U hrvatskoj se nastavlja rast MAXtv pretplatnika

poruka: 15
|
čitano: 5.339
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Hrvatska  telekomunikacijska tvrtka T-HT  završila je u trećem tromjesečju s 271.382 pretplatnika svoje IPTV usluge MAXtv,sa impresivnih 43,3%  povećanja u odnosu na isti period prošle godine.

U isto vrijeme, njihova ADSL linija ukupno je  porasla za 13,9% na 600.182,  T-Com internet je dosegao rast prihoda od 19,9% u prvih devet mjeseci ove godine, dostigavši brojku od 1, 016 milijuna
HRK (138.100.000 €).

Ipak i T-HT je bio pogođen recesijom i posebnim porezom
cjelokupnog poslovanja.Prihodi su smanjeni  za 3,2% na 6, 320 milijuna HRK, EBITDA se smanjila za 6,4% na 2, 858 milijuna HRK,a neto dobit za 15% na 1, 484  milijuna HRK u prvih devet mjeseci ove godine.

Izvor: broadbandtvnews

0 0 hvala 0
15 godina
RE: U hrvatskoj se nastavlja rast MAXtv pretplatn

ja imam taj max tv i praktički ga ne palim jer na njemu nema ništa gledati,po meni je pametnije rješenje kupiti wd tv live ili neki drugi media player nego svaki mjesec davati 65 kuna za 100 loših programa,ja sam tako i napravio kupio sam wd tv live prije dva tjedna i više ne gledam tv program uključujući i max tv

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
blackalbum kaže...

ja imam taj max tv i praktički ga ne palim jer na njemu nema ništa gledati,po meni je pametnije rješenje kupiti wd tv live ili neki drugi media player nego svaki mjesec davati 65 kuna za 100 loših programa,ja sam tako i napravio kupio sam wd tv live prije dva tjedna i više ne gledam tv program uključujući i max tv

ajde ne seri!!!{#}

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 23:43 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan

Imaju rast MAXtv pretplatnika kada ljudi nemaju izbora. Maxtv je smeće, doslovno, kvaliteta slike je kriminalna, razina kompresije izlazi van ekrana, zvuk je koma, reprize se vrte stalno, čak i na Discoveryu zadnje vrijeme. Svog sam nakon par godina odjavio, rađe si nešto ciljano skinem sa neta nego da se nadam da će napokon nešto dobro pustiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
sinizgb kaže...

Hrvatska  telekomunikacijska tvrtka T-HT  završila je u trećem tromjesečju s 271.382 pretplatnika svoje IPTV usluge MAXtv,sa impresivnih 43,3%  povećanja u odnosu na isti period prošle godine.

U isto vrijeme, njihova ADSL linija ukupno je  porasla za 13,9% na 600.182,  T-Com internet je dosegao rast prihoda od 19,9% u prvih devet mjeseci ove godine, dostigavši brojku od 1, 016 milijuna
HRK (138.100.000 €).

Ipak i T-HT je bio pogođen recesijom i posebnim porezom
cjelokupnog poslovanja.Prihodi su smanjeni  za 3,2% na 6, 320 milijuna HRK, EBITDA se smanjila za 6,4% na 2, 858 milijuna HRK,a neto dobit za 15% na 1, 484  milijuna HRK u prvih devet mjeseci ove godine.

Izvor: broadbandtvnews

Normalno da su prihodi smanjeni, kad ljudi prelaze na jeftinije ak imaju izbor ne rastu kune na vrbi.{#} Iskon je u njihovom vlasništvu recimo, no ipak se racuna kad gledam blizinu oko sebe pa vecina naselja i susjeda je otisla na Iskon ili Optimu i to je to.{#}

16 godina
neaktivan

Što će puk drugo nego buljit u TV.

Nisam korisinik btw.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

discovery je jedini koji nešto vrjedi.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

3 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...
blackalbum kaže...

ajde ne seri!!!{#}

navedi zadnji premijerni film  ili seriju što si gledao na tih 100 kanala a koje plaćaš 65 kuna,vidiš ja sa wd tv live svaki dan premijerno gledam film po izboru,a da ne govorimo o dokumentarcima koji su deset klasa ispod bbc-ove produkcije

16 godina
neaktivan

navedi zadnji premijerni film  ili seriju što si gledao na tih 100 kanala a koje plaćaš 65 kuna,vidiš ja sa wd tv live svaki dan premijerno gledam film po izboru,a da ne govorimo o dokumentarcima koji su deset klasa ispod bbc-ove produkcije

Taj WD live, to je Media player, to kužim. A šta se spajaš na net pa možeš birati filmove? Koliko to košta mjesečno?

14 godina
protjeran

A ljudi neznam dali nasjedaju ili su naivni na fore besplatni max-tv,ovi po štandovima nude zabadava po najnovijem i ne samo za badava nego kao dobili ste...ali i nije tako baš...moju mamu htijeli prevariti na t-mobile štandu kažu besplatni max-tv samo potpišite i moja mama još pita čovjeka dali je sigurno to besplatno kaže taj na štandu da dobili ste kao nagradu...i moja mama se okrene da otiđe i vrati se nazad i kaže recite mi ime i prezime,pita čovjek zašto? kaže moja mama ako mi dođe nekakvi računi da znam na koje ime da pišem pritužbu,čovjek zinuo ali nije rekao ni a....onda tek kaže imate 6 mjeseci za kunu i nakon toga  60 kuna mjesečno...moja mama kaže odmah da ste podrapali ugovor i ni slučajno da šaljete taj max...

Ali i mene su htjeli zeznuti isto na štandu kaže neka žena e dali ste ikad dobili šta u životu od nagrade,ja reko nisam...kaže dođite upravo ste dobili  ja dođem kaže može kućni broj ja dam,ona zove nekog na mob..ja čeka...čekam ja mislio da zovu moje doma,ona neš tam mogu provjeriti taj i taj broj...prekine i kaže za par dana vam stiže max-tv na kučnu adresu,bez da me je pitala da li uopče želim max-tv...ja ono zbunjen,kažem ja neču max-tv i onda bla bla...nebi dalje o detaljima ali ono neznam koja je to nova fora po štandovima...

Ja nemam max-tv niti ga namjeravam uzeti...jer sam čuo da imaju stvarno slabu ponudu programa od poznanika...imaju HBO i Cinemax i od sportskih Arena sport 1 i 2 šta neš valja al to se dodatno naplačuje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Kill Frenzy kaže...
blackalbum kaže...

ajde ne seri!!!{#}

Ja na BBC-u samo gledam Top Gear, a dokumentarce gledam na Nat Geu, snimke su predivne.

15 godina

EVO  ti dokumentarci što su na max tv-u meni više bacaju na neke reality dokumentarce nego na dokumentarce koji su kvalitetno napravljeni,svaka čast dicoveryu ali nisu ni do koljene dokumentarcima koje producira bbc,ja sam ih par puta gledao i ostao sam razočaran koliko su loši ,meni je ipak standard za dokumentarni film oni što su se prije prikazivali na hrt-u a koje je producirao bbc

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

EVO  ti dokumentarci što su na max tv-u meni više bacaju na neke reality dokumentarce nego na dokumentarce koji su kvalitetno napravljeni,svaka čast dicoveryu ali nisu ni do koljene dokumentarcima koje producira bbc,ja sam ih par puta gledao i ostao sam razočaran koliko su loši ,meni je ipak standard za dokumentarni film oni što su se prije prikazivali na hrt-u a koje je producirao bbc

Sa svime se slažem, BBC ima izvrsne dokumentarce.

Uglavnom možeš mi objasnit kako funkcionirat taj WD TV Live?

Kao gledaš te kanale tipa BBC, te premjere filmova?

14 godina
protjeran
EVO kaže...
blackalbum kaže...

Sa svime se slažem, BBC ima izvrsne dokumentarce.

Uglavnom možeš mi objasnit kako funkcionirat taj WD TV Live?

Kao gledaš te kanale tipa BBC, te premjere filmova?

Šta nije lakše kupiti satelitsku antenu sa motorom kupiti jedan dreambox prijemnik i uzeti ovi šta nude po oglasnicima uslugu card sharing...npr: http://www.njuskalo.hr/index.php?f_keywords=card+sharing&cmd=search2&advanced=1 i gledaš sve šta te volja... ne bavim se time sharingom niti nemam ali ono ima po tim satelitskim forumima tog puno pa sam pročitao malo o tome...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 0:35 (sinizgb).
15 godina
protjeran

Žalosno je da tako loš proizvod ima toliko kupaca zbog dobre reklame. Ja sam to uzeo i stvarno mi nije neka fora nego samo još jedan brzi pokušaj lake zarade u T-mobile-u.

BAZINGA
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice