Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.720
|
čitano: 2.012.469
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Koji tablet da uzmem?

ja sam mami uzeo ovaj https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Tablet-ra%C4%8Dunala-i-dodaci/Tablet-ra%C4%8Dunala/Xiaomi-Redmi-Pad-SE-4GB-128GB-Graphite-Gray%2C-tablet/p/EK000593255 za vikend je na sniženju 10 %. za surfanje, gledanje filmova,čitanje knjiga,slušanje  glazbe i više nego dovoljan. malo je  izvan buđeta ali stvarno je ok.mama je zadovoljna 

1 0 hvala 0
10 godina
Re: Koji tablet da uzmem?

https://eu.chuwi.com/products/hipad-max ovaj nam se pokazao super. podržava i wifi i sim karticu. čisti android, bez zahtjevnog sučelja. napomena - kamera je na poziciji kao na laptopu, a ne na mobitelu (ako je to bitno).

pogledaj i ostale tablete na stranici.

23 mjeseca
Koji tablet da uzmem?

Hvala obadvojici!

P.S. Ovaj Xiaomi tablet se da nabaviti za cca. 160€ u nekim drugim HR trgovinama :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2024 13:44 (Huncvut1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca
Koji tablet da uzmem?

549 eura, ako uzmite sada platit ćete 499 eura. Ima procesor Snapdragon 8 Gen 3. Za sada je najmoćniji android tablet na tržištu

https://www.oneplus.com/hr/buy-oneplus-pad-2

https://www.oneplus.com/hr/oneplus-pad-2/specs

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2024 16:10 (Witcher1).

2 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Sveukupno 420€ (30 sam platio vec). Imam do 20og da odlučim, savjeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zna netko dali se da naći još onih tableta po 50€ sa Temu-a?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pozz trebam neki tablet za klinca ..Da se ima s cim zabavit kad budemo putovali na more
da podržava sim karticu
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Budžet? Novo/rabljeno?

16 godina
Witcher1 kaže...

549 eura, ako uzmite sada platit ćete 499 eura. Ima procesor Snapdragon 8 Gen 3. Za sada je najmoćniji android tablet na tržištu

https://www.oneplus.com/hr/buy-oneplus-pad-2

https://www.oneplus.com/hr/oneplus-pad-2/specs

Ovo mi se čini zanimljivo. Vidim da je ovaj uređaj ganc novi, ima li netko iskustva s njihovim tabletima? Hvala unaprijed na infu.

14 godina
uzeo xiaomi pad 6. wifi
Nije najbrži al valjda ce posluzit
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji tablet da uzmem?

pozdrav, kupio bih iPad pro..gdje najpovoljnije kupiti kod nas ili u EU a da dostavljaju u Hr?

0 0 hvala 0
11 godina
Koji tablet da uzmem?

Tražim tablet od cca 11'' za posao. Većinom bi se koristio za pokazivanje nacrta (veći PDF ili DWG) na gradilištu i povremeni rad kada sam na putu(office, mail..).
Dakle prioriteti su dobar ekran i baterija.
Gledao sam nešto tipa Xiaomi Pad 6  koji je dosta hvaljen na forumu ali je isto već odavno izašao van..
Jel se ispati ići na nešto tipa Xiaomi Pad 6s Pro?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2024 11:38 (Penzija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Penzija kaže...

Tražim tablet od cca 11'' za posao. Većinom bi se koristio za pokazivanje nacrta (veći PDF ili DWG) na gradilištu i povremeni rad kada sam na putu(office, mail..).
Dakle prioriteti su dobar ekran i baterija.
Gledao sam nešto tipa Xiaomi Pad 6  koji je dosta hvaljen na forumu ali je isto već odavno izašao van..
Jel se ispati ići na nešto tipa Xiaomi Pad 6s Pro?

Ja sam u tu svrhu sebi tražio i nakon par uređaja uzeo tab s9 ultra sa rugged maskom koja prelazi i preko ekrana. Ništa drugo mi nije odgovaralo, ili je presporo ili se ekran ne vidi na suncu, a spen i ogroman ekran su dušu dali za pdfanje, dwganje, bilježenje za dokaznice itd. Uzeo sam bio zapakiran na njuškalu za 600e i ništa drugo ne može prismrditi za potrebe gradilišta. 

Uz ovakav case ga je skroz udobno koristiti bez obzira na veličinu. Ne čini istu pogrešku i ne kupuj s*anja kako bi na kraju završio na ovom 

11 godina
jbg vec sam naručio xiaomi pad 6.. vidit cemo hoče li mi uci u naviku ga koristiti ga i kakav ce biti na suncu. A virujem da je amoled top
12 godina
Penzija kaže...
jbg vec sam naručio xiaomi pad 6.. vidit cemo hoče li mi uci u naviku ga koristiti ga i kakav ce biti na suncu. A virujem da je amoled top

Kao kolegi savjetujem da ga vratiš, imaš pravo na to. Komplikacija je, ali ako ga nisi otvorio, možeš. Ne znam na kakvim si gradilištima, ali meni je isti taj Pad 6 bio neupotrebljiv i stajao je sa strane dok ga nisam mami dao i uzeo si S9u. Plus, ja sam često u prašini, a treba i po kiši izletiti van gdje ip68 certifikat daje određenu dozu sigurnosti koju mi tab nema. Ali i ekran, produktivnost itd neusporedivo. Skup je ali vrijedi za moj inženjerski usercase.

