Satelitski prijemnik

poruka: 5
|
čitano: 5.771
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Satelitski prijemnik

Antena je montirana. Kupili smo BigSat Golden 1CR i prikljucili ga valjda dobro. Kada ga upalimo imamo samo 6 programa i to njemačkih na ASTRA 2A 2B satelitu. Svi ostali programi bez obzira koji je satelit namjesten su enkriptirani i nemogu ih gledati. U priručniku nije dobro objašnjeno što koja stavka radi. Samo sam naredio da je to fixed antena, a u ostale postavke se ne razumijem, pa ako može pomoć. Možda ga nismo dobro spojili jer smo uz prijemnik dobili i one kablove (žute, crvene i bijele boje) koje nismo spojili, nego smo ovaj prijemnik spojili kako smo spajali stari koji nije bio digitalni. 

Pa ako netko može sve potanko objasniti da to sredimo. Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 20:35 (RedHill).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Satelitski prijemnik

Problem je što u postavkama receivera skenirate Astru 2A/2B koja je na 28.2°E, a antena vam je usmjerena na 19.2°E. Preskenirajte Astru 1H/L/M/KR... pod kojim vam je već imenom već unešena u postavkama.

I među masom kodiranih kanala trebali bi imati i slobodne kanale sa ove liste: http://sc.kingofsat.net/pos-19.2E-fta.php

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 0:48 (Ord Mantel).
13 godina
Satelitski prijemnik

Trebali smo novi LNB kupiti i lik nam je preskenirao, ali kako da ja sam preskeniram to? Jer razmisljamo staviti jos jedan ili dva LNB i onda kada bi ih postavili, ja bi sam to naredio, pa ako netko zna?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Satelitski prijemnik

pa jbg - daj plati nekom pošteno da to napravi kak spada jer ovako ćeš samo postavljati masu pitanja a vidim da se ne kužiš...i opet se vrtimo u krug.

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Satelitski prijemnik

Pozdrav..

Ovak kupio sam novi resiver  i to alma S-2200 ali kad prikopčam kabel od antene na resiver on se ugasi, zamjenio sam i glavu tj. LNB, ali opet isto pa jer je moguće da nešto nije uredu s kablom ili je i dalje LNB pokvaren.??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice