ja bi htio neki program di mogu promjenit film od 6.7gb na 4.3gb kako ga izrezat reklame da bude cisti film i stane mi na ovaj manji dvd s prevodom filma da radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ja bi htio neki program di mogu promjenit film od 6.7gb na 4.3gb kako ga izrezat reklame da bude cisti film i stane mi na ovaj manji dvd s prevodom filma da radi?
dvdshrink - jedini i najbolji. i najjednostavniji.
sam ti podesi automatski veličinu na 4.7gb, ti izabereš koje titlove želiš ostaviti i koji materijal želiš izbaciti (menu, reklame, dodatke..).
po mome, najbolje je ostaviti samo film i titlove, čim ubaciš dvd da ti film počne sa hr titlovima.. ostalo jednostavno ždere prostor nauštrb kvalitete
ako se dobro sjećam, dvdshrink može i sa dvd-a uzimat materijal i onda obrađeni materijal spremat na HDD.
ako pak želiš najprije spremit dvd na HDD i tek onda ga obradit, skini si DVD Decrypter. besplatan i jednostavan program.
poželjan je i AnyDVD za skidanje zaštite (naravno, ovo sve pišem na temelju iskustva backupiranja vlastitih originalnih dvd-a)
moj paket programa..
dvd decrypter - skidanje dvd-a na disk
anydvd - pomaže skidanju zaštite (samo ga upališ i sam radi u pozadini)
dvdshrink - micanje reklama i svih dodatnih materijala sa diska
clonedvd - prženje dvd-a (pazi da ne skineš krivi clonedvd, ovaj o kojem pričam je od "slysoft-a")
di da skinem daj netko link
Kako nastimat prijevod na dvd-u kad ga stavim u DVD player...jer mi nema prijevoda na filmovima a na kompu imam!!!??????????
pa imaš valjda na daljinskom tipku za listanje prijevoda.
ili u izborniku dvd filma naštimaš prijevod
Nemogu nista otvorit..nikakve datoteke nema sam se pokaze naslov filma i to je to!!!!!!!!A na daljinskom ima kao za titlove al ne prima nis sta god da stisnem???????????????