Neograničeni internet u Tele2!

poruka: 9.564
|
čitano: 3.368.449
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Novi firmware se pojavio za B315.

3 0 hvala 2
15 godina
Re: Neograničeni internet u Tele2!
abootman kaže...

Gdje se pojavio?

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
abootman kaže...

Gdje se pojavio?

U postavkama routera odeš na update i skineš ga.

Čini mi se da je veza sad stabilnija al bumo vidli.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 16:53 (abootman).
15 godina
abootman kaže...
x18x05x kaže...
abootman kaže...

Gdje se pojavio?

Aj stavi  nešto skidati pa vidi dal puca veza.

17 godina
neaktivan

Da nisam imao pojma.... nego mi se na mobitelu HuweiHiLinku pojavilo da treba ažurirati kliknem na mobu ažuriraj .Međutim nije se ažurirala aplikacija za mob nego firmware od B315 .Doduše ne vidim neku razliku i dalje je se isto tako da !Bo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ažurirano na zadnju verziju soft.. Na žalost ništa se nije promjenilo, veza puca na torrentu. Probao sa Simpa 4G internet opcijom i brzine idu do 60, nema pucanja veze. Očito nije do ovog routera. Tele mora popravit nešto jer ovako mnoge od nas su navukli na ovo obećavajući brzine do 150 a dobiješ pucanje veze.

15 godina
neaktivan

hi

na b315, stalsno blinka lokalna mreza, iako radi sve ok!? u cemu moze biti problem?

Alienware m17x R4
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Ažurirano na zadnju verziju soft.. Na žalost ništa se nije promjenilo, veza puca na torrentu. Probao sa Simpa 4G internet opcijom i brzine idu do 60, nema pucanja veze. Očito nije do ovog routera. Tele mora popravit nešto jer ovako mnoge od nas su navukli na ovo obećavajući brzine do 150 a dobiješ pucanje veze.

Gle, u uvjetima lijepo piše da torrentiranje nije dozvoljeno samim time oni ni ne moraju osigurati da vam torrentanje radi neometano. Mobilni internet nije namijenjen da zamijeni fiksni internet.

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
abootman kaže...
x18x05x kaže...
abootman kaže...

Gdje se pojavio?

Aj stavi  nešto skidati pa vidi dal puca veza.

Danas još nije pukla. Nemam pojma dal je to zbog novog firmwarea ili ne. Obično pukne jedanput ili dvaput na dan.

8 godina
neaktivan
Robert_84 kaže...

hi

na b315, stalsno blinka lokalna mreza, iako radi sve ok!? u cemu moze biti problem?

Pa blinka stalno kad skidaš nešto. I meni je isto tak.

8 godina
x18x05x opiši šta ti se točno dogodi kad pukne veza. Da li ti router u trenutku kad pukne i dalje pokazuje "Povezano" na 192.169.8.1? Jer meni se to događalo, od updatea nema većih problema.
15 godina
robogo kaže...
x18x05x opiši šta ti se točno dogodi kad pukne veza. Da li ti router u trenutku kad pukne i dalje pokazuje "Povezano" na 192.169.8.1? Jer meni se to događalo, od updatea nema većih problema.

Sad sam na poslu, javim kad doma dođem.

15 godina
neaktivan

dodatne antene u tele 2 kostaju SVAKA po 180 kn..... jos mi vele da treba samo jedna..... dok iste na Ebay kostaju 6$ u paru..... strasno...

Alienware m17x R4
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Robert_84 kaže...

dodatne antene u tele 2 kostaju SVAKA po 180 kn..... jos mi vele da treba samo jedna..... dok iste na Ebay kostaju 6$ u paru..... strasno...

I ono najžalosnije, ne pomažu signalu baš nešto. Preskupa investicija za bilo kog.

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Robert_84 kaže...

I ono najžalosnije, ne pomažu signalu baš nešto. Preskupa investicija za bilo kog.

Ne pomaze nista? Ja imam 4/5 signal, cak nekad 5/5, ali mi je download maksimalan 45Mb sta sam mjerio. Pa azmisljam da uzmem neke antene jer se nadam da ce mi dignuti brzinu (a mozda i nece), ali iskreno nemam pojma da li uopce da kupujem:D
To na ebayu sam i ja nasao i umro od smijeha kad sam vidio kolika je cijena i koliko su nabili cijenu u Tele2, tako da kod njih ne uzimam nikako.
Ima tko kakav savjet ili preporuku u vezi antena?

8 godina
dead27brain kaže...

Ne pomaze nista? Ja imam 4/5 signal, cak nekad 5/5, ali mi je download maksimalan 45Mb sta sam mjerio. Pa azmisljam da uzmem neke antene jer se nadam da ce mi dignuti brzinu (a mozda i nece), ali iskreno nemam pojma da li uopce da kupujem:D
To na ebayu sam i ja nasao i umro od smijeha kad sam vidio kolika je cijena i koliko su nabili cijenu u Tele2, tako da kod njih ne uzimam nikako.
Ima tko kakav savjet ili preporuku u vezi antena?

