napajanje uzmi malo bolje....
a jel? po cemu da uzme bolje pogle moju konfu sa time da je tu svojevrsno bila i gtx295 a imam lc power silent giant 460w frajer se nije niti malo oznojio.
Nisi procitao nastavak, rekao je vise zbog kvalitete, a ne o tome jeli dovoljno za tu konfu..
ok razumijem da corsair xfx seasonic su popularniji oc lcpowera ali nti jedno od tih napajanja nije previse razlicto mislim da je to sve cwt, ako hoce kvalitetu tu je enermax
ugl citirat cu covjeka koji puno zna vise o tome od mene
Don Kihoty: Imaš tri najjača branda na svijetu: Seasonic, CWT i Enermax.Corsair je brandirani Seasonic i CWT (high end modeli su CWT, kao i HX1000).XFX je Seasonic.LC Power je CWT.Sapphire je Enermax. Sad se ja pitam gdje si svoje znanje pobrao. jesi ti naučio da je Corsair dobar? Jesi se ikad pitao tko ga proizvodi?Jesi ikad pomislio da LC-Power radi ista tvrtka kao i (većinu) Corsaira? Samo je kraće jamstvo, ali i povoljnija cijena.Dakle ne plaćaš ime. Ako pogledaš, u Njemačkoj je uz naravno Enermax, LC-Power drugi najjači brand. Meni to dovoljno govori. Nisi nikad u ruci držao ni jedan LC-Power. A osobno sam ih ugradio u dvije godine preko 300 komada,samo jedan neispravan Super Silent 600W. Tvornička greška.Dok sam Seasonicovih CX400 imao dvije kutije (20 komada) sa tvorničkom greškom.