16 godina
Koji tablet da uzmem?

Jel ima kakv tablet do 400eura da moze graficki vrtit stvari ko moj mob poxo x6 pro? Vidio sam da se nesto preporuca ovaj xiaomi pad 6, ima ga na amazonu za 300eur, a GPU mu je tu negdje ko na poco x6 pro, ovo ostalo sve sta sam gledo ima dosta los GPU.

EDIT: ne treba mi mobilna mreza, dosta je wifi. To mi je samo za yugioh doma igrat da nemoram da PC-u sjedit, a na mobu mi je ipak malo premalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2024 19:24 (R4zOR229).
Moj PC  
0 0 hvala 0
23 mjeseca
Koji tablet da uzmem?

Tražim najjeftiniji mogući novi tablet koji bi odrađivao sljedeće:

- samo mora fluidno raditi aplikacija Fotoo koja 'glumi' digitalni foto okvir (https://bit.ly/4gTDc0t)
- da je bijele boje
- 10" ili veći

Imate li preporuku?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2024 9:55 (Huncvut1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

@R4zOR229  eIpad 9 generacija 335, upada ti i ipad 10g na talijanskom amazonu. Mislin da je na amazon.de i pixel tablet tu oko 400.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2024 10:28 (marinnn).
14 godina
Koji tablet da uzmem?

trebao bi tablet za mamu, da je minimalno 10".

primarno koristenje je za novu maxtv aplikaciju.

do sad je imala neki samsung 10" koji je bio star 12 godina. i zadovoljavao je ali sad vise ne podrzava novu aplikaciju a android se ne moze updejtat vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zeryx kaže...

do sad je imala neki samsung 10" koji je bio star 12 godina. i zadovoljavao je ali sad vise ne podrzava novu aplikaciju a android se ne moze updejtat vise.

Kakva maxtv aplikacija, uzmi joj iptv za euro mjesečno, i nek gleda sve na iptv smarters pro aplikaciji. 

14 godina

s obzirom da ima vec maxtv aplikaciju koju koristi godinama ne treba dirat nista. samo si mogu zakomplicirat zivot s tim :D

16 godina
zeryx kaže...

Ja sam prije mjesec dana uzeo Redmi Pad Pro 12.1"

Za cijenu za koju sam ga dobio malo je reći da sam oduševljen.

Displej je fantastičan, a sistem radi veoma fluidno pogotovo sa 120 Hz osvježavanjem prikaza.

Za gledanje TV, Youtube i slične multimedijske stvari best buy.

Za tvoje potrebe je dovoljna i 6/128 verzija koja košta 300 Eura. Ja sam ga uhvatio na popustu pa sam za tu cijenu uzeo 8/256 model koji je sada 350 Eura.

Vidim da se u Linksu uz kupnju ovog tableta dobiju i Xiaomi Star Wars 3 Buds na poklon.

Ako ti je ovo preskupo Redmi Pad SE 11" za 210 Eura nije loša alternativa mada je hardverski dosta slabiji od Pad Pro i ima samo 4/128 kao opciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2024 11:08 (Widowmaker).
14 godina
Koji tablet da uzmem?

a kakav je ovaj?
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_a7_10_4_(2020)-10411.php

prodaje se jedan novi/polovni na drugom forumu za 150€

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Taj je već zastario, izašao je prije 4 godine, neće više dobijati nadogradnje, a i mnogo je lošiji i sporiji od ovih koje sam predložio.

Uz to ima i lošiji displej što je jedna od najbitnijih stvari kod tableta.

Redmi Pad SE je mnogo bolji, a dobiješ ga novog sa garancijom za nešto više love.

3 godine
Imam ja Redmi Pad SE , za surfanje i gledanje filmova i serija odličan. Tak da preporuka .
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Koji tablet da uzmem?

make sense. 

hvala ekipa. potrazim onda gdje je najjeftinije pa ga uzmem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Koji tablet da uzmem?

Igrom slučaja 😄 imam u obitelji Xiaomi Pad 6 i Samsung Tab A9+; svaki ima svoje prednosti (više Xiaomi) i mane (više Samsung), no bacam oko na Redmi Pad Pro 5g, koji u dobroj mjeri objedinjuje najbolje iz ova dva tabora. Ako dobro vidim, još ih nema kod nas?

Na Amazonu ih ima i prodaju se kao Amazon exclusive.

Usput, ako uzmem Redmi, koliko bi mogao tražiti za ova dva tableta koje imam?

Oba kao novi, Xiaomi jamstvo do 12/2025, Samsung do 6/2026.

0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav. 

Pitat ću ovdje. 

Imam Honor Pad X8 i tipkovnica ima slova sa zagradama i drugim znakovima iznad slova pa moram polako tipkati. 

Kako odabrati drugu tipkovnicu bez tih znakova? Mora imati naša slova.

Hvala. 

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Instalirao sam neku Croatian keyboard ali nema naša slova. Moram držati slovo z malo duže da bih dobio ž...

Sad č mogu dobiti ali ć teško.

Usput, slučajno sam prebacio na defoltnu Microsoft SwiftKey... 

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Update...

Aktivirao sam Gboard, ta valja...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: