Imao sam na drugom tv u stanu Firestick ali sad vipe ne radi sa max tv app.
Čini se da neće tako skoro ni raditi
da li da sma kupim neki box ?
koji će raditi sa tom novom app ?
Imao sam na drugom tv u stanu Firestick ali sad vipe ne radi sa max tv app.
Čini se da neće tako skoro ni raditi
da li da sma kupim neki box ?
koji će raditi sa tom novom app ?
Za onaj stari STB mislim da i dalje ide. Jer nedavno (prije mjesec dana cca) je bio ispad HTa na cijelom sjeveru Hrvatske i u to vrijeme mi jedno 1h nije radio internet, a maxtv je uredno radio.
Pošta je večeras donijela dva android boxa.
Vozač dostavljač se nije udaljio ni 500 metara, a IPTV ni na jednom prijamniku ne radi, ugašen.
Mislio sam to montirati sutra, al vidi vraga, IPTV više ne funkcionira, jednostavno ga isključe na centrali.
Pokušavao sam pokrenuti pol sata IPTV na starim prijamnicima, šipak, neće.
Tko god dobije nove android boxove, gase mu IPTV.
Uz malo zaj*** osposobio sam na oba tva boxove.
Glupo mi je što box tv-u javlja da je slika HDR, pa mi se i oba OLED tv-a bace na vivid.... kontrast 100%, svjetlina 100%, svašta, a slika je jadni HD.
Retardirana apk, mislio sam da je nešto slično IPTV-u, no ne, ovo je teško sranje.
Ništa ne trza, slika je skoro kao i na IPTV-u.
Rekao sam toj ženi iz tehničke službe da me vrati na IPTV ako ne budem zadovoljan, rekla je da će me nazvati u subotu..
Vraćam ja to sranje, ako se uopće bude moglo vratiti na IPTV.
Za onaj stari STB mislim da i dalje ide. Jer nedavno (prije mjesec dana cca) je bio ispad HTa na cijelom sjeveru Hrvatske i u to vrijeme mi jedno 1h nije radio internet, a maxtv je uredno radio.
Vozač dostavljač se nije udaljio ni 500 metara, a IPTV ni na jednom prijamniku ne radi, ugašen.
Mislio sam to montirati sutra, al vidi vraga, IPTV više ne funkcionira, jednostavno ga isključe na centrali.
Uz malo zaj*** osposobio sam na oba tva boxove.
Glupo mi je što box tv-u javlja da je slika HDR, pa mi se i oba OLED tv-a bace na vivid.... kontrast 100%, svjetlina 100%, svašta, a slika je jadni HD.
Retardirana apk, mislio sam da je nešto slično IPTV-u, no ne, ovo je teško sranje.
Ništa ne trza, slika je skoro kao i na IPTV-u.
Rekao sam toj ženi iz tehničke službe da me vrati na IPTV ako ne budem zadovoljan, rekla je da će me nazvati u subotu..
Vraćam ja to sranje, ako se uopće bude moglo vratiti na IPTV.
Ne trza slika konstantno.Tu i tamo.najbolje se vidi na sportu.Koju rezu i refresh si stavio?
Da, ja sam nedavno prešao na novi ugovor i nakon dostave android box iptv prijemnik ne radi. Isto nisam baš zadovoljan, primjećuje se da slika trza, a najviše me smeta što ne pamti ako prekinem gledanje nečega unazad, iako piše nastavi gledanje. I što nema opcije za ubrzanje 2x, 4x..., nego samo slider s vremenom. Tako da mislim da ću tražiti da aktiviraju stari IPTV prijemnik.
Vezano uz trzakanje slike, ja ima stari STB, uskoro mi završava pretplata pa onda budem išao na novi (možda) , ali zadnjih godinu dana maxtv osjetno trza/zastajkuje, valjda svaku minutu bude jedno zastajkivanje, slika se smrzne na pol sekunde pa nastavi, vrlo iritantno.
Kad gledam preko appa na ATV-u radi ok ili barem ima daleko manje zastajkivanja.
Danas gledam, ne trza ni malo.
No, to čekanje loadanja od 2-3 sec s programa na program je iritantno.
Onda, treba dvije sekunde da se slika "samopopravi", jer 2 sec bude neizoštrena.
Probao sam i s HD i full HD, no nakon promjene programa on me opet vrati na "automatski" ?!
Danas mi je kolega rekao koji je imao tu promjenu s IPTV tehnologije na box, da nema šanse da mi vrate na IPTV, jer tu tehnologiju gase.
Tako je njemu objašnjeno čim se pojavio box.
Gase isto kao kad su nam fiksni telefon roknuli s fiksne žice na router. Ne radi router, nemaš fiksnu liniju.
Srećom meni ne treba.
Vezano uz trzakanje slike, ja ima stari STB, uskoro mi završava pretplata pa onda budem išao na novi (možda) , ali zadnjih godinu dana maxtv osjetno trza/zastajkuje, valjda svaku minutu bude jedno zastajkivanje, slika se smrzne na pol sekunde pa nastavi, vrlo iritantno.
Kad gledam preko appa na ATV-u radi ok ili barem ima daleko manje zastajkivanja.
Vidiš, ja sam na bakru u ulici i nikada trzanja IPTV-a.
Kooonačno radovi u mojoj ulici počinju odmah iza Nove Godine (moraju biti završeni do 31.1 2025) i stiže svjetlovod.
Možda te namjerno brejkaju, pa da pređeš na Android box.
Mislim, ta apk je glumpava, IPTV je tehnologija ispred, a oni s ovim idu nazad.
Aplikacija na TVima sigurno ide preko vlana za net, jer ne može TV malo biti na jednom VLANu, malo na drugom.
Meni je od prijatelja koji radi u HT centru u Rijeci sugerirano da ostanem na IPTV usluzi ( imam 2 IPTV prijemnika ) te mi uz to ostaje i mogućnost istovremenog gledanja na još 2 TV-a putem Max tv aplikacije.
Produžio ugovor prije 20-tak dana, 6 mjeseci za 1 Euro..... u zgradu dolazi optika do kraja godine pa kad je uzmem dobivam još 3 mjeseca usluge za 1 Euro....
Vidiš, ja sam na bakru u ulici i nikada trzanja IPTV-a.
Kooonačno radovi u mojoj ulici počinju odmah iza Nove Godine (moraju biti završeni do 31.1 2025) i stiže svjetlovod.
Možda te namjerno brejkaju, pa da pređeš na Android box.
Mislim, ta apk je glumpava, IPTV je tehnologija ispred, a oni s ovim idu nazad.
Ja sam isto na bakru 60/20, bas sam jucer pratio, stb trzaka stalno, maxtv app na apple tv radi dobro, nista ne trza, bolja slika.
U biti uredaj mi vise niti ne treba
Android box mi se sad na HTom ruteru vidi kao ethernet device a izgleda da mi sad i njegova potrošnja podataka troši podatke iz hibridbox paketa, što nije bio slučaj za IPTV, svi ostali uređaji su mi na drugom ruteru kojem je limitirano da ne troši hibridbox, ne vidim što bi drugo trošilo podatke, ima li još tko s andorid boxom i android boxom da provjeri?
U biti uredaj mi vise niti ne treba
Pogleđ stanje moga "bakra"
Nema bolje ni brže;
Nego, nakon par dana korištenja novoga sustava gledanja preko apk. mogu reći da mi je slika bolja nego na IPTV-u, posebice SD programi.
Najveći problem je to loadanje između programa, čekanje par sekundi da se prebaciš s programa na program, jako je iritantno, no koliko sam čitao to ne ovisi ni o sporijem bakru, već taj problem imaju i svi na optici.
Dobra je stvar što ne gledam često tv, a kad me nešto zanima to odgledam i ne šaltam puno po programima.
IPTV će biti "dostupan do daljnjega" (tehničarka koja je obećala nazvati i tehničke službe T com me je nazvala i još smo malo popričali) tako da je za one koji vole puno šaltati na na IPTV prijamniku IPTv bolji izbor.
Jedino mi je iritantno uz loadanje što je novi Android box odmah u gornjem kutu i na B2 tv- i na C4 bacio oznaku HDR, zbunio mi televizore i odmah nabrijao max postavke svjetline, kontrasta, din. osvjetljenja, svega što može , pa tv slika bude i po danu i po mraku presvijetla , na B2 malo "posivi s tom umjetnom bjelinom), dok na boljem C4 odradi kvalitetno osvjetljenje (ne znam se bolje izraziti), ali prejako je to.
Opet, ništa što se ne može riješiti osobnim postavkama.
Reci što je napravio kod tebe na Samsung Qdoledu ?
Je li isto automatski Android box bacio na HDr ?
Postavke stavim na HD ili Full HD, no ne mogu to spremiti i tv se odmah vrati na Automatski prikaz slike, majkumu, kao da gledam Dolby Vision ili HDr10 +
Pa isključiš DV/HDR u postavkama, pa će slika biti normalna.Po defaultu je uključena.
Pa isključiš DV/HDR u postavkama, pa će slika biti normalna.Po defaultu je uključena.
Ah, nisam ni vidio da ima ta opcija.
Hvala.