Ako ti je signal već tako dobar, i brzina isto, antena neće puno pomoći.

14 godina
neaktivan

Ja sam uzeo ovu s ebaya, s poštarinom me koštala oko 500kn. Dolazi s 15 metara kvalitetnog kabla i postavio sam ju bez problema pod krov

http://www.ebay.com/itm/322494268966

Brzina bez nje je bila 5-20 Mb download, užasan upload oko 0.5-3. Sada je 50-85 Mb download i upload 18-30. Stabilno, veza puca jednom dnevno

edit: Antene se postavljaju pod kutom od 90 stupnjeva s razmakom od 16cm između (optimalno za ferkvenciju od 1800 što šalje tele2)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.9.2017 23:14 (alscaul).

0 0 hvala 0
17 godina
Kako je to stabilno ako veza puca?
15 godina

evo otkad sam prikljucio ovaj pokuscni internet u 5. mjeecu veza mi je bila konstantnih 90-110 mbita, a u zadnjih jedno 3-4 dana mi svako malo puca i evo sad mjerim brzinu i jedva 20 mbita download.. neznam zbog cega to

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

evo otkad sam prikljucio ovaj pokuscni internet u 5. mjeecu veza mi je bila konstantnih 90-110 mbita, a u zadnjih jedno 3-4 dana mi svako malo puca i evo sad mjerim brzinu i jedva 20 mbita download.. neznam zbog cega to

Povećanje broja korisnika, padat će brzine i dalje.

15 godina
wAlpha kaže...
maxy0 kaže...

11.09. sam mjerio na speedtestu i bila je 102 mbita... Nebi bas reko da se u 10 dana toliko smanjila zbog broja korisnkka

14 godina
neaktivan
Hrco kaže...
Kako je to stabilno ako veza puca?

Jednom dnevno i to svaki puta skoro u isto vrijeme, neznam u čemu je caka. Izvan toga nikakvi problemi

12 godina
maxy0 kaže...
wAlpha kaže...
maxy0 kaže...

11.09. sam mjerio na speedtestu i bila je 102 mbita... Nebi bas reko da se u 10 dana toliko smanjila zbog broja korisnkka

Slična situacija se i meni desila, od 55-80 download je pao na 15-25, nakon što sam ga restartao prije dva sata, vratila mi se stara brzina sad mi ide do 60. Ali ne vjerujem da je zbog broja korisnika.

15 godina

Testirao sam tim updateom, ništa se nije promjenilo. Veza puca kad se skida preko torrenta, Steama, Origina te skidanje velikih igrica preko mobitela. Za normalno surfanje je odličan net, brz i stabilan. Za skidanje tuga čemer jad.

12 godina

do sad mi nije pucala veza dok sam skidao dal steam ubisoft ili torrent, sve radi uredno i jos mi je kartica u tabletu jer cekam da modem dodje u pon od kolege forumasa pa cu onda prikopcati, max sto sam uspio izmejriti je bilo 60-70 al vecinom oko 50. a skidanje ide oko 5-6mb/s sasvim zadovoljan, jos cemo vidit dal cu staviti jednu iskru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dennocro kaže...

do sad mi nije pucala veza dok sam skidao dal steam ubisoft ili torrent, sve radi uredno i jos mi je kartica u tabletu jer cekam da modem dodje u pon od kolege forumasa pa cu onda prikopcati, max sto sam uspio izmejriti je bilo 60-70 al vecinom oko 50. a skidanje ide oko 5-6mb/s sasvim zadovoljan, jos cemo vidit dal cu staviti jednu iskru.

Pa ni meni ne puca veza kad je kartica u mobitelu. Preko routera puca stalno.

12 godina

ma nije mi pucala ni tih 5 dana dok je ruter bio kod mene. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Meni brzina pala s 25 na jedno 5 za download a uploud s 50 na 8 katastrofa

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Testirao sam tim updateom, ništa se nije promjenilo. Veza puca kad se skida preko torrenta, Steama, Origina te skidanje velikih igrica preko mobitela. Za normalno surfanje je odličan net, brz i stabilan. Za skidanje tuga čemer jad.

Meni s novim firmwareom uopće više ne puca veza. Prošla su tri dana i skidam praktički non-stop ali pucanja nema.

15 godina
Mateo13 kaže...
Meni brzina pala s 25 na jedno 5 za download a uploud s 50 na 8 katastrofa

to se nesto događa sa njima, meni je bilo konstantnih 100+mbita vise od 4 mjeseca i u tjedan dana padnje i neide iznad 20, cak i padne ispod 10

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice