivcira???

17 godina

To vam je sigurno uključena opcija izložbenog prikaza (za rad u izlogu kao izložbeni primjerak). Negdje u opcijama imate za isključiti to.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice