Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.994
|
čitano: 1.023.962
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Novi MAXTV reciver
Pozdrav,

dosad sam koristio samo MAXtv boxeve s klasičnim numeričkim daljincima.

Kako je kod Samsung Smart TV-a koji dolaze s malim „smart“ daljincem bez brojeva, a koristi se maxt app?

Znam da postoji onaj popup s numerikom, ali to je nespretno, pogotovo za starije.

Postoje li OEM Samsung daljinski s brojevima za te modele ili rade klasični univerzalci?

Hvala.
mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jesam, a ne znam do cega je. Istrazim
#HŽV
16 godina
Novi MAXTV reciver

Evo sam sve napravia, ali i dalje mi ista verzija bugovite aplikacije :( Je li meni šta promiče ovdje?

#HŽV
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi MAXTV reciver

Razlika je u OS-u. Kod tebe je Tizen 8.0, kod mene 6.0. Kod T-scuma je sve moguće, pa i to da nisu optimizirali verziju za novije verzije. Možeš samo čekati...Ako i nađeš negdje na net-u verziju za instalaciju putem sticka, nemaš koristi, ako nije optimizirana, a pitanje je da li bi se i mogla instalirati! Tizen OS je rak rana svih Samsunga!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

Još je dobro da Samsung ima max tv aplikaciju. Hisense i Philips ih recimo uopće nemaju. 

0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Još je dobro da Samsung ima max tv aplikaciju. Hisense i Philips ih recimo uopće nemaju. 

Phillips ima do kad su koristili Android tv, sve ovo kasnije je go***no.

Svaki TV koji gura svoj OS zaobilazim. Npr. LG, uveli su novi OS i više nije bilo aplikacija za njega jer se sve počelo raditi za novi. To se ne može desiti s Androidom, a s ovim ti znaj kad će se oni sjetiti prelaziti na novi.

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2025 9:45 (tenac).
7 godina
philips je kineski TPV od 2012, znači nivo hisensa i niže
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dejo74 kaže...
philips je kineski TPV od 2012, znači nivo hisensa i niže

i TCL je kineski pa im nije problem staviti Android (Google TV)

nemam za potpis
4 godine
Novi MAXTV reciver

Imate li vi problema s tim da vam daljinski od LG tv-a uključuje android receiver, a daljinski receivera mi uključi i Lg tv i soundbar.

Čim uključim tv, uključi se i receiver iako to ne želim, hoću na You Tube 

Gledao sam u postavkama daljinskog i na tv-u i na boxu nikakvih problema.

合気道 五段 Me, myself and I ...Radosław Tomasz Sikorski TOP 1 politike EU..
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
TCL je ozbiljna firma za sve ostale kineze
14 godina
Novi MAXTV reciver

Smiješno je da ni na Firesticku i dalje MaxTV ott nije dostupan iako je FireOS više manje Android i doslovno skineš app i učitaš, čak i sučelje izbaci i tv vodič samo je crna slika na kanalima.. dok A1 Xplore TV je na apsloutno svemu, i na hisense tvu i na fire sticku

LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2025 15:16 (zabbax21).
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
ja sam svoj 4k firestick prežalio odavno,prvenstveno je i kupljen za maxtv togo :(
16 godina
Novi MAXTV reciver

i meni taj firestick stoji u ladici ispod tv-a vec godinu i vise :D vise mi koristi chromecast

...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Sramota od strane HTa

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice