Ponovit ću i ovdje, trebam nekog tko ima MaxTV uslugu i zna sve podesiti onako da gleda MaxTV na PC-u preko VLC-a. Hvala.
Uklonjeno.
Albis 8000 je rootan.
Albis 8000 je rootan, uz malo više muke nego 7710. Gore je Opera browser, samo treba skužiti kako ju upotrijebiti za nešto korisno :D
Nemam STB, ali ti svaka čast na trudu
Albis 8000 je rootan, uz malo više muke nego 7710. Gore je Opera browser, samo treba skužiti kako ju upotrijebiti za nešto korisno :D
Čekaj, jel se siemens sada može koristiti za nešto?
Keep us posted
Uklonjeno.
Svaka čast na predanosti i volji. Samo naprijed!
Problem kod Opere: nema navigacijsku traku, koja postoji u obliku html datoteke, ali nje nema nigdje... Vjerojatno je negdje u nekom Opera SDK-u koji se plaća. A bez toga, navigabilnost je na razini "klikni ovdje da otvoriš ovaj link".
Isprobat ću Firefox, nadam se da radi sa DirectFB-om... Ako ne, onda će trebati X11.
Uklonjeno.
http://www.datacom.cz/files_datacom/09_02_albis_stb.pdf
http://www.ekioh.com/html5tvbrowser
možda ovde ima materijala za browser
Beskorisno - nigdje se ne može skinuti.
Koji televizor koristi SH4 procesor i Ekioh browser da se izvuče iz firmwarea?
Svi Dune HD playeri imaju Sigmine procesore koji nisu na SH4 arhitekturi, tako da ništa od portanja.
Trebao bi biti uređaj koji ima ST-ov procesor na SH4 arhitekturi, onda bi bilo moguće portati.
Uklonjeno.
bravo.
ali problem miša ja mislim da je hardverski. zašto?
ja koristim mede8er-a, on koristi isti keyboard kao i ovaj amiko.
Kad pokrenem browser daljinskim ne pojavljuje se strelica miša dok se ne prikopča wireless keyboard na uređaj.
na mom modelu radi i logitech k400
Ne, stvar je u tome da Opera na 8000 nema nikakvu ikonu miša pa sam ju morao ubaciti. Na brzinu sam našao ovu veliku koja je poslužila za proof-of-concept.
Svaka cast @blagus, je'll postoje šanse da se ovaj FW ubaci na Albisa 7710 (bivsi Siemenes)
Svaka cast @blagus, je'll postoje šanse da se ovaj FW ubaci na Albisa 7710 (bivsi Siemenes)
Ne da postoje, nego se hoće... Ali treba to sve prvo srediti na 8000, ima više memorije pa je jednostavnije raditi s njim.

Naravno. Zapravo čini mi se da na 7710 se i cijela Opera bude pokretala izvana jer jako teško će stati u 32MiB memorije.
Imaš nešto već spremno ili u planu?
@blagus - Probaj ovo: http://sourceforge.net/projects/exastum/
Jel to ono što mi se čini da je?
@blagus, probaj dobiti 1080p izlaz preko HDMI-a :), te nadam se da HTML5 radi preko te opere, ukoliko funkcionira, samo ukloniš alatnu traku ( od opere ).
Blagus blagoslovljen bio
Blagus, ima šta novo?
Još jedanput, ima li tko Amis TV?
Trenutno pokušavam pokrenuti onu Operu sa Amiko STB-a ali ima hrpu libraryja koje treba dodati ili zamijeniti, pa se u tom procesu dogodi da Linux poludi pa moram resetirati pa sve ispočetka.
Jel postoji ikakva mogućnost da se na siemensa (kad se osposobi ) upikne DVB-t kartica/stick ? (znam da sam dosadan ali ovaj projekt me jednostavno fascinira i da imam vremena i znanja pomogao bih vam) :D
blagus ima li kraja projektu
imam ti tri stb-a t-com ako treba