imam neki stari kompjuter,intel celeron 2,4 ghz,512 mb ddr,neka matsonic ploča,nvidija sa 64 mb,koje bih igrice sa tim kompjuterom mogao igrati,možda prvi cod,imam novi laptop ali ne želim na njemu igrati igrice,možete mi preporučiti bilo koju igricu ma koliko staru samo da može na xp,na godišnjem sam pa mi je dosadno,bilo što
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neka ideja molim,nisam nikad igrao igrice,pa ako tko zna što mogu s ovom krntijom igrati
Kao prvo,kažu se igre a ne igrice.
Reci kakve igre voliš,koju vrstu pa ću ti preporučit!
neka pucačina,relly,nešto sa svemirom,super mario,samo da nije tetris i nešto gdje moram misliti,i da mi kanta može pokrenuti,nisam baš zahtjevan,briga me za grafiku 3d i ostalo,samo da je igra zanimljiva
imam neki stari kompjuter,intel celeron 2,4 ghz,512 mb ddr,neka matsonic ploča,nvidija sa 64 mb,koje bih igrice sa tim kompjuterom mogao igrati,možda prvi cod,imam novi laptop ali ne želim na njemu igrati igrice,možete mi preporučiti bilo koju igricu ma koliko staru samo da može na xp,na godišnjem sam pa mi je dosadno,bilo što
max payne
alien vs predator prvi dio
vice city
Imaš novi laptop, ali se na njemu ne želiš igrati?
Imam novog Maseratija, ali neću da vozim brzo, za to mi služi Golf :)
Red faction, Hitman 2, Vietcong, Medal of Honor: Allied Assault, Spearhead, Breaktrough, Soldier of Fortune 2, GTA 3, Max Payne, Star Trek Elite Force 2, Quake3.
LoL
Vjerovatno nisi znao na sto misli pa si ga morao ispraviti.
I zanima me jel to neko pravilo da se kažu igre a ne igrice?
probaj si nabavit neku radeonku malo stariju da ima barem shader model 2.0 i moc ces igrat cod4 na low bez stekanja