Filmovi na dvd

poruka: 11
|
čitano: 4.569
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Filmovi na dvd

ja bi htio neki program di mogu promjenit film od 6.7gb na 4.3gb kako ga izrezat reklame da bude cisti film i stane mi na ovaj manji dvd s prevodom filma da radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Filmovi na dvd
Za rezanje reklama i editiranje ja neznam sta da ti preporucim, ali za snimanje filmova na dvd da ih mos gledat u dvd playeru koristi ConvertXtoDVD program. Ako ti se titlovi zovu kao i film i u istom su direktoriju, program ce ti ih automatski staviti na DVD.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
RADNIK kaže...

ja bi htio neki program di mogu promjenit film od 6.7gb na 4.3gb kako ga izrezat reklame da bude cisti film i stane mi na ovaj manji dvd s prevodom filma da radi?

dvdshrink - jedini i najbolji. i najjednostavniji.

sam ti podesi automatski veličinu na 4.7gb, ti izabereš koje titlove želiš ostaviti i koji materijal želiš izbaciti (menu, reklame, dodatke..).

po mome, najbolje je ostaviti samo film i titlove, čim ubaciš dvd da ti film počne sa hr titlovima.. ostalo jednostavno ždere prostor nauštrb kvalitete

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 10:21 (nixass).
15 godina
neaktivan

Probaj sa DVDShrink ili DVDFab. Imaš ih na BUG-ovom dvd-u

14 godina
neaktivan

skinuo sam taj DVDShrink{#}pa me sad zanima kako bi skinut film s dvdea i spremit u komp ili na drugi dvd kamo treba iti.hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 14:32 (RADNIK).
17 godina

ako se dobro sjećam, dvdshrink može i sa dvd-a uzimat materijal i onda obrađeni materijal spremat na HDD.

ako pak želiš najprije spremit dvd na HDD i tek onda ga obradit, skini si DVD Decrypter. besplatan i jednostavan program.

poželjan je i AnyDVD za skidanje zaštite (naravno, ovo sve pišem na temelju iskustva backupiranja vlastitih originalnih dvd-a)

moj paket programa..

dvd decrypter - skidanje dvd-a na disk

anydvd - pomaže skidanju zaštite (samo ga upališ i sam radi u pozadini)

dvdshrink - micanje reklama i svih dodatnih materijala sa diska

clonedvd - prženje dvd-a (pazi da ne skineš krivi clonedvd, ovaj o kojem pričam je od "slysoft-a")

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
Filmovi na dvd

di da skinem daj netko link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
14 godina
neaktivan
Filmovi na dvd

Kako nastimat prijevod na dvd-u kad ga stavim u DVD player...jer mi nema prijevoda na filmovima a na kompu imam!!!??????????

Zvjezdan Mandic

0 0 hvala 0
17 godina

pa imaš valjda na daljinskom tipku za listanje prijevoda.

ili u izborniku dvd filma naštimaš prijevod

14 godina
neaktivan

Nemogu nista otvorit..nikakve datoteke nema sam se pokaze naslov filma i to je to!!!!!!!!A na daljinskom ima kao za titlove al ne prima nis sta god da stisnem???????????????

Zvjezdan Mandic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice