Pozdrav iz Varaždina,
trebao bi jedan DVB-T prijamnik za CRT TV po mogucnosti da ima USB te RF ulaz/izlaz mpeg2
molim vas da mi preporucite neki kvalitetan
Pozdrav iz Varaždina,
trebao bi jedan DVB-T prijamnik za CRT TV po mogucnosti da ima USB te RF ulaz/izlaz mpeg2
molim vas da mi preporucite neki kvalitetan
definitivno ovaj
http://mke.hr/shop/product_info.php?products_id=571
cjelu adresu kopiraj i ubaci u pretraživač
meni treba neki najobičniji, sirovo korištenje na crt tv-u. prednost imj jeftiniji al pošto ne znam na što treba paziti prilikom kupovine molim ako bi netko htio predložiti nešto!
meni treba neki najobičniji, sirovo korištenje na crt tv-u. prednost imj jeftiniji al pošto ne znam na što treba paziti prilikom kupovine molim ako bi netko htio predložiti nešto!
ako zelis neki najobicniji onda ovaj..
E sad još jedno. U kući imam 3 tv-a. Dali za svaki tv moram imat poseban prijamnik ili se to može putem nekih razdjelnika podjelit? Jbg ako djele istu sliku...
E sad još jedno. U kući imam 3 tv-a. Dali za svaki tv moram imat poseban prijamnik ili se to može putem nekih razdjelnika podjelit? Jbg ako djele istu sliku...
Ako bi i nekako uspio tad bi na ta 3 telkača mogao gledat jedan program na koji je trenutno postavljen reciver. Nema nikakvog smisla. Trebaju ti 3.
Ja imam NytroBox NB-4001 T USB i mislim da je najisplativiji i najviše ljudi ga ima. Može ti snimati program na usb key ili hard. Jedina mana je što se nakon 10 minuta počne raspadati slika na TVu dok snima program, al je snimka OK!
To sam i mislio da će bit odgovor! Hvala!
hvala svima na preporukama znao sam ja za tog NytroBoxa i prije samo me nesto mucilo da su se ljudi zalili da kad npr gledas neki film na usb-u i onda ga otstekas da ce slika na tv biti losa da ce se raspadat i tako, ako je to to sta si reko da to samo prilikom snimanja onda ok
Može ti snimati program na usb key ili hard. Jedina mana je što se nakon 10 minuta počne raspadati slika na TVu dok snima program, al je snimka OK!
moze li ovo raspadanje slike potvrditi jos netko ko ima ovaj reciver?? ili je to mozda do tvojeg primjerka? mislim da to bas i nije normalna stvar :)
imam LCD- tv philips 32 PF 7331 koji DVB-T mi preporučujete
Može ti snimati program na usb key ili hard. Jedina mana je što se nakon 10 minuta počne raspadati slika na TVu dok snima program, al je snimka OK!
moze li ovo raspadanje slike potvrditi jos netko ko ima ovaj reciver?? ili je to mozda do tvojeg primjerka? mislim da to bas i nije normalna stvar :)
Evo link na kojem je test tog prijamnika. Ista stvar se i njima dogodila pa mislim da je to uključeno u paket :D
Snimam na Corsairov stick od 8gb i kod mene nema nikakvog raspadanja slike.
I meni se to događa. Snimao sam na 2 GB Corsair Flash Voyager GT memory stick... Snimka im je također bila OK, problem je bio samo pri gledanju programa za vrijeme snimanja...