Vrijedili kupiti ovako nesto?

poruka: 16
|
čitano: 1.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

QUADCORE 9450 _ 2.66 GHZ x 4 _ 12MB L2

MB _ ASUS P5QL - PRO

VGA _ ATI RADEON 4550 HD _ PCIE 2.0 _ 512 - 1 GB DDR3

HDD _ 500 GB WD _ 16 MB BUFFER _ 7200 RPM - SATA

ram 2x1GB, 800MHZ; Kingstone
Kuciste Silverstone PS-01

Sry na neurednosti ali sam sve c/p,da predem na pitanje zanima me dali za ovu config. vrijedi dati 600Km(2400Kn), naravno conf. je plovona!?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vrijedili kupiti ovako nesto?

Polovno? Proc je oke, al grafa je teski FAIL! Ja bi na tvom mjestu uzeo konfu, ali bez grafe, pa bi kupio nesto polovno (npr. HD 4870, ona se moze za male pare nac polovna..)

Hip Hop Inside
17 godina
neaktivan

teski fail i je 2 gb rama uz taj proc.

:)
15 godina
neaktivan

Svako imam u planu uzimati jacu graficku,ali me zanima dali ovo vrijedi tih novaca.

14 godina
neaktivan
immortalwmostar kaže...

Svako imam u planu uzimati jacu graficku,ali me zanima dali ovo vrijedi tih novaca.

naravno da vrijedi....samo zbog procesora....jer one može ispratiti i 2x HD 5970..

17 godina
neaktivan

Ja mislim da ne.

15 godina
neaktivan

E vako,nezanima me sta je fail na conf,nego vrijedili ovih novaca,druga stvar,ako mislis da nevrijedi mozeli netko obrazlozenje ili tvoje misljenje zasto nevrijedi pa cemo na kraju odluciti sta i kako.

17 godina
neaktivan
immortalwmostar kaže...

MB _ ASUS P5QL - PRO

Sry na neurednosti ali sam sve c/p,da predem na pitanje zanima me dali za ovu config. vrijedi dati 600Km(2400Kn), naravno conf. je plovona!?

immortalwmostar kaže...

E vako,nezanima me sta je fail na conf,nego vrijedili ovih novaca,druga stvar,ako mislis da nevrijedi mozeli netko obrazlozenje ili tvoje misljenje zasto nevrijedi pa cemo na kraju odluciti sta i kako.

Pitanje je bilo vrijedi li ja rekao ne a ti meni das TD? Ako se ne slažes sa time znaci da ti mislis da vrijedi dati. Cemu onda pitanje uopste????????????

Drugo, uopste ne mislim obrazlagati a pogotovo necemo MI nista odluciti. Ti si vec odlucio ocigledno i samo nas zaj....s ovdje.

15 godina
neaktivan
logic kaže...
immortalwmostar kaže...

MB _ ASUS P5QL - PRO

immortalwmostar kaže...

Pitanje je bilo vrijedi li ja rekao ne a ti meni das TD? Ako se ne slažes sa time znaci da ti mislis da vrijedi dati. Cemu onda pitanje uopste????????????

Drugo, uopste ne mislim obrazlagati a pogotovo necemo MI nista odluciti. Ti si vec odlucio ocigledno i samo nas zaj....s ovdje.

Samo trazim da se kaze ako nevrijedi zasto je tako,zbog toga se neslazem,sta mi znaci tvoje nevrijedi ako nema obrazlozenja zasto je tako? Valjda mozes sam zakljuciti da mi treba misljenje sta i kako,i savijet,a ne samo "ne vrijedi". Radi toga dobio TD!

15 godina
naravno da vrijedi tih para,samo kasnije nabaci jos 2 GB rama, i jacu graficku,inace kad bi kupovao u bosni novu konfu sam bi te procesor i ram toliko izasao znam iz iskustva
RAZOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzivaj. NE vrijedi gubiti vrijeme. Zasto bi ja mislio sta si ti podrazumijevao ili mislio.

17 godina
protjeran

To ti ok konfiguracija. Samo si poslije još kupi 2 GB rama i noviju grafičku kako je rekao gornji kolega forumaš.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi otisao samo preko granice (ako je blizu) i u HR kupio lijepo konfu 3 puta jacu tj. narucio i slozio u ADM-u i vratio se u BiH Smijeh

1 0 hvala 0
17 godina

ne isplati se.Zbog grafe i rama

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Grafa...uz taj procesor neide nikako...ostalo moze proc

15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi da ne otvaram novu temu,evo tu bih vas pitao neznam dali netko ima iskustva sa ovim računalima novi sve u jednom od MSI-a, iliti ovako nešto http://www.bug.hr/bolex/msi-windtop-ae2020/94971.aspx  , uglavno mislim da li se isplati za te novce uzeti! hvala ljudi, pozdtav Cool

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice