Koji DVB-T receiever

poruka: 15
|
čitano: 7.727
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji DVB-T receiever

Pozdrav iz Varaždina,

trebao bi jedan DVB-T prijamnik za CRT TV po mogucnosti da ima USB te RF ulaz/izlaz mpeg2

molim vas da mi preporucite neki kvalitetan

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji DVB-T receiever

definitivno ovaj

http://mke.hr/shop/product_info.php?products_id=571

15 godina
neaktivan
Koji DVB-T receiever

cjelu adresu kopiraj i ubaci u pretraživač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji DVB-T receiever

uzmi ovaj i neces pogrijesiti..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji DVB-T receiever

meni treba neki najobičniji, sirovo korištenje na crt tv-u. prednost imj jeftiniji al pošto ne znam na što treba paziti prilikom kupovine molim ako bi netko htio predložiti nešto!

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xilC kaže...

meni treba neki najobičniji, sirovo korištenje na crt tv-u. prednost imj jeftiniji al pošto ne znam na što treba paziti prilikom kupovine molim ako bi netko htio predložiti nešto!

ako zelis neki najobicniji onda ovaj..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
17 godina
neaktivan

E sad još jedno. U kući imam 3 tv-a. Dali za svaki tv moram imat poseban prijamnik ili se to može putem nekih razdjelnika podjelit? Jbg ako djele istu sliku...

16 godina
neaktivan
xilC kaže...

E sad još jedno. U kući imam 3 tv-a. Dali za svaki tv moram imat poseban prijamnik ili se to može putem nekih razdjelnika podjelit? Jbg ako djele istu sliku...

Ako bi i nekako uspio tad bi na ta 3 telkača mogao gledat jedan program na koji je trenutno postavljen reciver. Nema nikakvog smisla. Trebaju ti 3.

Ja imam NytroBox NB-4001 T USB i mislim da je najisplativiji i najviše ljudi ga ima. Može ti snimati program na usb key ili hard. Jedina mana je što se nakon 10 minuta počne raspadati slika na TVu dok snima program, al je snimka OK!

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
17 godina
neaktivan

To sam i mislio da će bit odgovor! Hvala!

15 godina
neaktivan
Koji DVB-T receiever

hvala svima na preporukama znao sam ja za tog NytroBoxa i prije samo me nesto mucilo da su se ljudi zalili da kad npr gledas neki film na usb-u i onda ga otstekas da ce slika na tv biti losa da ce se raspadat i tako, ako je to to sta si reko da to samo prilikom snimanja onda ok

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackM kaže...

Može ti snimati program na usb key ili hard. Jedina mana je što se nakon 10 minuta počne raspadati slika na TVu dok snima program, al je snimka OK!

moze li ovo raspadanje slike potvrditi jos netko ko ima ovaj reciver?? ili je to mozda do tvojeg primjerka? mislim da to bas i nije normalna stvar :)

15 godina
neaktivan
Koji DVB-T receiever

imam LCD- tv philips 32 PF 7331 koji DVB-T  mi preporučujete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djjoza kaže...
BlackM kaže...

Može ti snimati program na usb key ili hard. Jedina mana je što se nakon 10 minuta počne raspadati slika na TVu dok snima program, al je snimka OK!

moze li ovo raspadanje slike potvrditi jos netko ko ima ovaj reciver?? ili je to mozda do tvojeg primjerka? mislim da to bas i nije normalna stvar :)

Evo link na kojem je test tog prijamnika. Ista stvar se i njima dogodila pa mislim da je to uključeno u paket :D

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
17 godina
neaktivan
djjoza kaže...
BlackM kaže...

Snimam na Corsairov stick od 8gb i kod mene nema nikakvog raspadanja slike.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
djjoza kaže...
BlackM kaže...

I meni se to događa. Snimao sam na 2 GB Corsair Flash Voyager GT memory stick... Snimka im je također bila OK, problem je bio samo pri gledanju programa za vrijeme snimanja...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice