Ovak, prije DVBT-a imao sam:komp-s-video-scart-tv i imao sam boju na TV-u (za gledanje filmova sa kompa, naravno); a sad imam:komp-s-video-scart-DVBT (VCR ulaz) i NEMAM boju!! ZAŠTO? Sve mi je podešeno kak treba. Imam samo jedan scart na tv-u. Kad vratim kabel iz kompa u njega, opet imam boju. Pomozite, braćo!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupi novu boju za printer, ova se valjda istrosila. ;)
Ovak, prije DVBT-a imao sam:komp-s-video-scart-tv i imao sam boju na TV-u (za gledanje filmova sa kompa, naravno); a sad imam:komp-s-video-scart-DVBT (VCR ulaz) i NEMAM boju!! ZAŠTO? Sve mi je podešeno kak treba. Imam samo jedan scart na tv-u. Kad vratim kabel iz kompa u njega, opet imam boju. Pomozite, braćo!
Provjeri drivere za grafičku - sličan problem je imao kolega s posla sa sekundarnim monitorom i ispala je priča da su driveri uzrok.
Mislim da ovdje nisu driveri uzrok. VCR ulaz na DVB-T prijemniku gotovo sigurno ne podržava prijenos s-video signala, a vjerojatno ni RGB, nego samo kompozitni video.
Probaj naći kabel za prijelaz s-video na kompozitni, pa spoji tako.
Dal ću imat lošiju sliku ak to napravim?
Teoretski će biti nešto lošija slika nego preko s-video ulaza, ali mislim da nećeš uočiti neke velike razlike, osobito na video sadržajima. Možda će ti jedino tekst (ili bilo koji likovi s oštrim rubovima) biti nešto mutniji, ali to je isto upitno koliko je uočljivo.
Ako imaš mogućnosti, odnosno takav adapter, spoji direkno s TV izlaza grafičke kartice na scart (ili preko cinch priključaka), bez međuprijelaza.
Imam samo jedan scart, a tam ide DVB-T. dakle treba mi ili kompozitni kabel ili prijelaz s S-Videa na kompozitni putem chincha. Jesam dobro razumio?