Pozdrav,ovako imam problem sa komp-om,nadam se da mi možete pomoći stvar je u tome da kad god otvorim Mozillu Firefox ili bilo drugi koji browser a da pri tome pokrenem neki video ili otvorim više tabova,resatuje se i dobijem BSOD kao na slici dole ,ponekad i dok igram igrice mi se desi ali uglavnom dok sam na web stranicama samo izbaci BSOD i ponovo se pokreće,počinje mi ići na živce jer ni Firefox nemogu otvoriti bez resetovanja,pa ako mi možete reći u čemu je problem ,šta trebam uraditi?Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bsod-ja bi ti preporučio da probaš sa atitool programom,pa ćemo onda vidjet rezultate..
može ti bit grafa(šta je mala vjerovatnost),a može ti bit i ram..;)
LP
Alen
Kratko i jasno-Testiraj sve jer bsod može uzrokovat sve.kreni od početka i deri.
Meni kad se usrani bsod dogodio bili su u pitanju rami,pa ploča pa disk.uživaj
Kratko i jasno-Testiraj sve jer bsod može uzrokovat sve.kreni od početka i deri.
Meni kad se usrani bsod dogodio bili su u pitanju rami,pa ploča pa disk.uživaj
Ah divno nije valjda da ti je sve redom crklo probat ću sa drugim ramom,grafa sad da li je zbog nje ma da mi se ne čini,ako imate još kakav savjet ili program da probam samo recite da testiram sve komponente ?
Ja sam imao ist tu poruku na svom PC-u.Poslao sam ga u servis,oni su ga držali 2 mjeseca,promjenili matičnu.Kad sam PC dobio nazad,opet isti problem.Pomoglo mi je jedino ponovno instaliranje Windowsa.
PC mi je bio pun virusa.Vjerojatno je to slučaj i kod tebe.
Nije to bilo sve odjednom. U tri ili četiri puta.Na rate
Temperature? Naponi?
ma mijenjaj windows napravi drugu particiju i instaliraj na nju windows instaliraj browser i sve potrebno i vidi ako je do windowsa a sto u dosta slucajeva je!
ma mijenjaj windows napravi drugu particiju i instaliraj na nju windows instaliraj browser i sve potrebno i vidi ako je do windowsa a sto u dosta slucajeva je!
Da napomenem koristim windows 7 ultimate 32bit verziju i ja sam mislio da je do windows-a pa sa reinstalirao prije toga imao sam 3 particije ,pa sam sve tri particije obrisao i napravio nove i stvar se ponovo dešava ,jedino ako sam nešto fulao neki drugi način?
jel to piratska verzija mozda jesi probao s drugim windowsom ili isti?
Jeste piratska je verzija ali sam tu istu verziju na više računala instalirao i rade normalno samo se na mom javlja ovaj BSOD .
Temperature? Naponi? -.-"
a mozda tvome kompu skodi, aj daj mi konfiguraciju svoga kompa na profilu ti ne pise!
Ne lupaj gluposti
a ti se ne pravi pametan!
Pa mislim da mi komp ima i predobro hlađenje,ako imaš kakv program da provjerim da je tačno!
a mozda tvome kompu skodi, aj daj mi konfiguraciju svoga kompa na profilu ti ne pise!
Šta ti treba sve ili samo neke komponente .
Pa mislim da mi komp ima i predobro hlađenje,ako imaš kakv program da provjerim da je tačno!
BIOS
pa po mogućnosti ako možeš daj sve!
Evo ovako malo sam proguglao i nasao sam tvoj problem problem ti je u ažuriranjima i driverima! i nasao sam kako to mozes rijesiti evo ti na engleskom je pa procitaj i sve napravi kako pise ako ne kuzis engleski javi!
To troubleshoot Stop error 0x00000050
1.Remove any newly installed hardware (RAM, adapters, hard disks, modems,
and so on).
2.Run any system diagnostics supplied by your computer manufacturer,
especially the memory check.
3.Verify that any new hardware or software is properly installed. If this is
a new installation, contact
your hardware or software manufacturer for any Windows 2000 updates or
drivers you might need.
4.If the computer is formatted with NTFS, restart your computer, and then
run Chkdsk /f /r on the
system partition. If you cannot start the system due to the error, use the
Command Console and run
Chkdsk /r.
5.Disable or uninstall any antivirus programs.
6.Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
Evo ovako malo sam proguglao i nasao sam tvoj problem problem ti je u ažuriranjima i driverima! i nasao sam kako to mozes rijesiti evo ti na engleskom je pa procitaj i sve napravi kako pise ako ne kuzis engleski javi!
To troubleshoot Stop error 0x00000050
1.Remove any newly installed hardware (RAM, adapters, hard disks, modems,
and so on).
2.Run any system diagnostics supplied by your computer manufacturer,
especially the memory check.
3.Verify that any new hardware or software is properly installed. If this is
a new installation, contact
your hardware or software manufacturer for any Windows 2000 updates or
drivers you might need.
4.If the computer is formatted with NTFS, restart your computer, and then
run Chkdsk /f /r on the
system partition. If you cannot start the system due to the error, use the
Command Console and run
Chkdsk /r.
5.Disable or uninstall any antivirus programs.
6.Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
Razumijem engleski,samo kako da ivaj zadnji pod 6 nađem,u bios-u jel ?
Ako netko još nešto zna ili predlaže neka reče
a kao trebaš isključiti neku bios memoriju sta ja znam odi u bios pa vidi sto ima pod opcijama!
a kao trebaš isključiti neku bios memoriju sta ja znam odi u bios pa vidi sto ima pod opcijama!
Išao sam u BIOS i provjerio te postavke,izgleda da je stvar bila u tome što sam dok sam dizao takt procesoru i povisio takt ram memorije,defetaul je bila 100 u mene je bila 102 sad kad sam malo spustio takt procesora i vratio ovaj takt memorije sve OK za sada ne ruši se pokrećao sam i igricu i video i nije se resetovao,valjda će tako ostati.
Zaista, upravu je kolega ispod, to dal su windowsi orginal ili nisu, nema zaista veze, Firefox je novisan program i nema veze sa windowsima (u smislu dal je orginal ili ne) i to je malo glupa teza.
Vjerovatno ali necu biti i garantovat za to, problem stvara adrobe flash player, pokusaj skinuti novi i obrisati stari, deinstaliraj firefox i obrisi CClinerom sve.Takodzer je moguce da ti je vrisnula zvucna karta, a sada cu pogledat na netu ovaj ''error'' pa ti postat koji bi moguci bili razlozi.Mada se cini ove nule i ovo sve da zvuci glupo ali mnogo sam stvari rijesio samo googlanjem o errorima.Idem se bacit na posao pa ti postam odgovor.
EDIT: Vidim da je rijeseno - kasnim.
Zaista, upravu je kolega ispod, to dal su windowsi orginal ili nisu, nema zaista veze, Firefox je novisan program i nema veze sa windowsima (u smislu dal je orginal ili ne) i to je malo glupa teza.
Vjerovatno ali necu biti i garantovat za to, problem stvara adrobe flash player, pokusaj skinuti novi i obrisati stari, deinstaliraj firefox i obrisi CClinerom sve.Takodzer je moguce da ti je vrisnula zvucna karta, a sada cu pogledat na netu ovaj ''error'' pa ti postat koji bi moguci bili razlozi.Mada se cini ove nule i ovo sve da zvuci glupo ali mnogo sam stvari rijesio samo googlanjem o errorima.Idem se bacit na posao pa ti postam odgovor.
EDIT: Vidim da je rijeseno - kasnim.
Hvala tebi i ostalima na pomoći evo sad ću vam kliknuti hvala,ali ponovo hvala na trudu .