Sve o dreamboxu.

poruka: 19
|
čitano: 47.920
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sve o dreamboxu.

Može li mi netko ukratko pojasniti šta je ovaj dreambox , koliko programa ima i koliko se to plaća ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sve o dreamboxu.

Dreabmox je digitalni satelitaski receiver, ima programa onoliko koliko ti možeš uhvatiti satelita. E sad što ti od tih programa možeš gledati ovisi o puno čemu.

Koliko se plaća što ???

15 godina
neaktivan
nurofeg kaže...

Dreabmox je digitalni satelitaski receiver, ima programa onoliko koliko ti možeš uhvatiti satelita. E sad što ti od tih programa možeš gledati ovisi o puno čemu.

Koliko se plaća što ???

Ma čuo sam da se plaćaju nekakve kartice za dreambox... Kupio bih dreambox samo zato da mogu gledati programe kao sto su sportklub ili discovery, tj. da ne moram plaćati 30 KM mjesečno za kablovsku televiziju. Koji dreambox da kupim i sta mi sve treba da mogu uhvatiti programe kao s max tv-a i sličnih kablovskih televizija?

15 godina
neaktivan
scenesports kaže...
nurofeg kaže...

Koliko se plaća što ???

Ma čuo sam da se plaćaju nekakve kartice za dreambox... Kupio bih dreambox samo zato da mogu gledati programe kao sto su sportklub ili discovery, tj. da ne moram plaćati 30 KM mjesečno za kablovsku televiziju. Koji dreambox da kupim i sta mi sve treba da mogu uhvatiti programe kao s max tv-a i sličnih kablovskih televizija?

Ovako,kupis dreambox za oko 150 km,lik ti da liniju placas mu od 10-15 km mjesecno imas sve zivo,koje otprilike kanale imas(mislim na standardne koji se nude) pogledaj ovdje

.Ako imas motor imat ces vise kanala ako nemas imat ces manje,ali ces u svakom slucaju imati mnogo bolju ponudu od one koju nudi kablovska ;)

stafamu
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 15:42 (stafamu).
15 godina
neaktivan
stafamu kaže...
scenesports kaže...
nurofeg kaže...

Koliko se plaća što ???

Ovako,kupis dreambox za oko 150 km,lik ti da liniju placas mu od 10-15 km mjesecno imas sve zivo,koje otprilike kanale imas(mislim na standardne koji se nude) pogledaj ovdje

.Ako imas motor imat ces vise kanala ako nemas imat ces manje,ali ces u svakom slucaju imati mnogo bolju ponudu od one koju nudi kablovska ;)

Nurofeg, svaka ti dala. {#}

15 godina
neaktivan

ja ti imam još bolji prijedlog, kupiš neku karticu, i nju djeliš sa ljudima koji imaju neke druge kartice koje tebi trebaju. Malo više truda, ali je zato i užitak veći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 15:55 (nurofeg).
14 godina
neaktivan
Re: Sve o dreamboxu.

Ovako,

Mozes gledati sve programe (ovisi koje satelite imas tj koje pakete) ,a dreambox ima mogucnost card sharinga znaci gledati mozes sve zakljucane kanale, za neku cifru mjesecno (kod mene 70 kn ) da bi to gledao trebas,ethernet kabel koji je spojen s routerom i dreamboxom,te linije ubacene u dreambox.Cijena postenog dreamboxa na kojem provjereno radi i sa najboljom podrskom je negdje oko 750 kn (dreambox 500s) ,normalno ima i skupljih sve ovisi kakvu kvalitetu slike zelis gledati! 

16 godina
neaktivan

Da se ti ne zamaraš sa tim što, koliko, gdje, kada, kako... nađeš nekoga tko ima svoj server za card shareing da ti to podesi, i za cijenu od cca 150€ godišnje imaš programa da ni sam nećeš znati koliko ih je...

Naravno opremu (tanjur, LNB-ove, receiver i ostalo) kupuješ posebno....

15 godina
neaktivan
marinCo23 kaže...

Ovako,

Mozes gledati sve programe (ovisi koje satelite imas tj koje pakete) ,a dreambox ima mogucnost card sharinga znaci gledati mozes sve zakljucane kanale, za neku cifru mjesecno (kod mene 70 kn ) da bi to gledao trebas,ethernet kabel koji je spojen s routerom i dreamboxom,te linije ubacene u dreambox.Cijena postenog dreamboxa na kojem provjereno radi i sa najboljom podrskom je negdje oko 750 kn (dreambox 500s) ,normalno ima i skupljih sve ovisi kakvu kvalitetu slike zelis gledati! 

Znači kupim dreambox za 750-800 kn , i plaćam svaki mjesec 70 kn za programe kao što su na max tv-u, tj. imam sportklub i discovery channel? Možeš li mi dati link gdje se može kupiti taj dreambox i router kao u tebe ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 14:39 (scenesports).
14 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Znači kupim dreambox za 750-800 kn , i plaćam svaki mjesec 70 kn za programe kao što su na max tv-u, tj. imam sportklub i discovery channel? Možeš li mi dati link gdje se može kupiti taj dreambox i router kao u tebe ?

http://sky-contact.hr/webshop/category.php?id_category=5

router(modem) vjerojatno imas,jer bez njega nemozes na internet,placas 70 kn za programe sto su na max tv-u i jos puno vise...

15 godina
neaktivan
marinCo23 kaže...

Ovako,

zar se ovako javno mogu davati ponude za cs ??? meni treba dolce paket na 39e imaš i to u svojoj ponudi ???

16 godina
odjavljen
Sve o dreamboxu.

CS radi i na victory recieverima bez problema (sa pravim softom). Reciever košta 150-200kn. Dreambox nije nužan za CS. Doduše, potreban je upaljen komp i serijska veza ali...

Anyway, kako napreduje "zaobilaženje" Nagre3?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nurofeg kaže...
marinCo23 kaže...

zar se ovako javno mogu davati ponude za cs ??? meni treba dolce paket na 39e imaš i to u svojoj ponudi ???

Vidio sam i na drugim forumima da se pisu ponude,pa sam reko ajd idem i ja..na 39e imam samo bullsatcom..

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

CS radi i na victory recieverima bez problema (sa pravim softom). Reciever košta 150-200kn. Dreambox nije nužan za CS. Doduše, potreban je upaljen komp i serijska veza ali...

da ali dreambox ima najbolju podrsku,tj najkvalitetniji je..

kolko sam cuo za nagru3 jos dugo nista..

15 godina
neaktivan
marinCo23 kaže...
nurofeg kaže...
marinCo23 kaže...

Vidio sam i na drugim forumima da se pisu ponude,pa sam reko ajd idem i ja..na 39e imam samo bullsatcom..

sve sam sredio, ali nemogu naći tu karticu nikako.

15 godina
neaktivan
marinCo23 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

da ali dreambox ima najbolju podrsku,tj najkvalitetniji je..

kolko sam cuo za nagru3 jos dugo nista..

ja bi volio da više nikad "neprobiju" nagru 3.

9 godina
neaktivan
dreambox i iptv

Pozdrav svima,

može mi tko objasniti (ili neki tutorial) što treba napraviti da bi gledao iptv preko dreamboxa 500hd.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sve o dreamboxu.

pozzz. dali mi neko moze pomoci oko dreambox 800hd. Nemogu da ga pokrenem.

0 0 hvala 0
17 godina
Sve o dreamboxu.

Pozz kolege trebam preporuku za dobar cs liniju 90% za astru 19.2 ali da sve radi bez cestog stekanja,uzeo bih pretplatu na godinu dana 

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice